datanet Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Τι διαφορα εχουν τα MODEM USB κ SERIAL ?? Γιατι ειναι πιο ακριβα τα SERIAL?
spybol Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 giati einai hardware modems, enw ta usb xrhsimopoioun gia DSP tin cpu tou systhmatos sou.
sotris99 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 giati einai hardware modems, enw ta usb xrhsimopoioun gia DSP tin cpu tou systhmatos sou. και επίσης είναι καλύτερα γιατί το serial interface είναι πιο ασφαλές. Απλώς αν εγκατασταθούν σε υπολογιστή με xp πρέπει να είναι ανοικτά πρίν ανοίξεις τον υπολογιστή σου αλλιώς το σύστημα δεν θα το δει. Serial και πάλι serial. Άσε που είναι και 100% συμβατά με το linux.
Theodore Tsi Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Απλώς αν εγκατασταθούν σε υπολογιστή με xp πρέπει να είναι ανοικτά πρίν ανοίξεις τον υπολογιστή σου αλλιώς το σύστημα δεν θα το δει. apla na pw oti me scan for new hardware(se periptwsi pou xexaseis na to anapseis) tha to brei....den xreiazetai dld restart.
Dark_son20 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 nai kai to usrobotics mou to arxeo to foraw serial otan thelo na stilo kana faxaki apla scan den thelei restart
datanet Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 εγω παντως που ειχα ενα serial, δεν χρειαζοταν να το ανοιγω πριν μπω στa winXP. Ειχα ενα Crypto BEST 56K external (serial) , αλλα τωρα τελευταια παταω για να συνδεθω και παρατηρω: 1) οτι δεν κανει στην αρχη ενα "τουτ-τουτ" η γραμμη και μετα να την πιασει το modem. 2)μετα παιρνει ξερα τα νουμερα .... 3) και μετα τιποτα ουτε βραχνιασμα ουτε τιποτα αλλο. Το εχω δοκιμασει και με wait for dial tone και χωρις, στο δικο μου και σε αλλα PC. και εχω κανει και "Query modem" αλλα μου λεει ΟΚ, κτλ. modem is working properly Τι λετε να φταει??
Vaghelas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Μήπως δεν παίνει σήμα, δηλαδή έχει πρόβλημα η γραμμή που φέρνεις στο modem. Μήπως, σε περίπτωση που το είχες αποσυνδέσει, τώρα το έχεις συνδέσει σε λάθος θέση, όχι στο Line αλλά στο phone;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.