Προς το περιεχόμενο

SOS! Μου κανει κολπα η ASUS A7V600.

green_beret

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μερικες φορες δεν βλεπει το πληκτρολογιο και αλλες φορες με το που παταω κουμπι κολλαει το συστημα και πρεπει να πατησω το κουμπι στο κουτι για να κανει shut down. Εγω παντως ελεγξα τα καλωδια και δοκιμασα και αλλο πληκτρολογιο. Επισης κατεβασα τους τελευταιους drivers. Τι μπορει να συμβαινει? Εχει τυχει σε κανεναν κατι παρομοιο.

Δημοσ.

h mnhmes kai to cpu douleyoyn kanonika?

mipos exeis problima thermokrasias?

me ta stixia pou mas dineis einai diskolo na se boithisoume.

katarxhn ... h psiktra pataei kala sto cpu???

Δημοσ.

Mου μυριζει προβλημα μητρικης ή παιζει και να μην κανει καλη επαφη κατι πανω στην μητρικη! Παντως εχει βελτιωθει τωρα τελευταια η κατασταση! Μου το εκανε μονο 1 φορα μεσα σε 3 μερες.

Δημοσ.

Παρόμοια προβλήματα είχα και εγω με το συγκεκριμένο motherboard.

Τελικά όμως έφταιγε η μνήμη. Δοκιμασέ να την αλάξεις με ένα dimaki που

ξέρεις σίγουρα ότι δουλεύει και τηα με θυμηθείς. :D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το συγκεκριμένο m/b είναι για τα μπάζα. Sorry φίλε αλλά έπεσες σε περίπτωση. Στα 4 που έκανα μηχανήματα τα 2 πήγανε από μητρική. Πάρε την Α7V8X-X ή την A7N8X-X.

Δημοσ.

Ασε φιλε την φορτωθηκα απο βλακεια. Χαλασε η δικια μου chaintech Zenith και λογω ελειψης στο πλαισιο επεσα σε αυτην. Και πανω που πηγαινα για Αthlon 64 κατι μου ετυχε και το ανεβαλα και εμεινα κολλημενος με αυτην. Ασε. Απο ατυχια σε ατυχια παω.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

karateka, gia ta mpaza?!

Egw exw thn "-X" ekdosh ths (ASUS A7V600-X) kai eimai uperikanopoihmenos.

Oti mporei na ginei sth mhtrikh ayth exei ginei.

2 Raptor se RAID 0, 4 PATA suskeves, epe3ergasths yperxronismenos(Barton 2500+@3200+) ktlp...

Ola doulevoun roloi...

Kai ena filaraki exei peripou idio configuration me emena,pali me A7V600-X kai

einai super.

De xreiasthke pote BIOS update,en toutois ex8es perasa to teleytaio gia logous sta8erothtas opws elege to site.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Φιλε εχω και εγω την ιδια μητρικη και μου κανει και εμανα τα ιδια κολληματα (παγωματα!). Δεν εχω βρει ακομα τι ειναι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...