devout84 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Έχω ένα PC με Athlon 64 3000+ με 512@400mhz μνήμες και μία κάρτα γραφικών MSI FX5600 XT 256Mb. Λέω με ένα τέτοιο αρκετά δυνατό σύστημα θα μπορώ να παίξω κι εγώ αξιοπρεπώς Doom3 και FarCry, όχι με τρελά γραφικά αλλά τουλάχιστον αξιοπρεπώς στα 1024x768. Έλα ντε όμως που μόλις δοκιμάζω έστω και 800x600 32 bit και τα textures στο low στο FarCry ή Low Details στο Doom3 ακόμη και τότε το gameplay είναι βασανιστικά αργό και ψιλοκολλάει. Έχω winxp με directx 9b. Φταίει η κάρτα γραφικών, έτσι?
dprince Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Ego leo oti den ftanei i mnimi... I cpu einai kali kai i karta grafikwn einai arketa kali gia to doom.
planetman Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Η κάρτα γραφικών είναι για τα μπάζα. Επίσης, τα συγκεκριμένα θέλουν 1GB RAM για να παίξουν χωρίς κολλήματα.
--==m@vR()-==-- Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 i kartoula den einai gia ta mpaza kai to sistimataki kalo einai apla to doom 3 einai paixnidi to opoo vgike gia poli hi-end sistimata auti ti stigmi. ousiastika gia to mellon. ase pou san paixnidi einai gia thrashcan. vgike mono kai mono gia na porwnontai ta pc-toumpana. kai gia ti ram simfwnw me ton prolalisanta.
dpolal Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Ας μην είμαστε και υπερβολικοί... Μια χαρά είναι η καρτούλα. Απλά πρέπει να ανέβεις στο 1GB για να παίξουν καλά αυτά τα παιχνίδια... Το ίδιο πρόβλημα είχε φίλος με 9800ΧΤ και μετά το upgrade όλα έπαιζαν μια χαρά. Τώρα να προσθέσω ακόμα ότι πρέπει να κοιτάξεις και τι άλλο τρέχει στο backgorund, καθώς και τί services έχεις φορτωμένα. Ψάξε λίγο το μηχάνημα σου επειδή πολλές φορές φταίει και το βαρυφορτωμένο λειτουργικό.
ikaros81 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Και εγω ειχα ενα παρομοιο προβλημα σε αυτα τα 2 παιχνιδια. Εχω barton 2500+ και μια GFORCE 5950 ULTRA. Στην αρχη ουτε 800χ600 full details δεν μπορουσα να τα παιξω. Εβγαλα τους παλιους drivers της nvidia και εβαλα τους καινουργιους και τωρα ειναι μια χαρα. Ισως να δοκιμασεις να κατεβασεις και εσυ τους πιο καινουργιους drivers που εχει η nvidia
dpolal Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Και εγω ειχα ενα παρομοιο προβλημα σε αυτα τα 2 παιχνιδια. Εχω barton 2500+ και μια GFORCE 5950 ULTRA. Στην αρχη ουτε 800χ600 full details δεν μπορουσα να τα παιξω. Εβγαλα τους παλιους drivers της nvidia και εβαλα τους καινουργιους και τωρα ειναι μια χαρα. Ισως να δοκιμασεις να κατεβασεις και εσυ τους πιο καινουργιους drivers που εχει η nvidia ΝΑΙ...Ξέχασα να συμπληρώσω ότι πρέπει οποσδήποτε να κοιτάξεις στα site των παιχνιδιών που αναφέρεις γιατί βγαίνουν συνέχεια patches που διορθώνουν προβλήματα με διάφορες κάρτες... Επίσης και για τους τελευταίους drivers της Nvidia...
GkS Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 File , eixa k'egw to idio problima kai molis ebala ram to problima lythike. Na fantasteis oti exw karta Nvidia TI4200 64mb kai enw tin thewrw poly kalh karta den ta ebgaze pera apo monh ths.Me to 1GB ram paizei apsoga. To erwthma einai: aksizei auto to paixnidi na kanei kaneis anabathmisi sto pc? Egw proswpika pisteuw pws oxi, par'oti megalos fan tou Doom , to sygkekrimeno me apogohteuse. H apofash dikh sas.....
dali13gr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Kalimera Paidia egw me to pc tis ypografis paizw kai ta 2 paixnidia se 1024x768 se medium details kai pigainei mia xara, opote mallon den ftaiei to systima. Dokimase na valeis kainourgious drivers gia tin karta sou. An exeis idi tous kainourgious dokimase na exeis kleisto to Antivirus(an xrisimopoieis) kata tin diarkeia tou paixnidiou. A! perase kai to DirectX 9c gia kalo kai gia kako... Filika
devout84 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας! Βασικά κάτι που παρέλειψα να αναφέρω είναι ότι στην αρχή είχα win xp sp2 με direct x 9c και drivers της nvidia 61.77 (νομίζω) τους τελευταίους και τα γραφικά φαινόντουσαν αλλοιωμένα, οπότε και προχώρησα σε format, επανεγκατάσταση win xp sp1, direct x 9b, και drivers από τη μαμά MSI. Αξίζει να ανέβω στο 1gb δηλαδή έτσι?
Ailuros Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας! Βασικά κάτι που παρέλειψα να αναφέρω είναι ότι στην αρχή είχα win xp sp2 με direct x 9c και drivers της nvidia 61.77 (νομίζω) τους τελευταίους και τα γραφικά φαινόντουσαν αλλοιωμένα, οπότε και προχώρησα σε format, επανεγκατάσταση win xp sp1, direct x 9b, και drivers από τη μαμά MSI. Αξίζει να ανέβω στο 1gb δηλαδή έτσι? Σαφέστατα αξίζει να προσθέσεις μνήμη για αυτά τα παιχνίδια. Τώρα όσον αφορά την κάρτα γραφικών είναι αλήθεια ότι δεν είναι το όγδοο θαύμα, αλλά αν θέλεις ή όχι να αναβαθμίσεις εδώ εξαρτάται από τις δικές σου απαιτήσεις και μόνο και τις ξέρεις καλύτερα από κάθε άλλον.
billpeppas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 ΘΕΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ & RAM. "Ας μην είμαστε και υπερβολικοί... Μια χαρά είναι η καρτούλα. Απλά πρέπει να ανέβεις στο 1GB για να παίξουν καλά αυτά τα παιχνίδια... Το ίδιο πρόβλημα είχε φίλος με 9800ΧΤ και μετά το upgrade όλα έπαιζαν μια χαρά." Εσύ πιστεύεις πως με 1GB RAM , και το παρόν σύστημα θα παίζει τέλεια το FarCry στα 1024x768? Wrong.
planetman Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Λες και η nvidia FX5600XT μπορεί να συγκριθεί με την ATIRadeon 9800XT!
dali13gr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 ΘΕΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ & RAM. "Ας μην είμαστε και υπερβολικοί... Μια χαρά είναι η καρτούλα. Απλά πρέπει να ανέβεις στο 1GB για να παίξουν καλά αυτά τα παιχνίδια... Το ίδιο πρόβλημα είχε φίλος με 9800ΧΤ και μετά το upgrade όλα έπαιζαν μια χαρά." Εσύ πιστεύεις πως με 1GB RAM ' date=' και το παρόν σύστημα θα παίζει τέλεια το FarCry στα 1024x768? Wrong.[/quote'] Nai re paidia, den einai dynaton me tetoio systima na xreiazetai epipleon 512mb gia na paiksei aksioprepws afta ta paixnidia!! Mallon gia software provlima fainetai para gia hardware! Filika
poulinos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 to xoun xeftilisei me ta paixnidia.tha skaseis diladi 300 euro karta kai mnimes gia na pexeis ena paixnidi.ama einai na ftiaxoume kai ena sli mode me 2 kartes pci express na pexei to kaimeno to doom.to exoun xeftilisei.pisteuo oti ama eftiaxnan sostous drivers tha epeze korifi to doom.alla bebea auto den tha ginei pote dioti pos tha poulisoun oi etairies.edo blepeis bgenei mia kainouria ekdosi drivers kai amesos pezoun kalitera.fantasou na to epsaxnan kai na eftiaxan extreme drivers poso kalitera tha pigene mia karta.exo mia ati 9600 128 kai amd 64 bit kai 512 mnimi kai pas na baleis na trexei ena benchmark kai den bgazei oute 10 frame.eleos diladi.den tou zitisi na mou kanei analisi to pithagorio theorima.ola gia ta lefta.makari na bgene kapoios na ftiaxne extreme drivers gia tis kartes poso tha kerdizame.lifo off topic alla ithela na po to parapono mou gia tis koloeteries.oxi oti ta windows den ftene.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.