Προς το περιεχόμενο

SKYPE KAI ALPHA VISA ELECTRON HELP!!!

whitehed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προχθες παρελαβα την visa electron καρτα της αλφα την ενεργοποιησα σ'ενα atm και σημερα προσπαθησα να αγορασω μοναδες απο το site του skype...δυο φορες αλλα ματαια ενω αρχικα δεχεται την συνναλαγη μετα μου βγαζει το μηνυμα canceled.Στο faq αναφερει οτι σ'αυτο το μηνυμα λαθους εχει γινει λαθος στο Card Verification Code(CVC).Στο net banking της alpha μου αναφερει οτι τα χρηματα εχουν κρατηθει αλλα δεν εχουν φυγει απο τον λογαριασμο μου οπως ακριβως λεει και το faq του skype.ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΣΩΣΤΑ?Εσεις δινεται τον 16ψηφιο αριθμο και τον τριψηφιο στο πισω μερος της καρτας???Εμενα η καρτα εχει και εναν τετραψηφιο πριν τον τριψηφιο στο πισω μερος χρειαζεται και αυτος???

ευχαριστω πολυ για οποια βοηθεια!!!

Δημοσ.

Τίποτα δεν μπορεί να γίνει, γιατί δεν φταις εσύ.

Πολύ απλά, το skype για τη χρέωση χρησιμοποιεί την bibit.com η οποία "τρώει πόρτα" από τις περισσότερες τράπεζες. Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχουν πάρα πάρα πάρα πολλοί χρήστες του skype, οι οποίοι φωνάζουν είτε να αλλάξει billing partner το skype, είτε να συνεργαστεί με το PayPal.

Δημοσ.

Σαν VISA δεν εχει αλλη επιλογη...παντως χθες μιλησα με εναν τεχνικο του skype(εχει live chat!!!!) μου ειπε οτι δεχονται visa electron και το προβλημα μου ειναι στη πιστοποιηση της καρτας :( .Μιλησα και με την alpha και μου ειπαν πως δεν υπαρχει καποιο προβλημα με την καρτα μου.Οταν μου ζητουν την billing address να την δωσω στα αγγλικα η στα ελληνικα? Τον αριθμο της καρτας και τον τριψηφιο ασφαλειας εννοειται οτι τον βαζω σωστα... :shock:

Δημοσ.

Α και κατι αλλο ενημερωτικο που εμαθα απο την alpha οτι εαν ακυρωθει η συναλλαγη με ενα οποιδηποτε site τα χρηματα επιστρεφουν στην καρτα μετα απο 29!!!!! ημερες :shock: (ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΑΥΤΟ???).Στο νετ banking της alpha μου δειχνει οτι εχουν κρατηθει τα χρηματα αλλα δεν εχουν φυγει απο τον λογαριασμο μου χωρις να μπορω βεβαια να τα κανω αναληψη.ΑΑΑ και η ALPHA VISA ELECTRON εχει 1% προμηθεια επι των αναληψεων που κανουμε http://www.alpha.gr/page.asp?PageID=190&Lang=1 Το αναφερω γιατι σ'ενα προχειρο search αναφερουν πολλοι οτι εχει μηδενικα εξοδα........

Δημοσ.

1% έχει προμήθεια με μέγιστο Ευρώ 2,93 αν κάνεις ανάληψη μέσω ΔΙΑΣ όπως γράφει σωστά στο site.΄Με όλες τις κάρτες χρεώνεσαι αν κάνεις ανάληψη μέσω ΔΙΑΣ (ακόμα και αν κάνεις απλώς ερώτηση υπολοίπου) .Σε ATM της τράπεζας σου όμως έχεις 0% προμήθεια

Δημοσ.

Είδα ότι δέχονται moneybookers !!!! στην skype.

Αυτό είναι κάτι σαν το pay pal, μπορείς να μεταφέρεις χρήματα σε πολλές χώρες (έχει τράπεζα και στην Ελλάδα) και δέχονται κανονικά την alpha electron.

(μπορείς να καταθέσεις το ποσό που θές στην moneybookers, και με κατάθεση σε λογαριασμό alpha bank που έχουν, ακόμα και μέσο ebanking .)

Οπότε το πρόβλημα λύθηκε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...