Προς το περιεχόμενο

NFSU2 drift.....eiste kaloi?TOTE AUTOS TI EINAI?(3rd video!)

Theodore Tsi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
e mi to blepeis me winamp!

to winamp einai gia na paizei mp3 kai as mas to paizei all-in-one-player.

des to me bsplayer na breis tin ygeia sou kai sto winamp apenergopoihse tin dinatotita na paizei tainies!

Oute me windows media player oute me bs paizei... :evil: :evil:

kana codec exeis kanei install mbas k apofasisei na sto paixei?aaaa

to arxeio pou katebazeis einai ZIP!!!prepei na to xezipareis k meta na to deis(mallon to exeis kanei apla egw lew k auti tin ekdoxi :lol: ).

telos an exeis kana powerdvd 5 i 6 paizei na sto paixei apo kei giati pernaei kati codecs apo mono tou.

elpizw na boithisa.

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

re paidia ti koufo pou einai ayto t ovideo psilomoufa mou fenete..apla to amaksi glystraei ypervolika eykola, & to kyriotero,emena otan mou vgazei low speed teleionei to drift autounou tou evgaze low speed & synexize na metraei xoris na epitaxynei....

Δημοσ.

Συγνωμη ρε παιδια αλλα εμενα λυγο μουφα μου φανηκε αν και ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος.το θεμα ειναι και κατι αλλο, αν θυμαμαι στην συγκεκριμενη πιστα εμενα μου ειχε auto να πηγαινοερχονται.στο video δεν ειδα τιποτα η κανω λαθος?

• Super Moderators
Δημοσ.

a8wos mexri ths apodei3ews tou enantiou etsi? ara mexri na vreite oti einai moufa to video prepei na pisteuoume pws einai alh8ino auto pou vgazei :P

Δημοσ.

ela mh trwme ta nuxia mas...

den ginetai na einai moufa ...

to exw dei 15 fores..

an to exete pai3ei to game mporeite na katalabete to pote pataei gkazi apo ton deikth tou konter...kai auto deixnei poso kala to 3erei to game to palikari...

sun to driftometro...

sun ton xarth....

kai 2 pages prin o Theodore Tsi apo to insomnia ekane 350,000

Den einai moufa to videaki

Δημοσ.

ma oti einai na kaneis einai me deutera!!!ennoeitai auto!

epipleplon kanena allo amaxi den exei tetoia simberifora EKTOS apo to 206 me to opoio ISWS k paizei na kontrareis to golfaki!molis exw kapoio kalitero SINGLE DRIFT tha to postarw. :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...