Προς το περιεχόμενο

Boithia!!!Pos miono to megethos tou MPG??

polidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Lipon paidia kainourios sto athlima zito tin boithia sas.

Ekana Capture apo to Video sto Pc mia kaseta enos filou.

To arxio eine se mpg1 kai exei 1,7giga.

Pos mporo na to simpieso oste na mpori na xoresi se dio 700aria diskakia?(ginete na xoresi se ena 700ari?)

Epidi den exo DVD Recorder.

Yparxi kanenas aplos tropos na gini i sinpiesi ? kai me pio programma?

Efxaristo ek ton proteron

Δημοσ.

File insomniac_new se efxaristo gia tin politimi boithia sou.

To video exei diarkia 2:45 lepta kai eine opos proipa 1,7 Gb

Otan pao me to TMPGEnc na mioso to bitrate den paei pio kato apo 1600 afti ti timi exei otan pigeni se ekini tin kartela kai etsi to megetos tou parameni 1,7Gb

Ti mporo na kano tora?

Δημοσ.

Lipon na xekathariso kati giati exo mperdefti?

To video etsi opos eine 1,7Gb ginete na xoresi se ena 700ari CD?

Loipon file mou insomniac_new otan epilego DVD PAL to arxeio mou to vgazi teliko pano apo 2,8Gb me bitrate 2000(pio kato den paei).Ego thelo na to mioso kai na to xoreso se 1 ade to poli 2 CD 700aria.GINETE?

Δημοσ.

Υπάρχει ένα site που ασχολείται(μεταξύ άλλων) και με το πρόβλημά σου,δηλαδή πως θα χωρέσει σε ένα cd ικανοποιητική ποιότητα mpeg.:

http://www.kvcd.net/portal/index.php

Δυστυχώς,το(standar) vcd είναι τυποποιημένο στον ήχο και την εικόνα και χωράει συγκεκριμμένο μέγεθος αρχείου εικόνας.Αυτοί έχουν καταφέρει με διάφορα έτοιμα templates να βάζουν πάνω από μία ώρα video σε ένα cd.Ψάξε,κάτι απ' αυτά μπορεί να σε βολέψει.

Τώρα,για σένα που θέλεις παραμετροποίηση bitrate και κάδρου,πρέπει να θυσιάσεις λίγο απ΄την ποιότητα,γιατί ακριβώς έχεις έτοιμο αρχείο για σμίκρυνση.Άλλο να έχεις ένα dvd η κάποιο μεγάλο divx και να θέλεις σμίκρυνση( σε ένα cd mpg) και άλλο να θέλεις να μετατρέψεις ένα έτοιμο mpg.Επειδή ο αλγόριθμος του mpg1 είναι απωλεστικός,πετάει δηλαδή ό,τι άχρηστο,θα χάσεις στην πορεία.

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις τα (έτοιμα)templates που θα βρεις στο site που σου είπα,στον TMPGEnc encoder,μέσω frameserving(δυστυχώς δεν δέχεται είσοδο mpg),η κατ' ευθείαν στο TMPGEnc_Xpress(αυτό δέχεται ότι του βάλεις).

Καλύτερη λύση να πετάξεις το τελικό αρχείο που έχεις και να ψάξεις να βρεις την αρχική πηγή και από κει να φορτώσεις templates...

Δημοσ.

mporeis na sumpieseis to arxeio me divx kai na to kaneis 1 cd mono alla tha xaseis para polu se poiothta!

loipon tha sou pw allon ena tropo. :D

phgaine file->mpeg tools kai sthn teleutaia kartela merge&cut ekei tha kaneis add to arxeio mpg pou exeis meta to epilegeis kai kaneis edit.Meta epilegeis to 1/3 tou video meta ok kai meta RUN.Opote tha ftiakseis telika 3 arxeia peripou 600-700 MB to kathena.Ta arxeia pou tha prokupsoun tha einai se poiothta san to arxiko (dhl den tha exoun upostei sumpiesh)

Padws an den vreis lush sumpiese to arxeio se 3 kommatia me ton winzip h to winrar kai grapse to kathe part se 1 cd to kathena.

perimenw na mou peis ti egine :)

Δημοσ.

@insomniac_new file to kolpo me to TMPGenc kai ta 3 CD pou tha prokipsoun to skeftika kai ego alla 3 CD eine pola o dikos mou theli na gini to video tou se 1 ade to poli 2 CD.

To Divx to aporipto giati den tha mpori na to dei sto player.

Kapio alo prog den yparxei re paidia pou na kani kali sympiesi kai na mioni to megethos se megala Mpg?

@marios1957 File mou den katalava gri apo afta pou ipes me ta tamplates.Ime kainourios sto athlima kai opos katalavenis mou fenonde ligo kinezika.

Thelo me enan aplo tropo re paidia an yparxei na kano ti doulia mou.

THANKS

Δημοσ.

telika sou vrhka thn lush ante tuxere :D

loipon

katevase to mainconcept mpeg encoder apo edw(apla prepei na valeis ena name kai ena mail(kai fake na einai den peirazei) kai patas submit gia na katevei.

http://downloads.mainconcept.com/fdl.php?downloads.mainconcept.com+MPEGEncoder1.4.2+mpegencoderv1.4.2.exe

meta koita ti prepei na kaneis apo tis parakatw eikones

1.jpg

2.jpg

3.jpg

meta patas ok kai ksana ok(dhladh epistrefeis sthn 1h photo) kai kaneis convert

des kai to pm pou sou esteila

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...