Προς το περιεχόμενο

Asus A8V Deluxe

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.
Επειδή όλο και περισσότερο με βάζεις σε σκέψεις , πόσταρε μια photo της motherboard σου.

Ok. Αλλά δεν έχω ψηφιακή, και το κινητό μου σήμερα είναι για αναβάθμιση firmware (μη ρωτας) και έχω μείνει με το loaner της Nokia (εδω γελάμε). Οπότε η φωτογραφία τραβήχτηκε με webcam (!). Πάλι μπορεις να διακρίνεις τα βασικά. Ελπίζω να αρκεί...

mobo.jpg

teri_vti, καλό είναι όπως καταλαβαίνεις να έχεις πάντα το τελευταίο revision. (γιατί για να υπάρχει το 2.0 κάποιο λάκκο είχε το 1.1) .Συγκεκριμένες βελτιώσεις δε γνωρίζω αλλά μπορείς εύκολα να μάθεις ποιο rev έχεις αν κοιτάξεις τη motherboard σου. Στη δική μου το rev number αναφέρεται ανάμεσα στο προτελευταίο και τελευταίο pci slot (μετρώντας απο πάνω προς τα κάτω).

• Moderators
Δημοσ.

Bρε μανία σώνει και καλά να υπάρχει slot.

Τι να πω τώρα εγώ; Οτι είδες κάτι στη φωτό που έστειλα που δεν το είδαμε 7 άτομα (6 μηχανικοί και 1 τεχνικός του Πλαισίου) μέχρι τώρα με την ίδια τη motherboard μπροστά μας;

Τουλάχιστο θα μου πεις και εμένα που πέφτει αυτό το slot για να μου φύγει η έννοια;

• Moderators
Δημοσ.

Xμ. Ναι, κάπως έτσι και κάπου εκεί το περίμενα και εγω το slot. Αλλά εκει στη mobo που έχω υπάρχει ένας πυκνωτής και τίποτα άλλο. Η καλωδίωση της πλακέτας σε εκείνο το σημείο είναι πολύυυυυ αραιή και το mobo είναι βαμμένο μαυρό σε εκείνη την περιοχή κάτω απο το τελεταίο pci slot. Και wi-fi slot πουθενά. (Είναι σα να υπήρχε πρόβλεψη για να μπει κάτι εκει αλλά αυτό δεν έγινε τελικά)

mobo3.jpg

Μα θα υπήρχε τέτοιο slot και δε θα υπήρχε μία αναφορά σε αυτό στο manual (ούτε καν στο σχέδιο της Mobo όπου επεξηγούνται όλα τα slots?) ?

Μη το κουράζουμε άλλο. Η motherboard που έχω και το wi-fi ούτε που συναντήθηκαν ποτε... Νομίζω ότι πλέον αρχίζω να επαναλαμβάνομαι ενοχλητικά.

Δημοσ.

re paidia !!! loipon, exo tin wireless edition ,to wifi slot einai apla MIA KARTA pou mpainei SE OPOIA PCI thelete !!!! den fainetai stin m/b tipota diaforetiko,apla su parexei mia wifi karta (san mikro modem einai) tin opoia vazeis opou theleis kai episis su exei k mia keraioula...mazi sunodeuetai apo ksexoristo cd me drivers k ena manual (megalo kiolas) .AUTO EINAI OLO!!!! telika revision 2 exo...xexexe

Δημοσ.
Praetorian[/b'], το μόνο σφάλμα σου είναι πως δεν έλαβες υπόψη σου το γεγονός πως ο μέσος πωλητής του Πλαισίου έχει δυστυχώς λιγότερες γνώσεις γι'αυτά που πουλάει από το μέσο αγοραστή...

den pistevo pos tha mporouse kapoios na to thesei kalytera... :P :P pragmatika ekpliktiki frasi!!! :P :P

@teri_vti: i rev 1.1 itan pio astathis kai me diaforon eidon probs. an kaneis ena search se kanena yahoo tha vreis mpoliko yliko. to pio koino pou evlepa ego sto magazi itane oti peripou ena 25-35% ton karton gyrnage piso logo kammenon mosfets(den itane kollimena kala me apotelesma na kaigontai apo yperthermansi. so much for the Asus Quality.. :| :| )

Δημοσ.

opote tuxeros imoun...tora ksekinisa k to paleuo me o/c ,mexri tora eixan enan xp2100 me sosto steppin pou douleue xalara me aera sta 2400mhz....ante na dume ton trelo 64bit pos tha ftaso ekei dioti simera molis apo 1800 pige 2000+ kolisan ola k den bootare oute me default meta sta windows ...format:((

• Moderators
Δημοσ.
George ' date=' κοίτα ξανά εδώ

http://www.asus.com/products/mb/event/wifiHome/spec.html

Wi-Fi G --> PCI Slot.[/quote']

Ε τότε λοιπόν τι wi-fi ready / wi-fi support / wi-fi slot και πράσινα άλογα; Με τη λογική αυτή όλες οι motherboards εχουν υποδοχή wi-fi :lol: ....Εκτός και αν η A8V έχει κάποιο chipακι με ειδικό instruction set για να χειρίζεται το wireless. Και σε αυτή την περίπτωση το manual θα ήταν ο μόνος τρόπος να το πληροφορηθείς, και όπως χίλιοείπα στο manual δεν υπάρχει τίποτα σχετικό.

Update: Να δώσω και ένα update σχετικά με το τι έγινε σήμερα στο Πλαίσιο. Με κάλεσαν και μου είπαν ότι τους ήρθε το motherboard που θα αντικαταστήσει το δικό μου, και ότι είναι ακριβώς το ίδιο (!). Πέρασα και εγώ απο εκεί και το διαπίστωσα ιδίοις όμασι :? .

Συνεπώς, ναι...ένα μοντέλο της A8V έχει το πλαίσιο, το οποίο ο μόνος τρόπος να υποστηρίξει wi-fi είναι με μία πρόσθετη κάρτα ή εξωτερικό module όπως ΚΑΘΕ άλλη motherboard.

Εγω ζυγίζοντας τα υπερ και τα κατά, και συνειδητοποιώντας ότι έπεσα σε τοίχο και μου το φέρναν με ευγενικό τροπο, αποφασισα να κρατήσω αυτό το μοντέλο και να μη μου ασπρίσουν τα μαλλιά για ένα motherboard. These...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...