Προς το περιεχόμενο

PIII & USB2 - DVD-RW


ianbak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες δύο ερωτήσεις αν έχει κανένας εμπειρία γιατί βαριέμαι να ψάξω τα πρωτόκολλα και να δω τί γίνεται θεωρητικά.

 

1.

Θέλω να βάλω USB 2.0 στην PCI του PIII/733MHz. Κάποιος μου είπε δεν γίνεται (επειδή δεν υποστηρίζεται από την MB) αλλά νομίζω ότι μου είπε π_π_ριά. Έχω δίκιο;

 

2.

Αν φορτώσω τον PIII/733MHz με DVD-RW (NEC 3500 λέω!) θα έχω καθυστερήσεις ή περιορισμούς; Νομίζω ναι αλλά κάποιος που το έχει κάνει θα μου έλεγε περισσότερα.

 

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

για το πρωτο δεν ξερω. για το δευτερο, το εχω βαλει σε εναν p3/450 και σε ενα amdk62/350 και εγραφε μια χαρα. δεν καταλαβαινω γιατι να υπαρχει προβλημα. δεν ειναι παιχνιδι ή επεξεργασια audio/video για να κολλαει... :D

Δημοσ.

ianbak, για το 1ο σίγουρα γίνεται, αφού η PCI μπορεί να διακινήσει μέχρι 150ΜΒ/sec περίπου. Προτείνω να πάρεις με πολύ μικρή διαφορά στην τιμή μία καρτούλα combo που να σου δίνει εκτός των USB 2.0 και μία Firewire, ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να χρειαστεί.

 

Για το 2ο, το πρόβλημα δεν είναι η CPU (που σίγουρα επαρκεί) αλλά ο σκληρός δίσκος που έχει τα προς εγγραφή δεδομένα. Αν θες να γράφεις με το 3500 σε ταχύτητα 16Χ, ο δίσκος πρέπει να έχει διαμεταγωγή το λιγότερο 16Χ1350ΚΒ/sec=21600KB/sec, δηλαδή μιλάμε για δίσκους του 2002 και μετά, και πάλι πρέπει να μην είναι fragmented, γιατί το buffer του NEC θα παίζει πολύ προς τα κάτω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...