Προς το περιεχόμενο

Capture ήχου από κασετόφωνο-πικάπ

Καριώτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν το post μου ταιριάζει σε αυτό το forum αλλά θα βρεθεί,πιστεύω , κάποιος να βοηθήσει λοιπόν εμείς τα παλιά τα χρόνια ακούγαμε και κασσέτες και δίσκους βιννιλίου επειδή λοιπόν δεν πρέπει

να χάσω κάποια κομμάτια βρήκα ένα πρόγραμμα για να τα μεταφέρω στον υπολογιστή για να τα κάνω format σε mp3 wav κλπ. Όμως έχω πρόβλημα με το πως θα πάρω τον ήχο από το κασσετόφωνο- πικαπ . Προσπάθησα από την έξοδο των ακουστικών αλλά τίποτα και εδώ θέλω την βοήθεια σας. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ε απο που αλλου, την εξοδο ακουστικων η ηχειων του στερεο σου θα την συνδεσεις στο line-in της καρτας σου. Μετα ρυθμισε το mixer της καρτας, δες αν ειναι mute το μικροφονο, και ρυθμισε το στις επιλογες εγγραφης.

Δημοσ.

Το καλώδιο με το οποίο θα γίνει η σύνδεση πρέπει απ΄ ότι καταλαβαίνω να είναι αυτό των ακουστικών αλλά που θα βρω τέτοιο καλώδιο που να έχει βύσματα και από τις δύο άκριες; ή να ενώσω εγώ δύο τέτοια καλώδια χαλώντας δύο ζευγάρια ακουστικά ;

Δημοσ.

Gia ta kalodia, yparxoun sto emporio etoima. an den thes na pareis tote kaneis kai monos sou arkei na eisai sigouros oti ksereis ti kaneis.

Gia kalyteri omos apodosi kai apofygh tou thorybou, sou proteino na breis ena deck kai na pareis ton hxo apo thn eksodo hxou pou exei sto piso meros tou, h kai empros apo ta akoustika. etsi tha glitoseis ton xrono na epeksergasteis argotera ton hxo sto pc.

Δημοσ.
Το καλώδιο με το οποίο θα γίνει η σύνδεση πρέπει απ΄ ότι καταλαβαίνω να είναι αυτό των ακουστικών αλλά που θα βρω τέτοιο καλώδιο που να έχει βύσματα και από τις δύο άκριες; ή να ενώσω εγώ δύο τέτοια καλώδια χαλώντας δύο ζευγάρια ακουστικά ;

Αγορασε ενα τετοιο καλωδιο, φτηνα ειναι γιατι να χαλασεις τα ακουστικα σου και να πεδευεσαι? Σε ενα καταστημα ηλεκτρονικων ζητα καλωδιο που στις ακρες του εχει 2 καρφακια 3.5'' αρσενικα. Εχουν ολοι τετοιο, αν δε βρεις ετοιμο πανε σε αλλο καταστημα, μη κανεις πατεντες για κατι τοσο συνηθησμενο. Και μην ακους τι σου λενε αυτοι οι π@π@ρες που δουλευουν εκει, του στυλ φτιαξτο μονος σου κλπ. Προσωπικα τους βρισκω αρκετα απατεωνες και αγενεστατους (πχ Αμοιριδης & Ιωαννιδης Θεσσαλονικης) αν και δεν μενεις Θεσσαλονικη αλλα μου αρεσει να τους κανω ρομπες οταν προσπαθουν να με κλεψουν στο λογαριασμο!

Το μηκος υπολογισε το να φτανει να παει απο πισω στο line in της καρτας ηχου. Να μην ειναι ομως και πολυ μεγαλο, οσο μικροτερο τοσο το καλυτερο οσον αφορα τις απωλειες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...