Προς το περιεχόμενο

Capture ήχου από κασετόφωνο-πικάπ

Καριώτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν το post μου ταιριάζει σε αυτό το forum αλλά θα βρεθεί,πιστεύω , κάποιος να βοηθήσει λοιπόν εμείς τα παλιά τα χρόνια ακούγαμε και κασσέτες και δίσκους βιννιλίου επειδή λοιπόν δεν πρέπει

να χάσω κάποια κομμάτια βρήκα ένα πρόγραμμα για να τα μεταφέρω στον υπολογιστή για να τα κάνω format σε mp3 wav κλπ. Όμως έχω πρόβλημα με το πως θα πάρω τον ήχο από το κασσετόφωνο- πικαπ . Προσπάθησα από την έξοδο των ακουστικών αλλά τίποτα και εδώ θέλω την βοήθεια σας. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Αν έχεις τα καμματια που αναφέρεις σε ενισχυτή τότε θα πάρεις σήμα από ένα line out

αυτού πχ tape out και θα το δρομολογίσεις στο line in της κάρτας ήχου.Θα χρειαστείς ένα καλώδιο 2 RCA σε στέρεο μίνι καρφί.Αλοιώς δόσε περισσότερο ίνφο :D

Δημοσ.

Αν το παραπάνω είναι ειρωνικό σχόλιο τί αν πω...........

Απλώς να σε ενημερώσω αγαπητέ δάσκαλε ότι στον κόσμο υπάρχουν 'δυσλεκτικά' άτομα που μπερδεύουν γράμματα συλαβές κτλ. και δεν αισθάνονται καθόλου μειονεκτικά γιαυτό.

Δημοσ.

Είναι ευκολότερο να πάρεις ένα καλώδιο RCA se RCA,είναι αυτό με τα κλασικά κόκκινα άσπρα ή μαύρα άσπρα βύσματα με τα οποία συνδέεις μεταξύ τους το πχ ντεκ με τον ενυσχητή,να κόψεις τη μία άκρη και να κολήσεις το κικρό καρφί από τα ακουστικά.

Δημοσ.

Είναι ευκολότερο να πάρεις ένα καλώδιο RCA se RCA,είναι αυτό με τα κλασικά κόκκινα άσπρα ή μαύρα άσπρα βύσματα με τα οποία συνδέεις μεταξύ τους το πχ ντεκ με τον ενυσχητή,να κόψεις τη μία άκρη και να κολήσεις το κικρό καρφί από τα ακουστικά.

Υπάρχουν και αντάπτορες από 2 θυληκά RCA σε minijack για να μη μπλέξει με κολλητήρια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...