sarisn Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Έχω το Νokia 6610 και θέλω να το δώσω στον αδερφό μου γιατί εγώ πήρα καινούργιο κινητό. Δεν θυμάμαι όμως τί κωδικό ασφαλείας είχα βάλει και τώρα δεν μπορώ να βάλω άλλη κάρτα sim γιατί μου ζητάει τον κωδικό... Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποια εντολή για να μπορέσω να δω/αλλάξω τον κωδικό ασφαλείας? Ακόμα και να σβηστούν ό,τι έχει μέσα το τηλέφωνο (όχι και η κάρτα βέβαια) δεν με πειράζει αρκεί να δω τον κωδικό. Ευχαριστώ...
WaVe Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Den eiparxei file mu .. k apo prosopiki ebiria tha sou pw pws k stin nokia na to pas tha sto stiloun piso. Mono apo kapio "magazi" pu spaei tetiou idous pragmara
sarisn Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Κάνεις λάθος WaVe πήγα στην Nokia πριν 2 εβδομάδες μια άλλη συσκευή και μου πήρε 15 ευρώ για να κάνει αυτό το πράγμα. Στην ουσία κάνει reset στο λογισμικό. Χρειάζεται βέβαια είτε να έχεις την απόδειξη αγοράς είτε την κάρτα sim με την οποία δούλευε το κινητό μέχρι τότε. Απλά έλεγα μήπως γλύτωνα τα 15 ευρώ αυτή τη φορά...
WaVe Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Egw pali piga me ton kolito mu sti Nokia edwse to til k tou eipan tha sas peroume til, ton piran meta apo 1 vdomada na paei na to parei k tou eipan, leipame den ginete tipota .. den rwtisa pereterou apla sou lew ti ematha
sarisn Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 1 βδομάδα??? Περίεργο, εγώ το πήγα μια μέρα στις 17.00 το απόγευμα και στις 17.15 είχα φύγει . Για πες σε ποιο service πήγε ο κολλητός σου γιατί μου φαίνεται τον πιάσανε κορόιδο... δεν φαντάζομαι να τους πλήρωσε κιόλας που το άφησε??
billpeppas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Υπάρχει τρόπος. Και πολύ εύκολος μάλιστα. Το συνδέεις με το PC [ BlueTooth / USB / Serial / IrDA] { Data Cable } και ανοίγεις το κινητό. [ το αφήνεις εκεί που ζητάει τον κωδικό ασφαλείας ] και ανοίγεις το LogoManager , πας στο Manage Phone , και τον δείχνει. [ http://www.logomanager.co.uk για το πρόγραμμα , αλλά και για καλώδιο αν λάχει ]
sarisn Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Γμτ είχα πάρει ένα καλώδιο και το software πριν από καιρό και μου είχε χαλάσει το καλώδιο... . Δεν πειράζει θα πάω να πάρω άλλο μιας και είναι χρήσιμο και για άλλους λόγους. Ευχαριστώ billpeppas
billpeppas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Τίποτα man. Αν θες να μην ξοδεύεσαι , μπορείς να φτιάξεις και μόνος σου ένα καλώδιο για να κάνεις δουλιά.
billpeppas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Απλά με καλώδια [ π.χ. από χαλασμένα headsets ] , και ένα 2 ολοκληρωμένα. [ αναλόγως με την υλοποίηση ] Αλλά αν δεν έχεις εμπειρία με τέτοια πράγματα , καλύτερα πάρε έτοιμο cable.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.