siemens Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Λοιπόν στον υπολογιστή μου τον φάκελo my documents τον είχα μεταφέρει στον d:/ αντί του c:./ ούτος ώστε όταν θέλω να κάνω φορματ να μην υπάρχει πρόβλημα. Ο σκληρός είανι 40 άρης και έχει δυο partitions. Εχτες που έκανα φορμάτ και κσαναεγκατέστησα τα windows πήγα να ανοίξω το d :/ my documents και μου λέει συνεχώς acces denied ενώ τους υπόλοιπους φακέλους που είχα μέσα τους ανόιγει κανονικά. Όταν βάζω τα properties toy d:/ ο χώρος που μου γράφει είναι αυτός που είχα πριν το φορμάτ σαν να μην έχει σβηστεί τίποτα δηλαδή. Αν κάποιος Μπορεί να με βοηθήσει θα του ήμουν πολύ ευγνώμων .
poulinos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 to exo dei na ginetai auto epidi to my documents itan se katalogo xristi koinos kati san klidomeno kai tora malon den briskei to xristi kai kapou frikarei.tha sou lega kalou kakou mpes apo safe mode alios to disko pano se allo mixanima.allios rename i move to folder apo console otan pernas ta windows.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.