spasoklambania Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Τα Χριστούγεννα που θα μαζέψω λεφτά σκέφτομαι να αγοράσω καινούργιο motherboard και επεξεργαστή. Θα αγοράσω επεξεργαστή AMD γιατί οι pentium 4 ξεκινάνε από 172,28 ευρώ ( τιμές Πλαισίου ) . Είμαι ανάμεσα στους 2600+ , 2800+ , 3000+ . Θέλω να μου προτείνετε motherboard το οποίο να έχει το λιγότερο 5 pci θύρες και η τιμή να μην ξεπερνάει τα 100 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Σκέφτομαι ή αυτό ή αυτό . Το πλεονέκτημα του πρώτου είναι ότι έχει 6 pci θύρες. Και πιστέψτε με, μου χρειάζονται οπωσδήποτε γιατί τώρα έχω πιασμένες και τις 5 του motherboard μου... Υ.Γ. Για τους επεξεργαστές: αν υπάρχει κάποιος λόγος να μην πάρω τον 2800+ και να πάρω τον 2600+ για παράδειγμα θα ήθελα να μου τον πείτε. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η θερμοκρασία που θα ανεβάζει ο επεξεργαστής. Επίσης δεν ενδιαφέρομαι για επεξεργαστή AMD 64. Το μέγιστο ποσό που θα διαθέσω συνολικά για motherboard και επεξεργαστή είναι 170 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.
gbras Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 kane mia bolta sto stock house tou plaisiou sti metamirfosi kai the breis polles mitrikes kales mexri 40 euro. Ta ipoloipa dose ta ston epeksergasti..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.