Προς το περιεχόμενο

To pio elafri kai apotelesmatiko Antivirus!

PaNtErAz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 209
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

To F-Secure είναι σίγουρα το πίο αποτελεσματικό AV και σαφώς πιό ελαφρύ από το Norton, αλλά και πάλι δεν είναι αρκετά ελαφρύ για μένα (προτιμώ στην χειρότερη να έχω 1-2 ιούς το χρόνο, παρά καλυστερεί το μηχάνημά μου συνέχεια - στην τελική και μακροπρόθεσμα περισσότερο χρόνο μου τρώει από την παραγωγικότητά μου ένα βαρύ αντι-ικό παρά ένας ιός κάθε 6 μήνες).

Έτσι έχω βολευτεί αρκετά με το F-Prot. Είναι το πίο ελαφρύ που έχω χρησιμοποιήσει και στα reviews φαίνεται να έχει πολύ καλά αποτελέσματα ως προς την προστασία του συστήματος (υποδεέστερα του F-Secure βέβαια). Μόνο 1 φορά μου είχε τύχει να μην βρει έναν ιό και πάλι δεν είμαι σίγουρος ότι ήταν ιός (πάει αρκετός καιρός).

Δημοσ.

Apla apenergopoiise(disable) to Monitor tou ekastote AV sou. koita episis kai poia programmta fortonoun sto startup kai an thes svise to entry apo kei mesa gia na min fortonei katholou.

Δημοσ.

heuristic scan einai methodos me tin opoia ta antivirus progs prospathoun na katalavoun an ena arxeio i oxi periexei virus anexartita apo ta signatures ta opoia exoun stin virri databases tous. elenxoun to content tou file gia na diapistosoun similarities kai suspicious activity san auta pou prokaloun oi ioi i ta trojans.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλημέρα σε όλους.

για να μην καταχραστώ το χώρο του φόρουμ ανοίγοντας ένα καινούριο θέμα, θα παραθέσω την ερώτησή μου εδώ - ελπίζω να μη ξεφεύγω απ' το θέμα.

ο υπολογιστής μου προέρχεται απο γενικό καθάρισμα λόγω ιού (φορματ, αφαίρεση της μπαταρίας απ τη μητρική, τα windows απ την αρχη κτλ.)

έβαλα το νορτον 2005.

κατέβασα τα updates.

Το πρόβλημα:

έχω αποθηκεύσει σ' εναν εξωτερικό σκληρό δίσκο(200Gb), 100Gb (κυρίως μουσική και βίντεο) back up προ "καθαρίσματος".

Δηλαδή ο δισκος αυτός περιέχει ιό 99.9%..

Μπορώ να συνδέσω στο pc μου το δίσκο με ασφάλεια, απο τη στιγμή που έχω το νορτον;

Εν τέλει, υπάρχει η δυνατότητα να "καθαρίσω" με κάποιον τρόπο τον εξωτερικό δίσκο και να μη χάσω τα πολύτιμα κι ενδιαφέροντα αρχεία μου;

ευχαριστώ

Δημοσ.

Aλλη μία ψήφος στό Antivir.

Πολύ ελαφρύ,αποτελεσματικό καί μέ καθημερινά updates καί τό σημαντικότερο:είναι ΔΩΡΕΑΝ

Tό χρησιμοποιώ 2 χρόνια καί δέν μέ πρόδωσε ποτέ άν καί επισκέπτομαι πολλά ύποπτα sites καθημερινά.

http://www.free-av.com

Δημοσ.

kaspersky anepifilakta... to norton ton psilo pernei os xontopernei...

ostoso file poy ekanes anoigma tou post.. i exeis pc gia ton p...

i mallon prepei an apenergopoihseis to autoscan, autorun... kai kalo einai ena disable, kai na to energopoieis opote sou kaul....

Δημοσ.

χωρίς να το χρησιμοποιώ παραπάνω απο 3 μέρες το NOD 32 το θεωρώ το πιο ελαφρύ, μέχρι τώρα :-), παλιότερα χρησιμοποιούσα panda και norton :-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...