Προς το περιεχόμενο

To pio elafri kai apotelesmatiko Antivirus!

PaNtErAz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aporia:

F-Secure Anti-virus Client Security 5.5 or F-Secute Antivirus 2005?

Yparxei diafora sta propionta auta?

Opos episis kai to F-Secure Gateway Keeper

• Απαντ. 209
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Aporia:

F-Secure Anti-virus Client Security 5.5 or F-Secute Antivirus 2005?

Yparxei diafora sta propionta auta?

Opos episis kai to F-Secure Gateway Keeper

Εγω τα δοκιμασα και τα δυο πρωτα αλλα ειναι βαρια και ασηκωτα.Χρησιμοποιω εδω και καιρο το

F-SECURE ANTI-VIRUS FOR WORKSTATIONS και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.

Ειναι και στα Ελληνικα.

Δημοσ.

Εγώ που έχω το F-Secure Anti-Virus Client Security 5.5 δεν το βλέπω βαρύ!Κάθε άλλο,είναι πανάλαφρο.Νομίζω ότι το F-SECURE ANTI-VIRUS FOR WORKSTATIONS θα'πρεπε να'ναι βαρύτερο γιατί είναι πιο προχωρημένη έκδοση και χρησιμοποιείται στους servers οπότε θα καταναλώνει και παραπάνω πόρους.Με επιφύλαξη αυτά που λέω,ετσι?Δεν το έχω χρησιμοποιήσει,ότι έχω διαβάσει λέω...Πάντως ότι F-secure θα'ναι σίγουρα πολύ καλό μιας και οι λειτουργίες τους και οι μηχανές τους είναι παρόμοιες...Να πω στον φίλο που ρώτησε για τη διαφορά μεταξύ του client security και του Antivirus 2005 ότι προφανώς το Antivirus 2005 δεν έχει ενσωματωμένο firewall.Εγώ πάντως το έχω βγάλει το Zonealarm και έχω κρατησει αυτό που έχει το Client Security 5.5...

Δημοσ.

Κατά την ταπεινή μου άποψη τα καλύτερα και πιο ελεφριά για το μηχάνημα πραγράμματα Anti-Virus είναι δύο. Το F-Secure και το F-Prot. Γενικότερα είμαι υπέρ των Windows ωσ λειτουργικό, αλλά σίγουρα τα υπόλοιπα προγράμματα πρέπει να είναι ή ελεύθερο λογισμικό (Mozilla Firefox, Thinderbird, Incredi Mail κτλ) ή προγράμματα εταιρειών που δεν είναι τρανταχτά ονόματα στον χώρα αλλά κάνουν σοβαρή δουλειά π.χ. f-secure.

Ένα είναι το σίγουρο ==> κολύμπι κόντρα στο ρεύμα των Norton και McAfee

Δημοσ.

Excuse me alla poios ekane post me to onoma mou? To amesos proigoumeno post se auto to thread exei to onoma mou alla den egine apo mena!?!??!?!

Den katalavaino!

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ το Kaspersky Antivirus Pro 4.5.0.94 (όχι το 5.x, έχει χειρότερο detection rate). Έχει βγει το καλύτερο σε τεστ του virus.gr. Μια πρακτική λύση για να είναι ΠΟΛΥ πιο ελαφρύ είναι να μην φορτώνει το Control Centre του Kaspersky στην εκκίνηση του Η/Υ, αλλά να φορτώνει μονο το Monitor. Εγώ το έκανα μέσω του System Mechanic, σβήνοντας το Kaspersky Control Centre απο το startup, και προσθέτοντας το AVPM.exe, από τον φάκελο του Kaspersky. To Control Centre είναι απλά task scheduler, που αναλαμβάνει να ενεργοποιεί αυτόματα τα ανάλογα modules (Monitor, Scanner, Updater klp) που θα του ορίσει ο χρήστης. Είναι πολύ βαρύ για να τρέχει συνέχεια και είναι ουσιαστικά άχρηστο, αφού μπορεί να βάλεις μόνο το Monitor (για να έχεις real time scanning) στο startup, και οταν θέλεις full scan ή Update, πας στον φάκελο του Kaspersky από το Start Menu και ανόίγεις ΜΟΝΟ το αντίστοιχο module. To real time scanning είναι π-α-ν-α-λ-α-φ-ρ-ο (έχω P3 στα 450Mhz Sad και δεν με επιβαρύνει καθόλου ) και είναι η μόνη λειτουργία που επιβάλλεται να είναι ενεργοποιημένη όταν είστε στο internet, για να πιάνει τους ιούς ΠΡΙΝ μπουν στον H/Y όχι κατ'όπιν εορτης. Αυτά τα λίγα

sostos o chupachabra!!!! Auto tha kano tora!

Δημοσ.

AV FREE ANTIVIRUS ... AV PERSONAL.... ΕΙΝΑΙ FREE ... ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ EINAI FREE!!!!!

Είναι εφάμιλλο ΣΧΕΔΟΝ με όλα τα πανάκριβα antivirus που πρότειναν και οι άλλοι φίλοι εδώ .... αλλά είναι FREE ... με ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ έως και ΩΡΙΑΙΑ update τόσο της βιβλιοθήκης όσο και της μηχανής του και του τρόπου ανίχνευσης ..... Δοκιμάστε το σε ένα εφεδρικό σκληρό...

Το αν είναι ελαφρύ; Ομοίως μια δοκιμή θα σας πείσει ....

όπως πιστεύω ότι τιμούμε το Mozilla πολλοί και ακόμα και το Linux έτσι ας δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στους ανθρώπους αυτούς που δουλεύουν και βάζουν τα γυαλιά σε παραφουσκωμένες μεγάλες εταιρείες δίνοντας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ προιόντα FREE!!!

Εξάλλου και οι crackεράδες που σπάνε Norton Kaspersky και πάει λέγοντας είναι από την ίδια πάστα αλλά στην άλλη πλευρά του λόφου.... γνώμη μου...

Δημοσ.

AV FREE ANTIVIRUS ... AV PERSONAL.... ΕΙΝΑΙ FREE ... ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ EINAI FREE!!!!!

Είναι εφάμιλλο ΣΧΕΔΟΝ με όλα τα πανάκριβα antivirus που πρότειναν και οι άλλοι φίλοι εδώ .... αλλά είναι FREE ... με ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ έως και ΩΡΙΑΙΑ update τόσο της βιβλιοθήκης όσο και της μηχανής του και του τρόπου ανίχνευσης ..... Δοκιμάστε το σε ένα εφεδρικό σκληρό...

Το αν είναι ελαφρύ; Ομοίως μια δοκιμή θα σας πείσει ....

όπως πιστεύω ότι τιμούμε το Mozilla πολλοί και ακόμα και το Linux έτσι ας δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στους ανθρώπους αυτούς που δουλεύουν και βάζουν τα γυαλιά σε παραφουσκωμένες μεγάλες εταιρείες δίνοντας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ προιόντα FREE!!!

Εξάλλου και οι crackεράδες που σπάνε Norton Kaspersky και πάει λέγοντας είναι από την ίδια πάστα αλλά στην άλλη πλευρά του λόφου.... γνώμη μου...

Δημοσ.

Να γράψω και εγώ την δικιά μου εμπειρία.....

Είχα NORTON ANTIVIRUS 2004. Είχα κάποια καθυστέρηση αλλά νόμιζα ότι ήταν λόγο των πολλών προγραμμάτων που είχα πάνω (3 στήλες ΓΕΜΑΤΕΣ)

Κάποιος (κερί θα του ανάψω)μου σύστησε το ANTIVIR (http://www.free-av.com)

το οποίο είναι και ΤΖΑΜΠΑ(ναι υπάρχουν ΑΚΟΜΑ πράγματα τζάμπα -και καλά-)

Στην αρχή το σκεφτόμουνα να βγάλω το NORTON (που τοχα και πληρώσει! :twisted: :wink: )

Μια επίσκεψη σε "ςςς.σεριαλσ.ςσ"-> (αγγλικα)

και μου έβγαλε οτι υπήρχε trojan se popup (ΝΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ MICROSOFT EPLORER ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΕΝΩ ΕΧΩ ΤΟ FIREFOX!!)

To NORTON τόσο καιρό ΚΟΙΜΟΟΟΟΟΟΟΟΤΑΝ!!!!!

και έπρεπε να βάλω το ANTIVIR (ΤΖΑΜΠΑ ΕΙΠΑΜΕ) για να το βρεί!!!!!!!!!

Έβγαλα το NORTON το οποίο ΚΑΙ φορτώνει πολύ το registry ΚΑΙ δεν κάνει και καλή δουλειά τελικά και..... το μηχάνημα ξαφνικά απόκτησε ΚΑΙ καλύτερη ταχύτητα!!!!!!!!!!! ΚΑΙ γλύτωσα και το φορματ!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ: ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!!!! 8)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...