aGka8l Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 egw pedia den xrisimopiiw kanena!ola m varennune ipervolika to sistima
mikaha Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Προτείνω Nod32 με κλειστά μάτια. Μπορεί να μην είναι τόσο καλό στον εντοπισμό trojans όσο το Kaspersky ή να αναγνωρίζει λιγότερους ιούς όμως ειναι πανάλαφρο, "αθόρυβο", σταθερό και έχει πολυ καλό σύστημα ανίχνευσης ιών (heuristic scanning). Όποιος θέλει βοήθεια, pm me!
--==m@vR()-==-- Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 de kserw ana eimai o monos edw pou proteinw panda, alla emena me eswse. eixa norton prin kai to evgala logw varutitas kai me to panda eimai komple. malista otan to prwtoevala sto pc, kai ekana ena full sustem scan, vrike 7 viruses pou itan anenergei sto pc kai to norton den eixe dei pote. kai ola me ta latest updates. vevaia auti einai apla i gnwmi mou.
Isis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 σιγουρα το Nod 32 ειναι τοσο καλο? ειναι ελαφρυ? το ειχα βαλει εχθες αλλα το εσβησα επειδη μου φαινοταν λιγο παραξενο το interface.. dmon,imon,amon και αλλα αλαπουρνεζικα το mcaffe ειναι βαρυ ε?
Chupacabra Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Εγώ χρησιμοποιώ το Kaspersky Antivirus Pro 4.5.0.94 (όχι το 5.x, έχει χειρότερο detection rate). Έχει βγει το καλύτερο σε τεστ του virus.gr. Μια πρακτική λύση για να είναι ΠΟΛΥ πιο ελαφρύ είναι να μην φορτώνει το Control Centre του Kaspersky στην εκκίνηση του Η/Υ, αλλά να φορτώνει μονο το Monitor. Εγώ το έκανα μέσω του System Mechanic, σβήνοντας το Kaspersky Control Centre απο το startup, και προσθέτοντας το AVPM.exe, από τον φάκελο του Kaspersky. To Control Centre είναι απλά task scheduler, που αναλαμβάνει να ενεργοποιεί αυτόματα τα ανάλογα modules (Monitor, Scanner, Updater klp) που θα του ορίσει ο χρήστης. Είναι πολύ βαρύ για να τρέχει συνέχεια και είναι ουσιαστικά άχρηστο, αφού μπορεί να βάλεις μόνο το Monitor (για να έχεις real time scanning) στο startup, και οταν θέλεις full scan ή Update, πας στον φάκελο του Kaspersky από το Start Menu και ανόίγεις ΜΟΝΟ το αντίστοιχο module. To real time scanning είναι π-α-ν-α-λ-α-φ-ρ-ο (έχω P3 στα 450Mhz και δεν με επιβαρύνει καθόλου ) και είναι η μόνη λειτουργία που επιβάλλεται να είναι ενεργοποιημένη όταν είστε στο internet, για να πιάνει τους ιούς ΠΡΙΝ μπουν στον H/Y όχι κατ'όπιν εορτης. Αυτά τα λίγα
Asterakias Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Norton Antivirus Corporate Edition ... τίποτα άλλο ... Η απόλυτη λύση ...
seer Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 Den nomizw na yparxei kalytero kai elafritero antivirus apo to PANDA!
brandon Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 kai ego pou piga apo norton se panda eida TERASTIA diafora apo thema taxititas sto pc mou !! Tora gia axiopistia den xero ... mexri tora oti itan na brei kai ekane "mpam" to exei brei! Stin anazitisi eimai kai ego kai piramatismou ... alla ilikrina to panda einai panalafro kai "athoribo" entelos me tis sostes rithmiseis
karib Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 Chupacabra ευχαριστω για την πολυτιμη συμβουλη για το kaspersky. Θα το δοκιμασω, αν και εχω Kaspersky 5.
Overseer486 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 re paidia to panda den kanei update xwris register. pws to kseperasate to prob? me pm an sas einai eukolo, mh fame kana kleidwma.... kai an kapoios mod nomizei oti paravainw kapoio kanonismo tou forum as er8ei na mou to pei mprosta mou :twisted: (just kidding) anywhay, an ontws to parakana sviste mou to post.
AMDAKIAS Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 Antivir , free , πολύ ελαφρύ και αρκετά αποτελεσματικό.....
TirkaS Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει πολλά από τα προαναφερθέντα antivirus προγράμματα. Αλλά μπορώ να προσθέσω στη λίστα το Antivir XP (δεν το είπε κανένας). Το υποστηρίζω επειδή αν και ψηλοσέρνεται σε υπολογιστή στα 3.00 Ghrtz ωστόσο έχει βρει backdoor utilities τα οποία δεν εντόπιζε με τίποτα το Norton (και με τα τελευταία definitions).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.