DonKihotis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Αναμφισβήτητα, bitDefender pro! Antivirus και firewall μαζί και με πολύ ελαφρή!
alkisg Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Μια ψήφος και από μένα στο Symantec Antivirus Corporate Client Edition. Έχω το v9.0.0.338 σε παλιό PC (400 MHz) και πάει μια χαρά. Μάλιστα τον τελευταίο μήνα δεν μπαίνω καθόλου στο Internet από αυτό (μπαίνω από άλλο) και πάει τόσο καλά που ξεχάστηκα και δεν απενεργοποίησα καν το realtime scanning! Επομένως γίνεται Norton + ελαφρύ!!! Όσο για "αθόρυβο", σε άλλον Η/Υ που το έχω, λαμβάνω πάνω από 10 ιούς την μέρα (email) και τους καθαρίζει χωρίς διαλόγους (έχει βέβαια και επιλογή να σε ειδοποιεί)... Πρέπει να έχω πάνω από μήνα τώρα να δω διάλογο.
Dr. Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 File sarish dokimase to kai to xanasizitame ;-)
sarisn Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Αν ποτέ δω προβλήματα με το Kaspersky τότε και μόνο τότε θα δοκιμάσω άλλο πρόγραμμα.
bazil63 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Αλήθεια τι γνώμη έχετε για το TREND MICRO ?
mvar Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 με επιασες αδιαβαστο με το NOD32' date=' ενα γρηγορο search και το προγραμματακι εχει 9/10 διθυραμβικες κριτικες..το κατεβαζω τωρα για test drive [/quote'] mvar,που είδες ότι το NOD32 έχει 9/10 διθυραμβικά σχόλια?Καλύτερα να μην υπερβάλλουμε πιστεύω. Φίλε PaNtErAz εγώ χρησιμοποιώ το kaspersky μαλλον χρησιμοποιουμε διαφορετική search engine, γούγλισε το -> PaNtErAz ελπιζω να μη παρεξηγησες το μηνυμα μου, δεν υπαρχουν "ερωτησεις noobs", μοναχα απαντησεις απο ξερολες τελος παντων να ειναι καλα οι εταιρειες που βγαζουν τους ιους για να εχουν δουλεια οι εταιρειες που τους σκοτωνουν (θεωριες συνομωσιας)
Axelfc Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Ρε παιδια εγω ακομα δεν εχω καταλαβει. Εχω τα καινουργια definitions, ωραια; Παω να κατεβασω το noname.exe στο pc μου απο το Internet το οποιο ειναι μολυσμενο. Ε, το antivirus το εντοπιζει και το μπλοκαρει. Που ειναι το προβλημα; πως θα γεμισω ιους; Η μονη περιπτωση ειναι να εχει το noname.exe εναν ιο ο οποιος δεν υπαρχει στα definitions και λογω ελλειψης νεων αλγοριθμων δεν θα το αναγνωρισει ως unknown virus. Ενταξει, αυτο ετσι κι αλλιως παντα παιζει, απλως εγω εχω μεγαλυτερες πιθανοτητες να κολλησω εναν ιο ο οποιος μολις κυκλοφορησε. Κανω καπου λαθος;
xaxa1982 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Ουφ ρε συ Axelfc,ουφ.....!!!!!! Οι νέοι ιοί που φτιάχνονται,δεν φτιάχνονται με τον ίδιο τρόπο,αλλά για να παρακάμπτουν τα antivirus που ήδη υπάρχουν και κατά προτίμηση εκείνα που χρησιμοποιεί ο περισσότερος κόσμος.Γι'αυτό αν είδες σε παλιότερα posts όλοι έχουν παράπονα από το Norton,γιατί το πρώτο πράγμα που μαθαίνουν οι προγραμματιστές στους ιούς τους είναι να παρακάμπτουν αυτό το antivrus που το χρησιμοποιούν "όλοι".Ελπίζω να κατάλαβες φίλε μου... Για οποιαδήποτε άλλη απορία,ρώτα...Δεν είναι κακό!!! Τα λέμε τώρα γιατί θα δω το champions NET ,να δουμε κανά γκολάκι...
Hacker God Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Paidia sovara tora mia einai h lysi gia na min exete antivirus sto PC sas. Valte kanena distro Linux na deite diafora sta panta. Kai den thelo na akouso dikaiologies tou styl den tha trexoun ta programmata mou giati yparxoun ta panta gia Linux opos kai gia Windows. Kai an den yparxei katheauto tha yparxei mia alli ekdosi pou tha kanei akrivos to idio pragma. Ego pantos to MATLAB pou xreiastika to vrika sto "gnosto" site gia torrent. Kai kathiste kai skefteite ligo. Poios tha katsei na grapsei virus gia Linux
xaxa1982 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Αν είναι να βάλω καμιά πενηνταριά simulators για να βάλω προγράμματα windows ή να κάτσω να κατεβάσω 1GB,,άσε δε θέλω!Καλύτερα τα Windows μου με τους πολυαγαπημένους μου ιούληδες!!!
Physics_Rulez Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 P@N an thes elafry vale symantec corporate 9. poly elafry. To kaspersky opws kai to f-secure omws den sygrinontai se apotelesmatikotita prin dokimaseis to symantec omws gia des kai to kainourio f-secure 2005 to opoio den exw dokimasei akomi. vasika egw exw to kaspersky 4.5 pro me ta extended definition bases. exw kanei exclude apo to real time protection kati apeirous se megethos katalogous me mp3 videos tainies kai elegmenous fakelous pou xrisimopoiw syxna kai etsi den mou fainetai katholou vary.
Bax Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 alli mia psifos sto antivir. http://www.free-av.com poly kalo, elafry, dwrean kai me syxna updates....
PaNtErAz Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Paidia sovara tora mia einai h lysi gia na min exete antivirus sto PC sas. Valte kanena distro Linux na deite diafora sta panta. Kai den thelo na akouso dikaiologies tou styl den tha trexoun ta programmata mou giati yparxoun ta panta gia Linux opos kai gia Windows. Kai an den yparxei katheauto tha yparxei mia alli ekdosi pou tha kanei akrivos to idio pragma. Ego pantos to MATLAB pou xreiastika to vrika sto "gnosto" site gia torrent. Kai kathiste kai skefteite ligo. Poios tha katsei na grapsei virus gia Linux File an katafereis na mou kaneis to VPN mou na doulepsei (pptp me mppe 128 encyption) sto suse 9.1 pro pou exw, gia na mporw na mpainw kai sto internet apo to Linux tote ta petaw ta windows... mexri tote tha exw windows mono kai mono gia to internet Kata ta alla krataw to Kaspersky 5 mallon xoris real time :)
xaxa1982 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Σωστά!Πάντα υπάρχει ένα πρόγραμμα ή ένα παιχνίδι στα windows που δεν μπορούμε να το αποχωριστούμε!Θέλουν ψωμιά ακόμα τα Linux για να φτάσουν τα Windows!Άσε που για να βάλεις έναν driver για μια συσκευή σου πρέπει να τον φτιάξεις μόνος σου,γιατί αυτά που δίνουν οι εταιρείες,δε δουλεύουν ούτε με σφαίρες!Και να μη μιλήσω με τη συμβατότητα που έχουν με τους φορητούς υπολογιστές που είμαι και παθών! "Άσ'το το ξανασκέφτηκα!Ας κρατήσω το kaspersky μου ,τα antispyware προγράμματα μου και το firewall μου και ας σέρνεται! Και όταν αποφασίσει ο Bill,ας βγάλει κανά update,γιατί τα 736.473.943.469.348.769.384 updates που έχει βγάλει ως τώρα,είναι όντως πολύ πολύ λίγα σε σχέση με αυτά που πρέπει να βγάλει η κοινότητα των Linux για να υποστηρίξει τις συσκευές που δεν υποστηρίζει!"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.