Προς το περιεχόμενο

Ποια κάρτα καλύτερη για Half Life 2;;

The Crow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πρόσφατα αγόρασα το παρακάτω laptop:

http://www.laptopshop.co.uk/sony-vaio_vgn_a295hp-laptop-4-n2.htm

το οποίο έχει την ATI Mobility Radeon 9200.Έχω και το σύστημα που βλέπετε στην υπογραφή μου με κάρτα γραφικών την Asus Gforce FX 5700 256 TD.Που λέτε ότι μπορώ να παίξω καλύτερα το Half Life 2;;Στο laptop ή στο σύστημα της υπογραφής;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To laptop όμως έχει καλύτερο επεξεργαστή(πιο γρήγορο), 2mb L2 cache και ταχύτερη μνήμη.Το μόνο που έχει το σύστημα της υπογραφής μου είναι καλή κάρτα γραφικών.

Παντως γενικα η ATI τα παει πολύ καλύτερα στο συγκεκριμενο παιχνίδι..

Κατι αντιστοιχο με το Doom3 ...............και την Nvidia. :D

Το ότι τα πάει καλύτερα η ΑΤΙ σε αυτο το παιχνίδι δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι η 9200 θα τα πάει καλύτερα απο την 5700. Μην ξεχνάμε επίσης οτι τις περισσότερες φορές οι κάρτες γραφικών στα laptop ειναι κομμένες. Εχω δει 9700 με 128 bit δίαυλο.

Κοίτα το Doom 3 η Gforce FX 5700 το έπαιζε σε medium details και πάλι κολούσε λίγο.Αλλά η μνήμη του σταθερού μου είναι αργή και ο επεξεργαστής επίσης.Το laptop πιστεύω είναι αρκετά πιο γρήγορο με καλύτερο επεξεργαστή και πολύ γρηγορότερη μνήμη.Το θέμα είναι λοιπόν μόνο η κάρτα γραφικών.Δε θα μπορώ έστω να το παίζω σε medium details;;;;Εξάλλου έχω συνηθίσει τώρα τελευταία να παίζω όλα τα παιχνίδια σε medium!!Δε θα μου κακοφανεί!! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...