Προς το περιεχόμενο

Χτισιμο νεου υπολογιστη

killer55555

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους καταρχας.Θα ηθελα να μου προτεινεται τι το καλυτερο θα μπορουσα να παρω με 1500-1700 ευρω χωρις την οθονη,μιας και θα κρατισω την τωρινη.Τα λεφτα δεν τα εχω ολα μαζι,οποτε μπορω να δινω καπου στα 250 την εβδομαδα.Να τονισω οτι δεν με ενδιαφερει το απολυτο overclocking.Σκεφτομαι κατι σε amd αλλα πανω σε τι μητρικη(?),τι μνημες,καρτα ATI.Επισης,επειδη στο μελλον θα ασχοληθω και με νερακι θελω ενα μεγαλο κουτι για να ειναι πιο ευχριστο.Ευχαριστω.

Δημοσ.

Kalispera

Kane ena search sto forum kai tha vreis arketa kala systimata pou proteinoun ta paidia kai me safws ligotera lefta, eidika xwris othoni pou les oti thes esy.

Filika

Δημοσ.

Φιλε μου εννοειται οτι εχω ψαξει πιο πριν για παρομοια θεματα,αλλα οπως ξερεις υπαρχουν συνεχως καινουργια μοντελα η επικεινται να κυκλοφορησουν οποτε μπορει καποιος να ξερει κατι.Επεισης οπως εχω ειδη γραψει το νεο μου pc θα αργησει να γινει λιγο και δεν νομιζω να πειραζει που θελω να δωσω συγκεκριμενο ποσο για αυτο.Ευχαριστω παντως για το χρονο σου.

Δημοσ.

Γεια σου θα σου πω τι να κοιταξεις με δικαμου κρητιρια ,ναχει serial ata,να μην εχει μνημες DDR2 η vga ναχει το νεο διαυλο pci expres,αν θα πας για amd προτιμησε socked 939 και εχουν αρχισει ν ακυκλοφορουν κουτια bx2 ψαξε και θα τα βρεις ολα αυτα βεβαια για νασαι μεσα στα πραγματα για κανα χρονο.Δεν μουρχετε τωρα κατι αλλο καινουργιο στο μυαλο,αλλα προσεξε γιατι ολοι θελουν να ξεφορτωθουν το παλιο εμπορευμα,δεν ξερω αν ειναι καλυτερο η χειροτερο αλλα ειναι σ'αυτα τα συστηματα που θαρθουν

Δημοσ.

Σε κανα μηνα θα βγουν μητρικες για Athlon64 (socket 939) nforce 4 και λιγο αργοτερα με ati XPRESS 200.

Στο εξωτερικο εχουν ηδη βγει athlon 64 0.09m που σηκωνουν μεγαλυτερο o/c

Για καρτα γραφικων ισως η 6600gt ειναι η best value\money.

Τωρα για κουτι ειναι λιγο υποκειμενικο κριτηριο...απο τα φτηνα herolchi,chieftec πας σε πιο ακριβα Casetek,coolermaster,lianli κ.λ.π

Χρειαζεσαι και ενα καλο τροφοδοτικο (tagan 480,enermax,fortron) και 1 giga ram.

Δημοσ.

Εκτός από το μελλοντικό watercooling δεν αναφέρεις τίποτα από αυτά που θέλεις να κάνεις με το μηχάνημα...

Αν είναι για καθημερινό σερφινγκ, κανένα word/excel και καμμιά πασιέντσα τότε είναι κρίμα να δώσεις όλα αυτά τα χρήματα.

Αν θέλεις να παίζεις βαρβάτα παιχνίδια (doom3 Κλπ) τότε κοιτάς για τις απόλυτες επιδόσεις σε gpu και μπόλικη μνήμη.

Aν θέλεις να κάνεις dvd ripping ή επεξεργασία video τότε κοιτάς για αποθηκευτικούς χώρους και υπερβολική μνήμη.

Αν...

Αν...

Αν...

Καθόρισε πρώτα τις ανάγκες σου και μετά κοίτα τί θα χρειάζεται να αγοράσεις.

Α, κάτι ακόμα...

Μην μπεις στο τριπάκι του αγοράζω τώρα ότι καλύτερο για να είμαι καλυμένος μετά από 2-3 χρόνια γιατί εξ ορισμού θα έχεις πετάξει τα λεφτά σου.

Αυτά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...