korales Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Pshfiste ti telika symferei perissotero giati mas exoun mperdepsei...
mindscape Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 ναι, αν γινεται θατοθελα και εγω... συνοπτικα... πχ για μενα, φανταζομαι και για πολλους αλλους, δε με πολυενδιαφερουν τα on line games, οσο το downloading και η γρηγορη ενεργοποιηση και χωρις προβληματα... Η Vivodi σε ολα αυτα κρινεται ασυμφορη η οχι?
greekparot Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 ADSL in a BOX tis Forthnet. Makran to kalytero..
OVERCLOCKED Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 forthnet...αλλος ενας ευχαριστημενος χρηστης....
mindscape Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 εκανα ενα καλο ψαξιμο και τεινω προς τα εκει και εγω... θα ποσταρω εντυπωσεις... η μονη μου ανασφαλεια ειναι το crypto... ιδωμεν....
doc1000 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 και γιατί δηλαδή σώνει και καλά ένα απ' αυτά τα πακέτα? Εγώ θα ψηφιζα ΚΑΝΕΝΑ ! Κάντε πανεύκολα την αιτησούλα σας στον ΟΤΕ, πάρτε τη ΔΙΚΙΑ σας ΟΤΕ γραμμούλα, αγοράστε το modem ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ και μετά επιλέξτε και τον φθηνότερο provider (κατά προτίμηση με κάποιους δωρεάν μήνες.) Αυτές οι λύσεις όλα σ' ένα θα μας φάνε...
phadomas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 ADSL in a BOX tis Forthnet. Makran to kalytero.. file mou tha simfwnisw oti anamesa se auta ta paketa einai kalitero tis forthnet alla skepsou kai kati allo.ama kapoios thelei kana 10mino i kai parapanw dsl kalitera na parei ti dikia tou grammi kai apo kei kai pera i na parei tin prosfora tis forthnet pou exei 6mines 256 +4 dwro i na parei kapoion allo provider.mporei na glitwneis kapoia lefta alla tha pareis to diko sou modem kai tha pareis grammi apo ote....egw sto lew giati kai egw adsl-in-a-box ithela na parw alla to metanoiwsa kai evala forthnet 256.mporei na einai 256 alla ama koitakseis pws katevazeis me 384 twra pou exei kanei @@@ o Pote sta DSLam...asto
GP Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 Forthnet, ACN, Tellas. Mhn parete KANENA apo ta 3 paketa tou titlou giati sas pagideuoun ston sygkekrimeno isp ki ama thelete na allaksete shmainei alla 35E gia energopoihsh AMA yparxoun portes.
almeros Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 διαβάστε πρώτα αναλυτικά τους όρους του κάθε provider και μετά συγκρίνετε. η HOL δίνει : 1. Συνδρομή Hol Any Access 300 ( DSL 384) 2. όλο τον εξοπλισμό ( dsl router και connector όπου μπορείς να συνδέσεις οποαδήποτε αναλογική συσκευή και να έχεις τηλεφωνία voip) 3. 180 λεπτά δωρεάν τηλεφωνία το μήνα ( σταθερά, ευρωζώνη, Αμερική, όχι κινητά). Ο πελάτης υπογράφει συμβόλαι για 3 χρόνια και πληρώνει €59 + ΦΠΑ=€ 69,62 κάθε μήνα. Στην τιμή αυτή περιλαμβάνεται και το πάγιο της γραμμής του ΟΤΕ Σημείωση : η HOL είναι η μοναδική εταιρία που δεν έχει ογκοχρέωση στο download. Δείτε λοιπόν τι δίνουν οι υπόλοιποι και μετά μου λέτε. Νομίζω ότι η HOL είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη εταιρία στο χώρο. Είναι η μοναδική που με μια συνδρομή σου δίνει και τους 3 τύπους σύνδεσεις ( pstn, isdn, dsl) χωρίς να πρέπει να πληρώνεις επιπλέον όταν αλλάζεις γραμμή Τέλος
poulinos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 SIMFONO KAI EGO.TIPOTA APO OLA.KANENA PAKETO.ENERGOPOIISI GRAMIS APO OTE KAI META SINDROMI APO OPOU THES KAI MPOREIS NA KANEIS KAI ALLAGES.
las_kar_is Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 διαβάστε πρώτα αναλυτικά τους όρους του κάθε provider και μετά συγκρίνετε.η HOL δίνει : 1. Συνδρομή Hol Any Access 300 ( DSL 384) 2. όλο τον εξοπλισμό ( dsl router και connector όπου μπορείς να συνδέσεις οποαδήποτε αναλογική συσκευή και να έχεις τηλεφωνία voip) 3. 180 λεπτά δωρεάν τηλεφωνία το μήνα ( σταθερά' date=' ευρωζώνη, Αμερική, όχι κινητά). Ο πελάτης υπογράφει συμβόλαι για 3 χρόνια και πληρώνει €59 + ΦΠΑ=€ 69,62 κάθε μήνα. [b']Στην τιμή αυτή περιλαμβάνεται και το πάγιο της γραμμής του ΟΤΕ[/b] Σημείωση : η HOL είναι η μοναδική εταιρία που δεν έχει ογκοχρέωση στο download. Δείτε λοιπόν τι δίνουν οι υπόλοιποι και μετά μου λέτε. Νομίζω ότι η HOL είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη εταιρία στο χώρο. Είναι η μοναδική που με μια συνδρομή σου δίνει και τους 3 τύπους σύνδεσεις ( pstn, isdn, dsl) χωρίς να πρέπει να πληρώνεις επιπλέον όταν αλλάζεις γραμμή Τέλος Μ π ρ ά β ο ! Στην HOL κι εγώ ενα ψήφο
Spear_ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 adsl-in-a-box της forthnet 4ever!... Αργησε λιγο η ενεργοποιηση (μαλλον λογω οτε), αλλα κατεβαζω 3gigs τη μερα (freeware, shareware και trials, εννοειται :-P).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.