Προς το περιεχόμενο

Θέλω να φτιάξω ένα απλό site....λίγη βοήθεια pls...

dpolal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σόρρυ αν το θέμα έχει συζητηθεί αλλά βιάζομαι λίγο και δεν είχα χρόνο να το ψάξω περισσότερο...

Έχω ήδη κάνει τις αιτήσεις για ένα domain name για έναν φίλο που το θέλει για επαγγελματικούς λόγους...

Απλά στην αρχή θα ανεβάσω μια πινακίδα under construction και επειδή υπάρχει έλλειψη χρημάτων προσφέρθηκα να τον βοηθήσω.

Επειδή λοιπόν δεν έχω ασχοληθεί στο παρελθόν παρά ελάχιστα (έως καθόλου) θα ήθελα να μου προτείνεται ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστοσελίδων για να ξεκινήσω να ξεστραβώνομαι...

Όχι κάτι πολύπλοκο και βαρύ.

Κάτι που να με βοηθήσει και να έχει και κανένα κατανοητό tutorial.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Dreamweaver. Μπορείςνα φτιάξεις απλά websites χωρίς να δυσκολευτείς ιδιαίτερα κ αν χρειαστεί αργότερα να προχωρήσεις σε βάθος χωρίς να ξαναμαθαίνεις άλλο πρόγραμμα. Ξεκινάς από το help.

/sc

Δημοσ.

Πάντως για κάποιον που ξεκινάει τώρα το FrontPage είναι εξίσου καλό και ίιιισως λίγο πιο εύκολο να το μάθει κανείς.

Δημοσ.

Διορθώστε με αν κανω λάθος αλλα το Dreamweaver που του προτεινεται να αγορασει, την τελευταια φορα που το κοιταξα κόστιζε χιλια κάτι ευρω. Οντως είναι πολυ καλο και ευχρηστο αλλα ουτε κουβεντα για να το αγοράσεις. μία πρώτη λυση που προτείνω ειναι να αγοράσεις ένα βιβλίο που θα σου δινει και ένα cd με το πρόγραμμα σε trial για 30 μερες. και μετα ξέρεις τι να κανεις....αν σκοπεύεις να κανεις αυτο στείλε μου ενα pm ή ενα mail σου πω το ονομα του βιβλίου.

Δημοσ.
Πάντως για κάποιον που ξεκινάει τώρα το FrontPage είναι εξίσου καλό και ίιιισως λίγο πιο εύκολο να το μάθει κανείς.

Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα. Απλά είναι πρόγραμμα της Micrsoft που σημαίνει "drag 'n' drop" :)

Δημοσ.

Προς το παρόν κατέβασα το namo και ξεκινάω το διάβασμα.

Ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις τους και την βοήθεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...