dpolal Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Σόρρυ αν το θέμα έχει συζητηθεί αλλά βιάζομαι λίγο και δεν είχα χρόνο να το ψάξω περισσότερο... Έχω ήδη κάνει τις αιτήσεις για ένα domain name για έναν φίλο που το θέλει για επαγγελματικούς λόγους... Απλά στην αρχή θα ανεβάσω μια πινακίδα under construction και επειδή υπάρχει έλλειψη χρημάτων προσφέρθηκα να τον βοηθήσω. Επειδή λοιπόν δεν έχω ασχοληθεί στο παρελθόν παρά ελάχιστα (έως καθόλου) θα ήθελα να μου προτείνεται ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστοσελίδων για να ξεκινήσω να ξεστραβώνομαι... Όχι κάτι πολύπλοκο και βαρύ. Κάτι που να με βοηθήσει και να έχει και κανένα κατανοητό tutorial. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
madsc Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Dreamweaver. Μπορείςνα φτιάξεις απλά websites χωρίς να δυσκολευτείς ιδιαίτερα κ αν χρειαστεί αργότερα να προχωρήσεις σε βάθος χωρίς να ξαναμαθαίνεις άλλο πρόγραμμα. Ξεκινάς από το help. /sc
hugelacky Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Kai to CoffeeCup HTML Editor pou exw katebasei den einai kako (einai kai mikro) alla to Dreamweaver einai kalytero kata genikh omologia...
aragorn Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Πάντως για κάποιον που ξεκινάει τώρα το FrontPage είναι εξίσου καλό και ίιιισως λίγο πιο εύκολο να το μάθει κανείς.
VradinoFrapedaki Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Egw pali sou protinw kati pio efkolo sti xrisi tou apo to macromedia, Namo web editor, aplo kai efkolo sth xrisi. To dreamweaver einai oti kalitero iparxei alla an thes kati aplo mporeis na to kaneis kai me to Namo. Download ena trial edw: http://www.namo.com/download/ ( an exeis kali sindesi ) .
Centaur79 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Διορθώστε με αν κανω λάθος αλλα το Dreamweaver που του προτεινεται να αγορασει, την τελευταια φορα που το κοιταξα κόστιζε χιλια κάτι ευρω. Οντως είναι πολυ καλο και ευχρηστο αλλα ουτε κουβεντα για να το αγοράσεις. μία πρώτη λυση που προτείνω ειναι να αγοράσεις ένα βιβλίο που θα σου δινει και ένα cd με το πρόγραμμα σε trial για 30 μερες. και μετα ξέρεις τι να κανεις....αν σκοπεύεις να κανεις αυτο στείλε μου ενα pm ή ενα mail σου πω το ονομα του βιβλίου.
de173 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Πάντως για κάποιον που ξεκινάει τώρα το FrontPage είναι εξίσου καλό και ίιιισως λίγο πιο εύκολο να το μάθει κανείς. Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα. Απλά είναι πρόγραμμα της Micrsoft που σημαίνει "drag 'n' drop"
dpolal Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Προς το παρόν κατέβασα το namo και ξεκινάω το διάβασμα. Ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις τους και την βοήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.