V@nt- Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Ρε guys, μην ξεχνάτε μια λεπτομέρια, το σπαστικό spam που υπάρχει με τα emails είναι αδύνατον να γίνει και με sms για τον απλούστατο λόγο πως κάποιοι χρεώνονται για να στείλουν αυτά τα μηνύματα ενώ τα e-mail είναι free
leonidas112 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Highlander, για μαγαζί στην Πάτρα δεν είναι αυτό; Κι εγώ μια φορά (περίοδο δημοτικών εκλογών) περνώντας από την Πάτρα μου ήρθε κι εμένα sms διαφημίζοντας τον υποψήφιο Φλωράτο !!!!! Μήπως η πουστιά έχει γίνει στην Πάτρα με κάποιο κατάλογο κινητών...
Highlander Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Μάλλον όπου βρίσκουν κινητό, σε Bussiness Card, χαρτάκια, αγγελίες κλπ, στέλνουν μήνυμα τα ζώα....
Jimmy_BlinD Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Mages parte to xabari . Ola parakolou8ountai , ola elenxontai , ola xrimatodotountai ... kaneis den ksefeygi apo ton isto tis neas mas texnologias!! Giayto (SYMVOULI) : To kinito einai mono gia tis Gkomenes !! ONLY !! (Xwris pareksigisi Female users)
boredmind Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Mages parte to xabari . Ola parakolou8ountai ' date=' ola elenxontai , ola xrimatodotountai ... kaneis den ksefeygi apo ton isto tis neas mas texnologias!! Giayto (SYMVOULI) : To kinito einai mono gia tis Gkomenes !! ONLY !! (Xwris pareksigisi Female users)[/quote'] gia auto to moirazeis se oles ??????????? lol de pisteyw na pareksigithikes.... sorry ean nai alla itan kali apantisi
thebostonians Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Dystyxws paidia opou yparxei megalo agoarstiko koino emfanizontai kai oi antistoixoi lalakes. Apo chat , mirc,msn mexri sms k autokololhta gia kleidarades sth porta
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.