Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Moderators Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Ποια η διαφορα της Αudigy2 ZS 7.1, της Αudigy2 ΝΧ και της Αudigy2 ?Θα παρω επιτελους καρτα ηχου σημερα το απογευμα η αυριο το πρωι και επειδη δεν εχω και πολυ χρονο για να το ψαξω,μια βοηθεια θα ηταν ευπροσδεκτη!Οι τιμες ειναι παρεμφερεις (μερικα ευρω διαφορα μεταξυ τους),οποτε θα θελα να παρω την καλυτερη απο τις τρεις.(Εχω ηχεια creative inspire P580 5.1 και το pc χρησιμοποιειται για μουσικη,παιχνιδια,dvd,tv και radio..αναφερω τις χρησεις σε περιπτωση που χρειαζονται) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spown Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 AUDIGY 2 ZS 7.1 EXEI 80 EYRO APO TO ESHOP ...Με διαφορα η καλυτερη . . . παρτην και θαμεινεις υπερευχαριστημενος οπως εχω μεινει και εγω .. . . . .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
matrixlord Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Μήπως υπάρχει κανείς που να τεκμηριώσει την απάντηση του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksessalonikios Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 κυκλοφορει πουθενα καμια AUDIGY 2 ZS σε bulk εκδοση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 oxi... Gio apo autes tis 3 kalyterh einai h Audigy 2 ZS meta h Audigy 2 kai meta h Audigy 2 NX...twra gia diafores ee phgaine sto site ths soundblaster pou ta leei analytikotata Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
--==m@vR()-==-- Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 de kserw an tin agorases alla i audigy 2 zs kikloforei se bulk apo to plaisio. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 sto site pantws exoun mono thn Audigy 2 se bulk oxi thn Audigy 2 ZS... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blender Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 kai ego audigy 2 zs leo kai h tekmiriosi : to teleyteo montelo einai h 2 zs kai ekane sxedon ta diplasia mexri ligo kero prin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.