predator Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 σε ποια ταινια λες να πας? αν ειναι ,και θες φυσικα,να κανονισουμε να παμε μαζι γιατι ψηνομαι και εγω να δω τι παιζει!
vagelisv Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 ena exw na pw... efere 3-iron... Opote 8a arxisoun na erxontai kai tainies sto irakleio pou den 8a tis vlepame ektos ki an vgainan se dvd
predator Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Λοιπόν πήγα και εγώ εχθές με την κοπέλα μου στο Τεχνόπολις. Εντυπώσεις αρκετά καλές για Ηράκλειο. ο χώρος είναι φουτουριστικός, με σιντριβάνια και μοντέρνα αρχιτεκτονική. πολύ θετική εντύπωση μου έκανε το γεγονός ότι έχει μειωμένο εισιτήριο για φοιτητές 6 ευρώ αντί για 7 που έχει το ολόκληρο, γεγονός που δεν συνηθίζεται σε multiplex σινεμά. η τύπισσα που έκοβε τα εισιτήρια ήταν άσχετη αφού όταν την ρώτησα ποιες αίθουσες έχουν THX μου απάντησε αν εννοώ σε ποια σειρά θέλω να κάτσω!:razz: όταν της εξήγησα ότι είναι ηχοσύστημα μου είπε πως δεν γνωρίζει και πως απλά οι αίθουσες 1 και 5 είναι οι πιο μεγάλες. η ταινία που είδαμε ήταν στην αίθουσα 3 και έριξα και μια ματιά στην 4. πριν φτάσω όμως στις αίθουσες να πω πως οι τιμές για το ποπ κορν και τα αναψυκτικά είναι σε φυσιολογικά επίπεδα. για ένα μεγάλο ποπ-κορν, μια μεγάλη κόλα , μια γρανίτα πορτοκάλι και ένα μικρό μπουκαλάκι νερό πληρώσαμε 6,70 ευρώ. το ποπ κορν ήταν όντως μεγάλο αφού φάγαμε 2 άτομα του σκασμού και είχε ακόμα περίσσευμα. στο τέλος το παρατήσαμε! το μόνο κακό είναι ότι κατά την γνώμη μου ήταν λίγο αλμυρό και σήκωνε πολύ αναψυκτικό για να σπάσει η αλμυρά. η κοπελιά μου πάλι θεωρεί ότι έτσι πρέπει να είναι το ποπ κορν. θέμα γούστου λοιπόν! η κόλα από την άλλη πλευρά μόνο μεγάλη που δεν ήταν. την είχαν βάλει σε ένα πλαστικό διάφανο ποτήρι που χωρούσε περίπου 400ml! το ποτήρι αυτό έκλεινε με ένα καπάκι που με το που έβαζες το ποτήρι στα ειδικά στηρίγματα που έχουν οι καρέκλες για τα αναψυκτικά έφευγε, πράγμα που μου έσπασε τα νεύρα! ήταν τόσο αλμυρό το ποπ κορν και τόσο λίγη η κόλα που μάλλον θα πάρω και δεύτερη την επόμενη φορά που θα πάω! οι αίθουσες τώρα είναι σε αμφιθεατρική διάταξη με μοντέρνα χρώματα (η δικιά μας ήταν πορτοκαλί). το ηχοσυστημα ψηφιακό αν και όχι THX με JBL ηχεία. πολύ καλή εντύπωση μου έκανε το subwoofer και η ένταση. ήταν πραγματικά δυνατός ο ήχος και τα μπάσα σε κλώτσαγαν στο στομάχι!κυριολεκτικά τράνταζε η αίθουσα απο το μπάσο! αυτά όλα στα trailer βέβαια γιατί η ταινία που είδαμε (3-iron) ήταν κοινωνική και δεν είχε καθόλου ηχητικά εφε κλπ. πάντως καιρό είχα να ακούσω ταινία σε τέτοια ένταση και μου έκανε θετική εντύπωση αφού συνηθισμένος από τα Village μου φάνηκε μέρα με την νύχτα (τα Village μάλλον κάνουν οικονομία στο ρεύμα, δεν εξηγείται αλλιώς!:razz: ) η ποιότητα εικόνας σε γνωστά πολύ καλά επίπεδα, καθαρή και ξεκούραστη, χωρίς θαμπάδες και διάφορα "κοψίματα". το μέγεθος της οθόνης συγκρίνεται με τις μικρές αίθουσες στα village στο Ρέντη. δυστυχώς δεν μπόρεσα να μπω στις αίθουσες 1 και 5 που υποτίθεται πως είναι μεγάλες αλλά η 3 και 4 μου φάνηκαν ίδιας χωρητικότητας (να πω εκεί γύρω στις 150 θέσεις) πολύ άσχημα μου χτύπησε το γεγονός ότι ο διάδρομος της αίθουσας είναι ακριβώς στο κέντρο της οθόνης, κόβοντας την ουσιαστικά στα 2 και καταστρέφοντας τις πιο ωραίες κεντρικές θέσεις. πολύ καλύτερη λύση είναι οι πλαϊνοί διάδρομοι που έχουν τα village. πάνω από τα ηχεία βρίσκονται σε νέον γράμματα διάφορες ατάκες από ταινίες. η δική μας είχε κλασικές φράσεις από τον ελληνικό κινηματογράφο. οι επιγραφές αυτές φωσφορίζουν όταν παίζουν τα trailer φωτίζοντας λίγο την αίθουσα και φυσικά σβήνουν όταν αρχίζει η κύρια προβολή. τέλος στα δεξιά και αριστερά τοιχώματα υπάρχει ξύλο bamboo που δημιουργεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. δυστυχώς δεν λείπουν και από το τεχνόπολις τα ενοχλητικά πιτσιρίκια και γενικά τα άτομα που μπαίνουν σε μια αίθουσα σινεμά για να κουβεντιάσουν στο κινητό, να χαζογελάσουν με την παρέα τους και να σπάσουν τα νεύρα στους άλλους. πάλι βρίστηκαν μέσα στην αίθουσα μερικά άτομα για την ησυχία. για αυτό βέβαια δεν φταίει το τεχνόπολις αλλά έπρεπε να το αναφέρω. Στα αρνητικά πρέπει να σημειώσουμε και το γεγονός ότι κάνει διάλειμμα στη μέση της ταινίας γεγονός που με σόκαρε γιατί ειλικρινά δεν περίμενα κάτι τέτοιο σε multiplex! Ειλικρινά ξενέρωσα όταν συνέβη γιατί έκοψε την ταινία σε μια πολύ σημαντική σεναριακή τροπή! ένα επίσης αρνητικό είναι η απόσταση από το κέντρο του Ηρακλείου και το γεγονός ότι δεν έχει πιάτσα ταξί έξω από το σινεμά. έτσι πληρώσαμε 4 ευρω στο πήγαινε και 5 ευρω στο φεύγα (αφού ήταν μετά τις 12 και είχε πέσει διπλή ταρίφα) και αναγκαστήκαμε να περπατήσουμε αρκετά μέχρι να βρούμε άδειο ταξί. άρα όποιος δεν έχει δικό του μέσον καλύτερα να πάει ώρες που έχει λεωφορεία η να πάει με κάποιο φιλαράκι γιατί αν περιμένετε να βρείτε ταξί λίγο δύσκολο. σε γενικές γραμμές είναι ένα πολύ καλό πρώτο βήμα για multiplex cinema στο Ηράκλειο και έλειπε όπως και να το κάνουμε. αυτή τη στιγμή και μέχρι να ανοίξει το village είναι ο κορυφαίος κινηματογράφος της πόλης και προτείνω ανεπιφύλακτα να βλέπετε τις ταινίες σας εκεί. από μένα ένα 7.5/10 (αίθουσα 3,4 - μόλις δω ταινία και στην 1/5 θα κάνω edit αν χρειαστεί)
vagelisv Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Εγω ειδα την ταινια στην 2 χτες. Η αιθουσα ηταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ σε σημειο η αποσταση των τελευταιων θεσεων απο το πανι να ειναι ισως και 4 φορες απο την αποσταση στον Κορναρο. Οι διαδρομοι ηταν στο πλαι και υπηρχε θηκη για αναψυκτικα. Η αιθουσα δεν νομιζω οτι ειχε THX αλλα το subwoofer και η ακουστικη ηταν αρκετα καλη. Ο κινηματογραφος ηταν γεματος ακομη και ενω ηταν 11 το βραδυ αν και σημερα ειναι αργια αν δεν κανω λαθος. Γενικα μου αφησε μια γλυκια γευση στο στομα και νομιζω οτι θα τον επισκεφτω ξανα συντομα
drm Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Και εγώ χτες ήμουν εκεί με έναν κολήτο, είδαμε την Emily Rose. Σε γενικές γραμμές μου άρεσε αρκετα, και ειδικά εδώ στο Ηράκλειο που δεν είχαμε τέτοια Σινεμα....
Godfath3r Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Ωραία...Ψήθηκα και γώ μιά απο αυτές τις μέρες θα γράψω εντυπώσεις...
@phonekiller Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 re paidia kseroume pote tha anoiksei to village sto iraklio apenanti apo to breeze?
Godfath3r Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Πώς να το ξέρουμε ρε phonekiller?Να ρωτήσουμε λές την κατασκευάστρια εταιρία πότε το παραδίδει? :-P
@phonekiller Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Πώς να το ξέρουμε ρε phonekiller?Να ρωτήσουμε λές την κατασκευάστρια εταιρία πότε το παραδίδει? :-P lol ναι έχεις δίκιο :razz:
Godfath3r Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 lol ναι έχεις δίκιο :razz: I know.... :-P Eλπίζω πάντως να γίνει σύντομα...Να πάμε και μείς κανα σινεμαδάκι αξιοπρεπές που να βολεύει και το μέρος...(στην αμουδάρα γαμώτο είναι δύσκολο!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.