@phonekiller Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 lipon apo oti thimame metrisa 12 h 13 mesea ixia giro giro...den ksero an einai dts h thx giati den to anaferoun pouthena...lipon ego den akousa kai tpt to ksexoristo apo ixo giati i taina pou eida itan to cinderella man kai den eixe polles skines draseis pou na katalabeis thn pragmatiki aksia ton ixion...alla auto pou pragmatika den mou arese katholou itan i piotita sto pani...itan san na evlepa tainia pou na ixe megethos 6.5 gb alla simpiesmenh me teliko megethos 3gb...
predator Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 καλα τοσο ασχετοι ειναι να φτιαχνουν καινουργιο σινεμα χωρις THX κλπ? τουλαχιστον ειναι αμφιθεατρικα η ειναι οπως στον κορναρο που αμα κατσει ενας ψιλος μπραστα σου την εκατσες? καταλαβα αμα δεν ανοιξει village η ster δε προκειται να δουμε προκοπη στο ηρακλειο! btw αμα κλεισει συντομα το τεχνοπολις μην απορησετε!:razz:
@phonekiller Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 καλα τοσο ασχετοι ειναι να φτιαχνουν καινουργιο σινεμα χωρις THX κλπ?τουλαχιστον ειναι αμφιθεατρικα η ειναι οπως στον κορναρο που αμα κατσει ενας ψιλος μπραστα σου την εκατσες? καταλαβα αμα δεν ανοιξει village η ster δε προκειται να δουμε προκοπη στο ηρακλειο! btw αμα κλεισει συντομα το τεχνοπολις μην απορησετε!:razz: hehe den kathotan kanenas mprosta mou opote den ksero alla mallon den tin ekatses giati einai kapos me skalopatia i mia seira apo tin epomenh... pos katalaves oti den einai THX ? eprepe na einai perisotera ixia? auto pou ftiaxnete epenanti apo to breeze pia etairias einai? onoma? esto ksetroume tpt?
Godfath3r Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Παιδιά το καλό όταν ανοίγει ένας κινηματογράφος είναι οτι θα έρχονται περισσότερα έργα στην πόλη μας...Εγώ έτσι το βλέπω..Βέβαια θα ήθελα να είναι όπως τα ster αλλά ας είμαστε λίγο προσγειωμένοι...Ηράκλειο είναι!!!Πάντως ντροπή ένα cinema να μην έχει φέρει το Last Days...
trelosjack Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 καλα τοσο ασχετοι ειναι να φτιαχνουν καινουργιο σινεμα χωρις THX κλπ?τουλαχιστον ειναι αμφιθεατρικα η ειναι οπως στον κορναρο που αμα κατσει ενας ψιλος μπραστα σου την εκατσες? καταλαβα αμα δεν ανοιξει village η ster δε προκειται να δουμε προκοπη στο ηρακλειο! btw αμα κλεισει συντομα το τεχνοπολις μην απορησετε!:razz: file predator tha diafwnisw ws pros thn "prokoph" pou prosferoun ta village/ster .... o kornaros an kai exei to terastio meion ths mh amfitheatrikothtas tou einai CINEMA!!!otan pas aisthanesai oti pas kinhmatografo enanti olwn twn emporikwn sta opoia einai to idio kai to ayto me to na exeis home cinema spiti...... gia na mhn sugkrinw ta therina me ola ta alla. Twra ws pros to thema akougetai oti apenanti apo to breez tha nai village.... (kai to xeimwna tha bgaineis eksw kai tha thes eite omprela eite kouberta apo to liiiigo kruo pou exei h sugkekrimenh perioxh.... 8) )
@phonekiller Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 tha ne village... andiaferon akougete...kseroume poses aithoyses kai ti alla tha exei? kseroume pano kato pote tha dothei?
Em_Zed Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Λοιπόν,πήγα σήμερα στο τεχνόπολις και έχω πολύ καλές εντυπώσεις, και δυστυχώς δεν είναι από την ταινία που είδα. Ο χώρος θυμίζει κάτι από τους χώρους της Αθήνας, στο πιο μικρό τους βέβαια, αλλά γενικά είναι ωραία διαμορφωμένος, προσεκτικά σχεδιασμένος και σου δίνει την αίσθηση ότι βρισκεσαι κάπου ξεχωριστά. Τα τρία επίπεδα δένουν ωραία μεταξύ τους, το μπαράκι κάτω είναι πολύ όμορφο και μαρεσε πολύ η ιδέα με τα διαφορετικά χρώματα για κάθε αίθουσα. Ο ήχος τελικά είναι ΤΗΧ, αλλά μόνο στις μεγάλες αίθουσες 1+5. Αλλά και στην 2 που μπήκα με το απλό σύστημα, οφείλω να ομολογήσω οτι εντυπωσιάστηκα βλέποντας το τρειλερ του νέου χάρυ πότερ όπου ο ήχος ήταν κάτι παραπάνω απο ικανοποιητικός. Η οθόνη, στην 2 πάντα αίθουσα, αν και δεν είναι πολύ μεγάλη έχει πολύ καλή ευκρίνεια και απόδοση των χρωμάτων. Τα καθίσματα αναπαυτικά, αν και λίγο περισσότερος χώρος δεν θα έβλαπτε και πανέξυπνη η χρήση tags γνωστών ταινιών (Ι'll be back, E.T. go home αν και νομίζω ότι είναι phone home...) ως συμπληρωματικός φωτισμός Μόνο παράπονο οι τσιμπημένες τιμές, η γρανίτα φράουλα 1,80 ??? Όπως και να χει είναι καλό να έχεις έναν ποιοτικό πολυκινηματογράφο στην πόλη σου. Αν και το δαγκωσα μέχρι να φτάσω, δεν πειράζει, χαλάλι.
Em_Zed Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2005 Απ'όλα αυτά, αυτή η απορία σου δημιουργήθηκε;;; Δεν ξέρω, δεν αγόρασα.
@phonekiller Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 emena h aporia einai to pos katalaves oti oi aithouses 5 k 1 exoun thx...ego pou piga kai eida to cinderela man apo piotita eikonas mou fanike epiikos xalia...den ksero isos na ftaiei oti vlepo poli sixna dvd... btw giati mou fenete oti polis kosmos apo do mesa (insomnia) einai sto iraklio ?
Godfath3r Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Απ'όλα αυτά' date=' αυτή η απορία σου δημιουργήθηκε;;; Δεν ξέρω, δεν αγόρασα.[/quote'] Ναι...Είναι βασικό συστατικό της cinema απόλαυσης-διασκέδασης...
Em_Zed Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 @phonekiller Επειδή έχω κόλλημα με τον ήχο, και στα dvds και πόσο μάλιστα στον κινηματογράφο, όταν είδα έναν από τους υπεύθυνους του Βιτσέντζου, μπορεί και του Τεχνόπολις, τον ρώτησα αν ξέρει αν οι αίθουσες έχουν ΤΗΧ. Αν και τα πρώτα δευτερόλεπτα είπα, τώρα θα μου πει, όχι τα καθίσματα είναι καινούρια, το 'σωσε. Μου είπε "όχι όλες, μόνο οι μεγάλες έχουν τον ήχο..πως το είπες;" ΤΗΧ. "Ναι, αυτό". Και δεν έχω λόγο να μην τον πιστέψω. Όσο κι αν οι υπεύθυνοι των σινεμά κυνηγούν μόνο το κέρδος, δεν γίνεται να μην ξέρουν τις βασικές τεχνολογίες στον τομέα τους. Ευτυχώς. btw σου φαίνεται γιατί πολύς κόσμος εδω μέσα ΕΙΝΑΙ από το Ηράκλειο! Coca cola kai pop corn...Είναι βασικό συστατικό της cinema απόλαυσης-διασκέδασης... Όπως επίσης και της νο.3 μεγαλύτερης ενόχλησης σε κινηματογραφική αίθουσα. Νο.2 : σχόλια/γέλια/φασαρία Νο.1 : κινητά
Godfath3r Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Ενοχλείσαι απο την coca cola και απο τα Pop Corn?Έλεος... Τα #1 και #2 και μένα με ενοχλούνε...
Em_Zed Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δεν με ενοχλεί όταν το κουτάκι είναι γεμάτο ή έστω στη μέση και απλά κάποιος ρουφάει. Με ενοχλεί όταν η κοκακολα φτάνει στο τέλος και το ρούφηγμα καλά κρατεί ! Οφείλεις να παραδεχτείς ότι είναι κομμάτι σπάσιμο. Όσο για το ποπκορν, με ενοχλεί όταν είναι δίπλα μου ή τελος πάντων κοντά μου ώστε να ακούω, όχι μονο το χρατς χρουτς όταν κάποιος βουτάει το ποπκορν, αλλά και το κριτς κρατς όταν τα μασάει. Και ναι, όταν μασας ακούγεται!!! Και για να επιστρέψε στο θέμα, μπορεί να ξαναπάω σήμερα αύριο στο τεχνοπολις και μπορεί να είναι ή στην 1 ή στην 5, για να δω αν είναι κάτι παραπάνω από καλός ο ήχος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.