Axelfc Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Ο JBuilder ειναι πολυ βαρυς για τον υπολογιστη μου. Δεν εχω ψαξει ιδιαιτερα για αλλους. Μου αρεσει να παιδευομαι, ισως...; Εστω και απο κονσολα αυτα που κανω θα επρεπε να δουλεψουν, δεν ειναι λογικο...
Cue Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Μωρέ δουλεύουνε απλά.... Για ρίξε μια ματιά στον JCreator
Axelfc Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Μωρέ δουλεύουνε απλά.... Απλα... Τελος παντων. Τον πηρε το ματι μου τον JCreator. 1ος στο Google ;P Θα δω. Thanks για τη βοηθεια.
Γηρυόνης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Στη συνεχεια εκτελω: javac Sparse.java και παιρνω το παρακατω μηνυμα λαθους: C:\gr\auth\ee\dsproject\a1>javac Sparse.java Sparse.java:6: cannot find symbol symbol: class A1Sparse public class Sparse extends A1Sparse { με ενα βελακι να δειχνει στο A1Sparse. Δοκιμασα και απο το C:\ να εκτελεσω javac gr\auth\ee\dsproject\a1\Sparse.java αλλα και παλι πηρα το ιδιο μηνυμα λαθους. Δοκίμασε: C:\>javac gr\auth\ee\dsproject\a1\*.java
Ather Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Χρησιμοποιώ το gel, φυσικά native win app. Κάνει κάποια "κρασαρίσματα", αλλά αν το ρυθμίσεις σωστά γίνεται αρκετά εντυπωσιακό. Είναι free. Τρέχει γρήγορα... αυτά.
Axelfc Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δοκίμασε: C:\>javac gr\auth\ee\dsproject\a1\*.java Τωρα ειδα καποια προοδο! Το compilation εγινε χωρις καποιο μηνυμα λαθους. Ωστοσο οταν πηγα να τρεξω το Sparse.class "java Sparse.class" μου εβγαλε το ακολουθο σφαλμα: Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError: Sparse/java Καμια ιδεα;
Axelfc Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Sorry, λαθος μου. java Sparse εκτελω και βγαζει το error: Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError: Sparse Τοσες φορες που τα εχω γραψει...
Dionisos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Einai fysiologiko giati ap oti katalava h class einai mesa se kapoio package (to gr.auth.ee.dsproject.a1). Prepei na pas sto folder panw apo to folder gr kai na dwseis java gr.auth.ee.dsproject.a1.Sparse D.
Axelfc Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Einai fysiologiko giati ap oti katalava h class einai mesa se kapoio package (to gr.auth.ee.dsproject.a1). Prepei na pas sto folder panw apo to folder gr kai na dwseis java gr.auth.ee.dsproject.a1.Sparse D. Καλα καταλαβες, αλλα και παλι το ιδιο μηνυμα σφαλματος πηρα.
javanidhs Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Λοιπον κοιτα > package gr.auth.ee.dsproject.a1; η κλάση σου το class file πρεπει να βρίσκεται μέσα σε μια δομη οπως η παρακατω /gr/auth/ee/dsproject/a1/Sparse.class πηγαινε πανω απο το gr. και δωσε > java gr.auth.ee.dsproject.a1.Sparse full qualified names! (ιδια απαντηση με του Dionisou ..συγνωμη δεν το ειδα!)
Axelfc Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 Thanks σε ολους για τη βοηθεια. Τα παντα (javac , java, javadoc) πλεον μου τρεχουν σωστα! Τωρα μπορω να δοκιμασω και την αυτοματοποιηση καποιου προγραμματος... :wink:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.