sat-jat Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Έχω πρόβλημα με τους ελληνικούς χαρακτήρες στο outlook (2000 και 97) πάνω σε windows2000. Για την ακρίβεια ενώ στο κείμενο του μυνήματος εμφανίζονται κανονικά, στους τίτλους, την ημερομηνία (στο calendar) και σε διάφορα άλλα βγαίνουν "κινέζικα". Στα xp το ίδιο πρόβλημα νομίζω λύνεται αν βάλω default γλώσσα για unicode τα ελληνικά αλλά στα 2000 δεν έχει τέτοια επιλογή. Όλα τα fonts από τις ρυθμίσεις είναι ίδια (Tahoma) με encoding greek. Σε άλλο forum διάβασα ότι είναι bug του outlook και δεν έχω καμία ελπίδα. Μου φαίνεται όμως λίγο απίθανο να μην λύνεται κάπως.
tzoykas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Mpes san admin sta 2000 kai phgaine sto regional settings tou control panel. Ekei (isws sto tab "advanced") diale3e to locale na einai Greek. den eimai sigouros pou akribws sta regional settings allazeis to locale (de 9umamai kala ta 2000) alla einai ekei. Dokimase to.
sat-jat Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Το locale είναι greek. Δεν έχει όμως επιλογή για τα unicode όπως τα xp.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.