Προς το περιεχόμενο

Σοβαρό πρόβλημα με σύνδεση στο internet. Πιθανός ιός???

Christos19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν έχω την κλασσική μπλε μπάρα εργασίας με το πράσινο "έναρξη" και ενώ είμαι συνδεδεμένος η μπλε μπάρα γίνεται όπως στα παλιά win98..δηλαδή γκρι με τετραγωνισμένα κουτάκια (κάποιες φορές μένει έτσι και κάποιες φορές εναλλάσσεται με τη μπλε μπάρα) εκείνη τη στιγμή ενώ το εικονίδιο του internet δείχνει ότι είμαι συνδεδεμένος στην πραγματικότητα είναι κολλημένο και έχω βγει από το internet..δε μπορώ ούτε να μπω αν δεν κάνω restart...

Καμιά ιδέα? :shock:

Υ.Γ. Δε συμβαίνει πάντοττε

Δημοσ.

Αφου ψαξεις για spyware και ιους,

πατα το πρασινο κουμπακι που λεει εναρξη>εκτελεση>sfc /scannow

(meta to sfc space) εχε και το δισκακι του λειτουργικου σου κοντα.

Καλη διασκεδαση

Δημοσ.

Χμμ τι είναι δηλαδή το sfc ?

Κατέβασα adware, the cleaner, troyan remover και έχω norton antivirus και f-secure (το οποίο βρίσκει αλλά δε μπορεί να κάνει ανοσοποίηση)..Τα άλλα που ανέφερα βρήκαν και διόρθωσαν (έσβησαν) αρκετά προβληματάκια

Δημοσ.

Μάλλον το δισκάκι με το λειτουργικό σου,είναι ώρα να μπει στον υπολογιστή σου και να μην το κρατάς πλέον απ'έξω... Μετά πατάς "fotmat C:" και θα δεις ότι όλα τα προβλήματα που σου δημιουργούνται θα λυθούν με μια απλή σου κίνηση(να βάλεις το δισκάκι στο drive του Η/Υ)... :D :D :D :D :D

Δημοσ.

sfc= system file checker

το γραφεισ στη γραμμη εντολων και σου ζηταει συνηθως και το widows installation cd,.

κανε αυτο γιατι εχεις δικιο, η διαμορφωση του δισκου ειναι η τελευταια λυση.

Ασε που το format c: ισχυε στα win 98 :D ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...