Προς το περιεχόμενο

Πείτε τη γνώμη σας για ένα laptop.....

The Crow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι γνώμη έχετε γι' αυτό το laptop:

Sony VGN-A295HP

Χαρακτηριστικά:

Microsoft Windows XP Service Pack 2

Intel Pentium M 735 1.70Ghz, 400Mhz frontside bus

Supports Enhanced Intel SpeedStep Technology

2Mb L2 Cache

60Gb Hard disk Ultra ATA/100

512MB DDR SDRAM(PC2700-DDR333) up to 1GB DDR SDRAM

Widescreen 15.4'' WXGA (1280x800) X-black LCD

ATI Mobility Radeon 9200 with 64Mb VRAM

16-bit cd quality stereo sound

Sony DVD-RW Double Layer (8x DVD-R,4x DVD+RW,8x DVD+R,4x DVD-RW)

Για περισσότερα δείτε εδώ:

http://www.laptopshop.co.uk/sony-vaio_vgn_a295hp-laptop-4-n2.htm

Το αγόρασα 2000 ευρώ από πλαίσιο χτες και θα ήθελα να μου πείτε την άποψή σας.

Βασικά μήπως μπορεί να μου πει κάποιος σε ποια Nvidia αντιστοιχεί η ATI Radeon 9200 γιατί πρώτη φορά είναι που χρησιμοποιώ ATI και δεν ξέρω.Αντιστοιχεί μήπως στην Nvidia FX 5200;;

Με ποιο σύστημα λέτε να μπορώ να παίξω καλύτερα το Half Life 2;;Με το laptop που αγόρασα ή με το σύστημα που βλέπετε στην υπογραφή μου;;

Επίσης ο Pentium M 1.70Ghz σε ποιον Pentium 4 αντιστοιχεί;;

Sorry για τις πολλές ερωτήσεις.Όποιος μπορεί ας μου απαντήσει.

Δημοσ.

Με γειά!

Ζηλεύω λιγάκι,το 1352Acer μου ζάρωσε βλέποντας τα spec του vaio,αλλά που θα πάει,σε κανα χρόνο (ίσως)θα σε φτάσω... :)

Με τα κουτσολεβαντίνικα που μασάω,έκανες κορυφαία αγορά.Τι σε νοιάζει με ποιόν PIV κοντράρει,στη Βούτα θα τα πας;Το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι η υλοποίηση της κάρτας γραφικών,θα σε δυσκολέψει λιγάκι στα "μνημοβόρα" games,θα μπορούσες να βάλεις και βαθύτερα το χέρι στην τσέπη αν ήθελες doom3 η H/L_II,αλλά και πάλι,ποιός παίρνει φορητό γαι παιχνίδια;

Σου φτάνει που μπορείς να δεις τα LOTR_EXT,χωρίς να φορτίσεις μπαταρία,η να πας Ath-Skg μονοκοπανιά,με τα γυναικόπαιδα στο πίσω κάθισμα να το ξεζουμίζουν στην πορεία,χωρίς να σου ζητάνε αντάπτορα στον αναπτήρα.Με 60gb αποθήκη,10 ταινιούλες(back-up,έτσι;) )τη φορά θα σε βολέψουν.Και όσον αφορά τα "περίεργα" Cad,και με celeronάκο(2.4+) έκανες δουλειά και τρισδιάστατη μάλιστα,πόσο μάλλον με το "θεριό" που μπήκε στο γραφείο σου.

Καλοδούλευτο! :)

Δημοσ.

Loipon,doom3 dokimasa to demo kai mou epaize me medium details(den dokimasa kati allo)me tin idia karta me sena(ati 9200,64mb) kai 512 ram me centrino 1.5(1mb cache).Pisteuo pos einai ena para poli kalo mixanima giati sindiazei epidoseis(kata tin gnomi mou panta)kai autonomia.Ego me to diko mou exo kanei athina-patra me bus kai evlepa tainia katholi tin diarkia!Megia!

Δημοσ.

Άντε ρε συ έπαιζες σε medium!!Βοηθάει μάλλον πολύ ο Pentium M!Εγώ έπαιζα σε medium με το σύστημα που βλέπεις στην υπογραφή μου και πάλι κολούσε!!Λες να δοκιμάσω να βάλω το Half Life 2 στο laptop μπας και τρέχει καλύτερα μια και είναι Ati optimized!Το μόνο όμως που δε θα έχει θα είναι πλήρη υποστήριξη directx 9.0 αφού η Ati 9200 υποστηρίζει μέχρι directx 8.1! :( Εσένα σου κολούσε στα medium το Doom 3;Είχε καλά οπτικά εφέ;;Τώρα έβαλα στο συστηματάκι της υπογραφής το Medal of Honor Pacific Assault και παίζω στα 800χ600 με high details αλλά κολάει που και που.Αλήθεια μέχρι πόσα shaders υποστηρίζει η Ati 9200;Μέχρι 1.1;

Δημοσ.

Χτες έβαλα στο laptop το NFSU2 και έτρεχε στα ίδια details(1024x768, και τα γραφικά στη μέση) με το σύστημα της υπογραφής μου!! :D Μάλιστα έτρεχε και καλύτερα γιατί στο σύστημα της υπογραφής έκανε που και που κανένα κολληματάκι.

Δημοσ.

Δε σημαίνει ότι αυτό ισχύει για όλα τα Sony.Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.Μπορεί να είναι μεμονωμένο περιστατικό.Δηλαδή μου λες ότι δε θα διαβάζει τα δισκάκια που το ίδιο θα γράφει!!!

Δημοσ.

loipon to sony vaio einai to kalitero laptop apo thema poiotitas katskevis,to sigekrimeno mixanima einai gia epagelmaties pou xriazode laptop me megali diarkia batarias kai oxi na trelenoun ta FPS tou DOOM3.bale tin othoni tou dipla se opoiadipote alli othoni laptop kai tha xeneroseis.kano oikonomia edo kai treis mines gia na paro VAIO.milame gia oti kalitro iparxei se laptop se opoion tomea kai an to deis.allla ta laptop den einai gia games,des to gia otidipote allo ektos apo games kai pragmatika tha to xareis

Δημοσ.

The Crow,

αν και δεν ξερω ποιο ακριβως νοημα εχει να εκφρασω

αποψη για κατι που εχει ηδη αγοραστει, ελπιζω να μη

το αγορασες για παιχνιδια. Οσο καλη οθονη και να εχει,

οσο καλοφτιαγμενο και να ειναι, αυτα δε προκειται να

βοηθησουν καθολου, οταν η καρτα αρνηθει να τρεξει

το παιχνιδι.

...αλλά και πάλι' date='ποιός παίρνει φορητό γαι παιχνίδια;

[/quote']

Μαριε, σε καλυπτω? :wink: :mrgreen:

Δημοσ.

Φίλε γι' αυτό το λόγο το πήρα άλλωστε.Για δουλειά κυρίως!Είμαι φοιτητής πληροφορικής και μου χρειάζεται ένα γρήγορο pc σε τέτοιες διαστάσεις!Αλλά είπα να βάλω και κάνα game να δω πως τα πάει και σε αυτόν τον τομέα.Λοιπόν ένα έχω να σου πω: Ας είναι η ATI 9200 μια όχι πολύ δυνατή κάρτα αλλά βάζει τα γυαλιά στην FX 5700.Γενικά το όλο σύστημα του laptop είναι πολύ καλύτερο από το σύστημα της υπογραφής μου.Εντάξει δε θα παίζει το DOOM 3 και το Half Life 2 σε τρελές αναλύσεις αλλά θα τα παίζει ικανοποιητικά!Το έχω αγοράσει πριν μερικές μέρες και ακόμα εξερευνώ τις πάρα πολλές δυνατότητές του.Και η οθόνη όπως λες είναι απίστευτη.Δεν υπάρχει τέτοια οθόνη ούτε σε laptop αλλά ούτε και σε οθόνη TFT σταθερών συστημάτων.

Δημοσ.

Άμα σκεφτώ μελλοντικά να βάλω και άλλη μία 512 πόσο πάνε οι μνήμες για τους φορητούς;;Θα μου δώσουν το laptop αμέσως ή θα χρειαστεί να ξαναπάω;;

Δημοσ.

Αυτό το laptop θα έπαιρνα και γω,αυτά που με έκαναν να αλλάξω γνώμη είναι κυρίως ο 1 χρόνος εγγύηση που έχει σε όλα τα laptops της η Sony και κατά δεύτερο λόγο,η κάρτα γραφικών.

Δημοσ.

basika de nomizw na protimousa kati tetoio enw me poli liga parapanw, tha mporousa apo to idio magazi na parw kati poli kalitero se laptop:

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=54&Nav_Section_Id=6&Catalog_Id=1&Product_Id=207454&Merchant_Id=1&sts_cid=3

mporei na einai turbo-x kai oxi vaio, alla de nomizw na pei kaneis oti de tha trexei opoadipote efarmogi kalutera.

kai an valeis kai to fpa tote erxontai sxedon sta idia lefta.

vevaia to oti to mixanimataki to turbo-x spernei einai apla i gnwmi mou..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...