vagos789 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Λοιπόν είμαι λίγο πριν απο το format,η κατάσταση εχει ως εξής: 1)Εχω ενα σκληρο σε 2 partitions,τα οποία δημιουργήθηκαν με πρόγραμμα ύστερα απο την εγκατάσταση των ΧΡ. 2)Και τα δύο ειναι FAT32,και θελω να τα κανω FAT NTFS. Σκεφτηκα να φτιαξω ενα 3ο partition που να ειναι FAT NTFS,και μετα να περάσω εκεί όλα μου τα αρχεία,και να κανω format τα αλλα δύο partitions,και μετα να κανω εγκατασταση των ΧΡ εχοντας την απαίτηση οταν τελειώσει με το καλο, να βλεπω 3 partitions! Ειναι εφικτα αυτα που λέω ή ειμαι σε παραλήρημα;
Japan Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Me partition manager, alla einai komataki ripsokyndino. Chryssa
kostas_crete Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Se periptwsh pou den exeis UPS kai ginei kapoia diakoph revmatos oso metefereis data (metafereis ena partition allou ston disko mesw tou programmatos) ,le poule,mon ami pou lene kai oi galloi!
vagos789 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Ας θεωρήσουμε ότι δεν υπάρχει UPS και ότι αυτό δεν μας ενδιαφέρει. Τι πρεπει να κανω ώστε και τα αρχεία μου να εχω ,και FAT NTFS να εχω; Δεν θελω απλως να περασω αρχεια σε αλλο partitions αλλα να κανω και format,να αλλαξω το FAT κτλ.
DarkOrion Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Ti einai to FAT NTFS??? Egw kserw oti uparxei mono FAT (16/32) i mono NTFS, oxi kai ta 2 mazi. Sorry an petaksa kotsana...
accipio Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Λοιπόν είμαι λίγο πριν απο το format' date='η κατάσταση εχει ως εξής: 1)Εχω ενα σκληρο σε 2 partitions,τα οποία δημιουργήθηκαν με πρόγραμμα ύστερα απο την εγκατάσταση των ΧΡ. 2)Και τα δύο ειναι FAT32,και θελω να τα κανω FAT NTFS. Σκεφτηκα να φτιαξω ενα 3ο partition που να ειναι FAT NTFS,και μετα να περάσω εκεί όλα μου τα αρχεία,και να κανω format τα αλλα δύο partitions,και μετα να κανω εγκατασταση των ΧΡ εχοντας την απαίτηση οταν τελειώσει με το καλο, να βλεπω 3 partitions! Ειναι εφικτα αυτα που λέω ή ειμαι σε παραλήρημα;[/quote'] Κι εγώ αυτό θα έκανα. Βέβαια το καλύτερο θα ήταν να έχεις 2ο σκληρό, να μεταφέρεις εκεί τα περιεχόμενα του 1ου και μετά να τον κάνεις ό,τι θέλεις. Πάντως πρώτα κάνε backup (σε cd / dvd) τα τυχόν χρήσιμα αρχεία σου για να είσαι ήσυχος. Φαντάζομαι ότι έχεις και το κατάλληλο πρόγραμμα (Partitin Magic ή άλλο ανάλογο).
vagos789 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Dark Orion> μαλλον εχεις δίκαιο,αλλα ολοι καταλαβαν τι ηθελα να πω. accipio>Το πρόγραμμα το εχω,φαντάζομαι μετά το format δεν θα εξαφανιστούν τα partition που εχω φτιαξει με αυτό έτσι;
accipio Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Όχι, κάτι τέτοιο δεν... προβλέπεται! Φορμάτ καλύτερα να κάνεις, τουλάχιστον στο 1ο partition που θα είναι και active, όπου θα βάλεις τα XP, μέσα από το cd των XP. (πλήρες fomat, εννοείται, σε NTFS). Στο 2ο partition κάνε φορμάτ και από το Partition Magic, αν θέλεις.
vagos789 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Τελικα τα πράγματα ηταν πολυ απλα,το partition magic τα εκανε NTFS ευκολα και γρήγορα,χωρις format χωρίς τιποτα. Για άλλη μια φορα το πρόγραμμα έβγαλε τα λεφτά του,respect
vagman77 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Λοιπον κρατας οτι δεδομενα που θελεις να κρατησεις απο τον C:\ στο αλλο partition και κανεις format(σε NTFS) και εγκατασταση των winXP. Μετα θα εχεις το C σε NTFS και το D σε FAT32,για να αλλαξεις το τελευταιο σε NTFS θα κανεις το εξης: start>run> πληκτρολογεις cmd και μετα convert d:/fs:ntfs αυτα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.