Προς το περιεχόμενο

Περί Nova ο λόγος...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπαρχει και 3ος τροπος (αντιγραφο της πραγματικης καρτας) αλλα και 4ος τροπος πομπος που μεταδιδει ασυρματα το σημα απο καλωδιο RCA η ασυρματα λεγεται αν θυμαμαι καλα AV LINK και ειναι συνδεμενο με τον δεκτη της NOVA και ο αναλογος δεκτης και τηλεχειριστηριο σε καθε τηλεοραση περισσοτερα σε μαγαζια αναλογα απλα το αναφερω διοτι για προσωπικη χρηση θα κανω κατι τετοιο μιας και εχω 3 τηλεορασεις σπιτι

απλα ολοι οι τροποι αυτοι να γνωριζετε οτι ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ για την NOVA ο νομιμος τροπος της NOVA ειναι ξεχωριστη συνδρομη πακετου για καθε τηλεοραση δηλ. (πιατο+lnb+καρτα+δεκτης)

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

To AV link δεν είναι card sharing και δεν έχει καμία σχέση με παρανομία. Είναι νομιμότατος τρόπος να αναμεταδίδεις από το ένα δωμάτιο που έχεις το δέκτη σε άλλο δωμάτιο που έχεις μία δεύτερη τηλεόραση, το ίδιο κανάλι που βλέπεις και στο δέκτη (θα μπορούσες να τραβήξεις και ένα καλώδιο 10 μέτρων και να κάνεις το ίδιο). Το τι λέει η nova για το συγκεκριμένο (τουλάχιστον όσον αφορά τη προσωπική τηλεθέαση κι όχι επαγγελματική χρήση όπως η περίπτωση του μαγαζιού) είναι (τουλάχιστον για μένα) παντελώς αδιάφορο!

Btw, δεν έχω nova, ούτε νόμιμα, ούτε παράνομα, και δεν ενδιαφέρομαι να αποκτήσω στη τιμή που είναι η συνδρομή της. Αλλά αν είχα, δεν θα είχα κανένα ενδοιασμό να χρησιμοποιήσω το av-link. Αυτό δα έλειπε να παίρνω και άδεια από ποια τηλεόραση του σπιτιού θα παρακολουθήσω ένα συγκεκριμένο κανάλι!

Δημοσ.

εγω δεν ειπα φιλε μου τι κανεις η τι δεν κανεις εγω απλα ενημερωσα το τι ειναι κανονικα νομιμο και τι οχι απλα ενημερωτικα για να ξερετε.

στο επαγγελματικο κομματι εκανα αυτο που αναφερα πιο πανω σε μια συνδρομη ανηκουν 2 πακετα NOVA

στο προσωπικο κομματι και εγω επιλεγω το AV Link με τηλεχειρισμο αλλα μου ειπε γνωστο μαγαζι που ασχολειτε με αυτα οτι γινεται και με διαφορετικο καναλι δεν ξερω το κατα ποσο γινεται αυτο απλα αυτο μου αναφερε ο μαγαζατορας που μου εκανε την εγκατασταση στο σπιτι.

φυσικα ειναι δικαιωμα του καθενος να εχει ειτε ΦΙΛΜΝΕΤ ειτε ΝΟΒΑ ειτε ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ αλλα επειδη σε αρκετα μηνυματα διαφοροι λενε τροπους για να δειτε/ουν τσαμπα ας γνωριζουν και τις συνεπειες για αυτο το εκανα αυτο το ποστ διοτι και μαγαζια εχει κλεισει η ΝΟΒΑ που πουλουσαν CARD SPLITERS και CARD CLONES αλλα και ΔΕΚΤΕΣ με περιεργες δυνατοτητες.

ΓΙΑΤΙ το κανει απλα γιατι ΧΑΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑ αρα...

Δημοσ.

Γιατί δεν είναι νόμιμο το AV-LINK; Επειδή το λέει η Nova; Δε νομίζω ότι η Nova είναι δικαστήριο ή η Βουλή των Ελλήνων ώστε να ερμηνεύει τους νόμους. Αν και όταν υπάρξει τέτοιο ζήτημα, μόνο τότε θα μάθουμε αν είναι νόμιμο ή όχι. Μπορεί απλά να μην υπάρχει νόμος που καλύπτει αυτή την περίπτωση. Δεν υπάρχει περίπτωση με ένα δέκτη, όπως αυτόν που δίνει η nova (ασχέτως τι λέει το μαγαζί), και το AV-Link να έχουμε θέαση δεύτερου, και ξεχωριστού, καναλιού από αυτό που είναι συντονισμένος ο δέκτης. Για το συγκεκριμένο χρειάζεται άλλου τύπου συσκευή, με δεύτερο δέκτη, και πάμε στην περίπτωση του card sharing, έστω και για ιδιωτική χρήση.

Δημοσ.

αυτο το ειπε ομως οτι γινεται μαγαζι που ασχολειτε επαγγελματικα με εγκαταστασεις νοβα οτι γινεται με το AV Link (wireless) εκτος αν ελεγε το Card Splitter or Card Clone αυτο δεν το ξερω αλλα θα λυθει γιατι αυτον θα φωναξω για εγκατασταση επιγειας κεραιας και θα κανει και αυτο οτι βλεπω σε NOVA η DVD να μεταδιδεται σε ολες τις τηλεορασεις σπιτι μου οποτε θα το λυσει το θεμα ο συγκεκριμενος κυριος.

Δημοσ.

Οκ, όταν κάνει την εγκατάσταση, γράψε τι ακριβώς εννοούσε, μπορεί και να μου διαφεύγει κάποια λεπτομέρεια.

Δημοσ.

Οσον αφορα το AV link, μεσα στο σπιτι εννοειται οτι το κανεις και δε ρωτας κανεναν. Ειναι τοσο νομιμο οσο ειναι το να εχεις συνδεδεμενο και ενα VCR με τον αποκωδικοπιητη. Ωστοσο, αν το κανει καποιος μεσα στο σπιτι, μπορει να παρει το ιδιο παντα σημα (ιδιο καναλι εννοειται) και το διπλανο σπιτι, και το απο κατω, απο πανω κλπ. Αρκει να εχουν ολοι τον ιδιο wireless δεκτη ή καλωδιο. Λογικο δεν ειναι λοιπον να μην επιτρεπεται?

Αυτα οσον αφορα το τυπικο της υποθεσης. Γιατι αν παμε στην ουσια, η NOVA δεν υπαρχει περιπτωση να μυνησει ουτε τον απλο ιδιωτη, ουτε καν ολοκληρη οικοδομη. Μεχρι τωρα εχει μυνησει μονο καποιους κερδοσκοπους (Ροδο, Κρητη) που αναμετεδιδαν το προγραμμα της επι πληρωμη!! Και λογικο ειναι να τους κυνηγαει αυτους...

Αλλα ετσι πως πανε σαν εταιρια, σιγα μην τολμησουν να μπουν σε σπιτια και οικοδομες. Εδω κοντευουν να το κλεισουν το μαγαζι με τις τιμες τους: 55 ευρω/μηνα οταν το Sky One της Αγγλιας (με τα 30 καναλια του) εχει ...15!

ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΡΕ? Οπως με τις DSL συνδεσεις. Τωρα που φτηνηνουν δειτε τι γινεται (forthnet).

Αν μου επιτρεπετε, να ξεφυγω και λιγακι:

Αν ειναι λιγο προοδευτικοι εκει στη Multichoice θα καταλαβουν πως δε κανουν τιποτα με πατεντες του στυλ: "Μιση συνδρομη για τρεις μηνες σε 2 ατομα".

Αν θελουν να κερδισουν πολλαπλασιους πελατες, πρεπει να κοψουν το κοστος συνδρομης τους στο μισο και βαλε. Να πλησιασουν τα ευρωπαϊκα δεδομενα οπου η συνδρομιτικη TV δεν ειναι προτερημα των λιγων και των καφενειων μονο... Αλλιως θα κανουν αυτο που κανουν τωρα, θα κυνηγανε και θα παρακαλανε τους ηδη πελατες τους να μη διακοπτουν το καλοκαιρι, να κανουν επανασυνδεση κερδιζοντας 1 μηνα δωρο, και τετοια. Δεν εχουν καταλαβει οτι τοσα μπορουμε να τους δωσουμε, τωσα θα παιρνουν. 55 € το μηνα κανενας δε θελει, και κυριως δεν μπορει να δινει. Συνολικα στον χρονο, τα ιδια θα βγαζουν ειτε αν η συνδρομη τους ειναι στα 55, ειτε στα 25. Απλα, στην πρωτη περιπτωση θα ειναι καποιος ενεργος μονο τον μισο χρονο, με διακοπες κι επανασυνδεσεις, ενω στη δευτερη θα ειναι συνεχως. Συνολο βγαινει το ιδιο τελικα. Και βαλε και ποσους πελατες θα κερδιζουν αν ριξουν την προσφορα τους στο ημισι... Κερδος 100% ειναι για αυτους. Οταν το καταλαβουν (ΑΜΑ το καταλαβουν οι φωστηρες του marketing τους και οι ιδιοκτητες) θα εχουμε προοδο, και εμεις ως πελατες και αυτοι ως επιχειρηση. Μεχρι τοτε, το κυριο μελημα τους θα ειναι να κρατησουν τους ιδιους τους ημι-συνδρομιτες τους.

Αυτα τα ολιγα, ελπιζω να μην κουρασα, ξεφυγα λιγακι αλλα τα βρισκω ολα αυτα σχετικα με το πολυ ωραιο αυτο τοπικ.

Δημοσ.

paidia egw exw sindesei ton panasat me tin skystar2 mou mesw tou loopthrough tou panasat kai exw kai stis 2 siskeues sima apo diaforetiko kanali!(anaferomai mono se 2 diaforetika kanalia pou anikoun sto bouketo tis nova p.x filmnet kai discovery)

Pws einai dinato ayto?na simeiwsw oti exw 1 Lnb mono!

Δημοσ.
paidia egw exw sindesei ton panasat me tin skystar2 mou mesw tou loopthrough tou panasat kai exw kai stis 2 siskeues sima apo diaforetiko kanali!(anaferomai mono se 2 diaforetika kanalia pou anikoun sto bouketo tis nova p.x filmnet kai discovery)

Pws einai dinato ayto?na simeiwsw oti exw 1 Lnb mono!

Απλά βλέπεις κανάλια τα οποία παίζουν στην ίδια πόλωση δηλαδή οριζόντια ή κάθετα με το κανάλι που βλέπεις και στον πατατασατ.

Λογικά αν βάλεις ένα κανάλι με διαφορετική πόλωση στην ss2 από αυτό που παίζει στον πατατασατ, δεν θα ανοίγει.

Δημοσ.
Απλά βλέπεις κανάλια τα οποία παίζουν στην ίδια πόλωση δηλαδή οριζόντια ή κάθετα με το κανάλι που βλέπεις και στον πατατασατ.

Λογικά αν βάλεις ένα κανάλι με διαφορετική πόλωση στην ss2 από αυτό που παίζει στον πατατασατ' date=' δεν θα ανοίγει.[/quote']

Οντως αυτο πρεπει να συμβαινει!...και παλι ομως αυτη δεν ειναι μια καλη και ανεξοδη λυση για να βλεπει κανεις σε 2 δεκτες ταυτοχρονα μονο τα καναλια της Νονα με 1 μονο lnb?

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Γιατι δεν περνεις το PVR τις νοβα. Αυτο ακριβως κανει. Στο πακετο εχει ενα διπλο LNB κατω ερχονται 4 καλοδια αντι 1 στο κανονικο και μπορεις να βλεπεις σε δυο τηλεορασεις οτι θελει ο καθενας χωρις να ενοχλει τον αλλον. Ειναι με μια συνδρομη αλλα νομιζω σε χρεωνει γυρο στα 7 ευρω παραπανω. Αυτη ειναι η νομιμη λυση. Τωρα για παρανομες λυσεις υπαρχουνε αρκετες που δεν μπορω να της αναφερω.

Δημοσ.

Τι εγινε ρε παιδια? Εσφιξαν οι ζεστες?

Εντωμεταξυ, ο εξκαφεας neofitosgrgr θελει FREE .... καμια σχεση δλδ με το θεμα ....οχι οτι κολλαει με τις συνδεσεις ADSL αλλα λεμε τωρα!

:mrgreen:

Caterpillar-excavator.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...