Προς το περιεχόμενο

Περί Nova ο λόγος...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φίλε Nethawk, τι ακριβώς εννοείς όταν λες "δεύτερο panasat ή humax, twin lnb" αλλά χωρίς δεύτερη κάρτα? Είναι εφικτό αυτό χωρίς δηλαδή δεύτερη συνδρομή?

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

υπαρχει τροπος να μεταδιδεις το σημα του NOVA σε αλλη τηλεοραση με διαφορες συσκευες (Clone Irdeto-2 Cards , Splitters) και πολλα αλλα που κυκλοφορουν στο εμποριο στα αναλογα μαγαζια αλλα ρισκαρεις ετσι να χασεις την συνδρομη σου NOVA διοτι κατι τετοιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ

ΔΙΟΤΙ Η ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΣΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ NOVA (MULTICHOICE HELLAS) αν το κανεις να ειναι υποψην σου οτι μπορεις να υποστεις αναλογες κυρωσεις.

Για να εισαι νομιμος σε κατι τετοιο συμφωνα με την NOVA παντα οι προυποθεσεις για κατι τετοιο ειναι η αγορα αποδικωποιητη PANASAT + καρτας NOVA + συνδρομης NOVA και οτι αλλο ειναι απαραιτητο αυτος ειναι ο νομιμος τροπος συμφωνα παντα με την NOVA.

αν εχεις αποριες επικοινωνησε με το τμημα εξυπηρετησης πελατων της NOVA

Δημοσ.

Δηλαδή αν αναμεταδίδεις το σήμα στον κάτω όροφο ή στο δίπλα δωμάτιο,κινδυνεύεις?

Και ποιός(και πως)θα το ελέξγει αυτό?

Δεν είμαστε καλά...:confused:

Δημοσ.

εγω ειπα τι ισχυει να ειναι προς γνωση και συμμορφωση φιλε μου αν δεν βλεπετε τι συμβολαια υπογραφετε και τι λενε οι οροι κανενα προβλημα προσωπικα δεν εχω εγω εσεις απλα θα εχετε κυρωσεις των πραξεων σας οποιες και ειναι αυτες οτι ειπα το ειπα ενημερωτικα θες το πιστευεις δεν θες ειναι δικο σας θεμα οχι δικο μου.

επειδη εχω NOVA σε μαγαζι (δικο μου) και κανει αναμεταδοση σε 2 τηλεορασεις φροντισα να μαθω πως θα την κανω νομιμα και χωρις να εχω προβληματα και το εκανα και εχω το κεφαλι ησυχο διοτι επαναλαμβανω ειναι μαγαζι οχι σπιτι που σημαινει αλλους ορους και κανονες σε οτι αφορα το σπιτι οπως ειπα υπαρχουν οι νομιμοι τροποι και οι παρανομοι εσεις διαλεγετε.

οσο για το αλλο που λες αν σε ελεγξει ομως φιλε μου τοτε την πατησες διοτι ο PANASAT να ξερεις δεν ειναι και τοσο "αθωος".

οπως επισης διαβαστε και τι λεει το συμβολαιο το οποιο εχετε υπογραψει σχετικα με την υπηρεσια αλλα και τον δεκτη αν σας λεει κατι αυτο σχολιαστε το "ο απωδικοποιητης NOVA οσο ειστε ενεργος συνδρομητης δεν ειναι δικος σας αλλα ανηκει στην NOVA.

περισσοτερες πληροφοριες μιληστε με την NOVA ή με τα αναλογα μαγαζια ή μιληστε στα αναλογα φορουμς που ειναι ενεργα με το θεμα της δορυφορικης τηλεορασης.

Δημοσ.

Γενικότερη ερώτηση κατ' αρχήν, το ξεθάψιμο αυτού του topic σε τι αποσκοπεί;

Οι συγκεκριμένες συσκευές που αναφέρθηκαν κυκλοφορούν κανονικά στο εμπόριο, ακόμα και σε περιοδικά έχουν παρουσιαστεί. Εκτός κι αν απαγορευτεί η κυκλοφορία τους, ο μόνος τρόπος για να ελέγξει η nova αν γίνεται χρήση τους είναι να αρχίσει να μπουκάρει στα σπίτια των συνδρομητών της. Λιγουλάκι δύσκολο μου φαίνεται. Επίσης δεν είναι απαραίτητος ο Patatasat, λειτουργούν και με άλλους δέκτες (και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να σου πει κάποιος ότι πρέπει σώνει και καλά να χρησιμοποιήσεις αυτό τον δέκτη από τη στιγμή που πολλοί άλλοι είναι συμβατοί με το irdeto της nova, αν ήταν όπως οι περιπτώσεις του sky που έχει ιδιοκτησιακούς δέκτες με videoguard (nds) τότε είναι διαφορετικά), η συνδρομή είναι όμως απαραίτητη αν θέλει φυσικά κάποιος να είναι νόμιμος...

Δημοσ.
επειδη εχω NOVA σε μαγαζι (δικο μου) και κανει αναμεταδοση σε 2 τηλεορασεις φροντισα να μαθω πως θα την κανω νομιμα και χωρις να εχω προβληματα και το εκανα και εχω το κεφαλι ησυχο διοτι επαναλαμβανω ειναι μαγαζι οχι σπιτι που σημαινει αλλους ορους και κανονες σε οτι αφορα το σπιτι οπως ειπα υπαρχουν οι νομιμοι τροποι και οι παρανομοι εσεις διαλεγετε.

Φαντάζομαι ότι και στις δύο παίζει το ίδιο κανάλι αλλιώς είσαι και εσύ παράνομος φίλε μου... Και θα συμφωνήσω ότι όλοι οι άλλοι τρόποι είναι παράνομοι!!!

Δημοσ.

Διαφορετικό κανάλι μπορεί να παίζει, τώρα το αν είναι παράνομο ή όχι αν γίνεται μέσα στον δικό σου χώρο, είναι μάλλον θέμα προς έρευνα!

Δημοσ.
Φαντάζομαι ότι και στις δύο παίζει το ίδιο κανάλι αλλιώς είσαι και εσύ παράνομος φίλε μου... Και θα συμφωνήσω ότι όλοι οι άλλοι τρόποι είναι παράνομοι!!!

επαγγελματικη αδεια ειναι για τα μαγαζια (δεν εχει ταινιες ειναι κλειδωμενα τα καναλια του πακετου με ταινιες εχεις μονο τα "ελευθερα" και τα αθλητικα)

επισης ο νομιμος τροπος της επαγγελματικης αδειας ειναι σε μια συνδρομη αντιστοιχουν 2 καρτες nova σε 2 δεκτες οι οποιοι συνδεονται σε καθε μια απο τις τηλεορασεις.

επισης συγνωμη αλλα δεν ειδα την ημερομηνια απλα οτι το εδειχνε ως ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΝΕΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.

Δημοσ.

Auto pou ginete me thn NOVA einai teleiws paralogo. Otan egw plhrwnw thn akribi tou syndromi kathe mina, tha eprepe na eixa to dikaioma na borw na blepw ton agwna mou, h gynaika mou to ergo ths k ta paidia mou ta cartoon h oti allo se diaforetikes TV mesa sto idio spiti. Einai eksorgistiko k teleiws paralogo na exeis toses epiloges k na boreis na blepeis mono ena kanali se 1 TV. Tote ti skata plirwneis?

Δημοσ.

tespa υπαρχει μηχανημα π μοιραζει νοβα κ υπηρχε κ αγγελια στο ινετ αλλα δεν μπορω να το βρω.οποιος ξερει πμ με

Δημοσ.

Δεν το ήξερα αυτό...

Όσο για την παλαιότητα του μηνύματος αυτό δεν έχει σημασία γιατί απλά ένα τέτοιο θέμα είναι πάντα επίκαιρο και τώρα που και η Ελλάδα έχει dsl το card sharing οργιάζει και καλό είναι να ξέρουμε ότι αυτό είναι παράνομο ακόμη και για χρήση καθαρά προσωπική...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...