STEVEHACKER Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Καλησπέρα σας. Γίνεται να έχουμε 1 εξοπλισμό της nova αλλά 2 τηλεοράσεις οι οποίες είναι συνδεδεμένες με τον εξοπλισμό να βλέπουν διαφορετικό πρόγραμμα η μία από την άλλη? Αν αυτό είναι εφικτό, πώς γίνεται ?Παρακαλώ να γίνονται μόνο σοβαρά posts γιατί έχω σοβαρό πρόβλημα.............Ευχαριστώ προκαταβολικά.
STEVEHACKER Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Αποφασίστε...........Γίνεται ή δε γίνεται?
daskalos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 an theleis na to kaneis afto prepei na exeis akoma ena panasat pou na pernei sima apo to lnb(prepei na baleis twin lnb)
-NetHawk- Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Χαλαρωστε λιγακι με το "ΟΧΙ"!Βεβαιως και γινεται.....και βεβαιως θελει και δευτερο αποκωδικοποιητη αλλα οχι δευτερη καρτα.Panasat???!!!Μαλιστα.Καλα.Πηγαινε προς Humax πλευρα.....Αποψη μου παντα.
tzoykas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 ']Χαλαρωστε λιγακι με το "ΟΧΙ"!Βεβαιως και γινεται.....και βεβαιως θελει και δευτερο αποκωδικοποιητη αλλα οχι δευτερη καρτα.Panasat???!!!Μαλιστα.Καλα.Πηγαινε προς Humax πλευρα.....Αποψη μου παντα. H erwthsh htan gia ENAN e3oplismo NOVA kai h apanthsh einai 3era OXI. Twra ti 9a ginotan AN eixe panasat kai AN eixe Humax einai teleiws allh istoria. Emeis xalaroi eimaste. Isws esu prepei na 3esfixteis ligo ...
tzoykas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 ']Χαλαρωστε λιγακι με το "ΟΧΙ"!Βεβαιως και γινεται.....και βεβαιως θελει και δευτερο αποκωδικοποιητη αλλα οχι δευτερη καρτα.Panasat???!!!Μαλιστα.Καλα.Πηγαινε προς Humax πλευρα.....Αποψη μου παντα. H erwthsh htan gia ENAN e3oplismo NOVA kai h apanthsh se auto einai OXI. Etsi opws einai grammenh h erwthsh, kapoios katalabainei, oti rwtaei gia to PWS 9a ginei auto, AN einai efikto. Mallon esena blepw ligo sfigmeno .....
-NetHawk- Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Ναι εχεις δικιο.Ημουν λιγο σφιγμενος γιατι ειχα φαει κατι ασχημο χθες το βραδυ και μαλλον με πειραξε ....Πλακα κανω....Για να ειμαι ειλικρινης δεν διαβασα και πολυ καλα την ερωτηση.....Παντως με εναν ακομη αποκωδικοποιητη(περα απο Panasat)μπορεις με μια καρτα να εχεις δυο διαφορετικα καναλια σε δυο διαφορετικες τηλεορασεις......Εννοειται με διπλο lnb.Σορυ αλλα τα ψιλοπηρα οταν ειδα οχι και οχι.....Δικο μου το λαθος... :oops:
tzoykas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Etsi gia na fanei kai sto forum. Pisteuw oti h sumperifora tou [NetHawk], einai an mh ti allo, eilikrinhs kai tou a3izoun sugxarhthria gia to 9arros na dhlwsei to la9os tou. Se anti9esh me kapoious pou kata kairous farmakwnoun to forum me sumperifores 3erola kai genikou dieu9unth. Euge
daskalos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 oxi file mou diafono!! @[NetHawk]protino panasat dioti siberiferetai poli kalitera apo olous tous dektes me to spleeter!!!episeis kai o humax kai o topfield.apla xero ti leo kai ti grafo!!!kai ama exeis faei tipota kai se peiirazei na pas sto banio kai oxi na afineis klanies!!opa re magka!!
-NetHawk- Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Μαλιστα..Τωρα δασκαλε τι εννοεις και πως το εννοεις δεν το καταλαβαινω...Κανεις πλακα?Μιλας σοβαρα?Δεν ξερω.Προσπαθησε σε παρακαλω αλλη φορα να εισαι πιο σαφης και πιο κατανοητος αν μπορεις.Οσο για το θεμα σου μιλαω εκ πειρας οτι σε συγκριση panasat - humax με spleeter πιστευω οτι υπερτερει ο humax και ειδικα με νο*α.Εχω σε απλο lnb πανασατ με νο*α και τα κολληματα που τρωει καθε τρεις και λιγο ειναι απιστευτα...Ουτε αναβαθμιση δεν τολμω να κανω. Υ.Γ.:Για τις κλανιες συγνωμη δασκαλε θα προσπαθησω να μην μου ξεφυγει ουτε μια στο μελλον γιατι απο οτι φαινεται εχεις πολυ ευαισθητη μυτη.
kaskas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 @daskale tha klino to parathiro tis toualetas gia na min me paris mirodia..
daskalos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 xaxaxaxax!!nai re gianni!!!o filos mas fenete pos exei "xesfikti opisthia rodela kai tou fevgoune ta aeria"""""bale tapa reeeeee"""xaxaxaaaxaxax!!ela re nethawk kai ego ek peiras milao kai ta humaxakia alla kai o patatasat pane poli kala me to spleeteraki!!!eidika me ta pro kai ta lite!!ta kolimata parousiazodai me dektes pou den exoun katharo irdeto alla cam typou ucas. kai ton papatasat ton proteina oxi gia tipota allo(einai dedomeni i apextheia mou pros to dekti afton)alla giati me sxetika liga xrimata borei na parei enan kai na kanei ti doulia tin opoia thelei!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.