WizeMan Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Εδώ και 2 μέρες ανοίγο το Outlook Express (αυτό χρησιμοποιώ για την αλληλογραφία μου) και ενώ εμφανίζονται τα μηνύματα στη λίστα, όταν πάω να δω κάτω το περιεχόμενο του κάτω μηνύματος δεν εμφανίζει τίποτα παρά μια άσπρη εικόνα. Το ίδιο συμβαίνει και όταν κάνω διπλό κλικ στο e-mail. Ανοίγει σε νέο παράθυρο αλλά βγάζει μια άσπρη οθόνη. Ξέρει κανένας τι παίζεται?
madsc Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 ΟΕ=>Tools=>options=>Security βγάζεις το τικ [block images and other external content in html email], αυτή είναι η μία πιθανότητα που μου έρχεται στο μυαλό. Η άλλη είναι πως κυκλοφορούν "ιο-e-mail" ντυμένα έτσι. OE => Δεξί κλικ properties στο κενό e-mail => details => message source Εκεί μπορείς να δεις αν έχει κάτι το e-mail στο body του. /sc
WizeMan Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Thanks αυτά τα βήματα τα έχω κάνει ήδη και στη προβολή source έχουν περιεχόμενο τα μηνύματα. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο για τα νέα μηνύματα αλλά και για τα παλιά e-mail που έχω. Μιλάμε για e-mail 2 ετών.
Highlander Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 Γιατί δεν φτιάχνεις ένα νέο Identity και να κάνεις τα e-mail import εκεί;
WizeMan Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 Δυστυχώς ούτε αυτό δίνει λύση. Μου φαίνεται θα κατεβάσω το Outlook Express να κάνω reinstall!
Asterakias Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 πιθανόν να χτύπησες τη βάση δεδομένων του outlook πάρε backup τα αρχεία του outlook και ξαναπέρασέ το !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.