Dvs Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Oles oi etairies mazi me tin DSL prosferoun kai voip ipiresies (p.x. i HOL to eVoice ktl) Autes afinoun opoiadipote klisi pros opoudipote (stathero/kinito/exoteriko)?? Apo apopsi poiotitas ti lene? Akougetai kathara o sinomilitis i mpa??
pseira Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Για να πάρεις τηλέψωνο με VoIP πρέπει και ο άλλος να έχει DSL? Εγω με forthnet μπορώ να εχω την υπηρεσία γιατί δεν έχω ακούσει να τη διαφημιζουν...
Melven Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 xoris na exo dokimasei pliroforiaka ksero oti de xreiazetai na exei o allos dsl gia na ton kaleseis.mporeis na kaleseis opiondipote eite sta8ero i kinito,efoson vevaia sto prosferei ayto i ypiresia.tora 8elei ligo psaksimo kai kamia dokimi gia tin poiotita ktl. btw ektos apo tin hol pia alli parexei voip ?
Dvs Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 i vivodi aposo xero Exei xrisimopoisei kaneis aytes tis ipiresies?? apo poiotita pos ta pane?
alerasta Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2005 Χρησιμοποιώ VoIP της vivodi και έχω να πω τα εξής: - Η ποιότητα είναι πολύ καλή (ίσως λίγο χαμηλότερης έντασης από την κανονική γραμμή) και μπορείς να καλέσεις οποιονδήποτε τηλεφωνικό αριθμό (σταθερό ή κινητό). Εχει μία μικρή καθυστέρηση (από τη στιγμή που θα πείς κάτι μέχρι να το ακούσει ο άλλος) αλλά ουσιαστικά δεν την καταλαβαίνεις (φάνηκε μόνο σε δοκιμή που έκανα καλώντας από VoIP vivodi σε κινητό που κρατούσε άλλος στον ίδιο χώρο και άκουγα τη φωνή από το ακουστικό με μικρή καθυστέρηση). - 800, 900, τριψήφια κ.λ.π. δε μπορείς να καλέσεις θεωρητικά, πρακτικά όμως μπορείς (δεν ξέρω μέχρι πότε). - Σαν ελλατώματα βρίσκω τη λίγο χαμηλότερη ένταση στο ακουστικό (που ανάφερα νωρίτερα) καθώς και το ότι αν πέσει η γραμμή dsl πέφτει και η τηλεφωνική γραμμή (αυτό έχει σημασία αν βρίσκεσαι ήδη 40 λεπτά σε αναμονή...).
nikoskourtis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Και πως θα την αποκτησουμε αυτη την υπηρεσια; Εΐναι πιο φθηνη; Τι χρεψσεις εχει;
getty Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Μόνο οι τυχεροί και προνομιούχοι δικαιούνται VoIP σε αυτή τη χώρα. Το VoIP δυστυχώς δεν είναι για όλους. Μπορεί να το πληρώσετε και να μη μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε (ναι συμβαίνει σε πολλούς).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.