Προς το περιεχόμενο

c tutorial greek

GIANNISPATRA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η δικη μου εμπειρία βέβαια όχι σε πανεπιστήμια στην ελλάδα ήταν οταν..πολλές σημειώσεις μαθημάτων βρίσκονταν αυστηρά στην διαχείρηση καθηγητή και με σαφείς αναφορές σε πνευματικά δικαιώματα του συγγραφέα και του πανεπιστημίου πάνω σε αυτό!

αυτά

Εχμ' date=' υπάρχει και αλλος θεός εκτος απο το $$ και κάποιοι (ειδικά αυτοι...) πρέπει να το ξέρουν...

Τεσπα, εγω προτείνω δεκα χιλιάδςς φορές βιβλιο. Μόνο έτσι θα κάνεις κατι σοβαρα. ΣΥγκεκριμένα το [b']The C Programming Language - Kernighan/Ritchie[/b] στα ελληνικα απο τον Κλειδάριθμο. The best.

Κανά καλο βιβλίο παιδία για Visual C++ γνωρίζει κανείς;;; Θα θελα κατι όχι hardcore... Έχω γνώσεις C++ óxi και τόσο τρομερές...

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Φίλε μου αν θες να ασχοληθείς σοβαρά με τον προγραμματισμό, θα αγοράσεις όχι μόνο ένα βιβλίο αλλά μια μικρή βιβλιοθήκη.

Τα 50euro δεν είναι τίποτε μπροστά στα βιβλία που θα ακολουθήσουν.

Αλλά για απλή εκμάθηση της C θα βρεις βιβλία πολύ πιο φθηνά.

Ψάξε σε γνωστά βιβλιοπωλία, να μην κάνω και διαφήμιση.

Και στο google θα βρεις πολλά links με οδηγίες. Αν θες μπες στο eap-forums.gr έχει εκεί πολύ υλικό στα Ελληνικά.

Πάντως θα σου πρότεινα να παίρνεις ξενόγλωσσα (Αγγλικά) βιβλία. Πολλές φορές η Ελληνική μετάφραση είναι οικτρή.

Π.χ. The local bus -> Η τοπική λεωφορειογραμμή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...