Προς το περιεχόμενο

mp3 player h mini disc ?kai pio?

DIMERR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Skeftomai na agorasw ena mp3 player h kapoio mini disc player. :D Poio apo ta 2 mou proteinete?poio exei tin kaliteri akoustiki piotita?

Basika tha ithela na fortwnw ektos apo arxeia mp3,kai arxeia wav an ginete.Sta mp3 player ginete na fortwnoume mono mp3 i kai wav episis??

Please diafwtiste me giati eimai ligo asxetos.Kathe voithia kalodexoumeni! :D

Δημοσ.

Sta Mp3 players (me skliro disko h cd) boreis na grapseis kai arxia MP3 alla kai WAV kai WMV arxeia xoris kanena provlima. Sta MD MP3 player , kalitera na eisai pio prosektikos afou h kathe eteria , efarmozei sinithos ta dika tis protipa. (p.x h Sony poy se anagazei na metatrepeis ta MP3 sou se diko tis format).

Exo pantos tha sou protina na pas se ena MP3 player me CD. (etsi tha boreis na akous kai AUDIO CD.). An pali thes megales xoritikoties , ta MP3 player me skliro disko einai monodromos.

Δημοσ.

Είχα παλαιότερα MD και το πούλησα.

Γενικότερα συμφωνώ με τον ZauZ.

Νομίζω πως ένα καλό mp3 player θα σου είναι πολύ πιο χρήσιμο και πρακτικό.

Με τα λεφτά ενός MD παίρνεις ένα mp3 player με σκληρό δίσκο και είσαι άρχοντας.

EDIT: Δες και αυτό http://www.digimania.gr/

Δημοσ.

Αυτό έχω κι εγώ. Μικρό, ελαφρύ, χωράει άνετα σε μια τσέπη. Τα 4GB δεν είναι και τόσο λίγα όσο φαίνονται. Μπορείς να έχεις μαζί σου αρκετά albums χωρίς να χρειάζεται να τα αλλάζεις κάθε τόσο. Εγώ κάνω encode τα mp3 μου με μεγάλα bitrates (192+ VBR) και παρ' όλα αυτά ποτέ δε μου φάνηκε λίγος ο χώρος. Αν βέβαια θέλεις να έχεις ολόκληρη (ή έστω το μεγαλύτερο μέρος) τη συλλογή σου πάντα μαζί τότε μάλλον είναι καλύτερα να πάρεις κάτι μεγαλύτερο.

Δημοσ.

Εγώ το πήρα από τον Πουλιάδη σε τιμή χονδρικής. Τότε το Πλαίσιο το είχε 220+ΦΠΑ. Πιστεύω είναι καλή η τιμή του. Έχει κυκλοφορίσει και το Zen Micro με 5GB και FM Radio. Δεν το έχω δει πουθενά όμως. Αν το βρεις και σε ενδιαφέρει το radio είναι καλή περίπτωση. Το muvo θέλει το εξωτερικό remote για να παίξει FM, το οποίο έχει 60 ευρώ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...