savvasha Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Έτσι στα ξαφνικά χωρίς να γίνετε κάτι συγκεκριμένο ο υπολογιστής σβήνει απότομα. Σαν να έχει πέσει το ρεύμα. Οι θερμοκρασίες μου κυμαίνοντε σε λογικά επίπεδα. Μπορεί να φταίει το τροφοδοτικό; Πως μπορώ να το ελέγξω; Με κανένα πολύμετρο; Είναι δύσκολο να βάλω άλλο πάνω για δοκιμαστικό.
top-gear Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 allakse trofodotiko,sto leo giati eimai pathwn. allaksa kai evala ena apto palio mou pc kai vrika tin ygeia mou
savvasha Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Είναι έξοδα τα οποία δεν είμαι διατεθειμένος να δώσω. Μάλλον το πρόβλημα ξεκίνησε όταν έβαλα έναν εξτρα δισκο στον υπολογιστή. Μήπως εφτασε στα όρια του το power supply;
Theodore Tsi Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 file mou ti trofodotiko exeis k se ti sistima?
ZauZ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 a.) To pio pitano einai na fteei to trofodotiko ,afou de borei na kalipsei tis anages se revma. b.) Mia deyteri periptosi , akrea (alla moy exei tixei), einai na fteei i priza poy exeis ton ipologisti sou. (to poliprizo p.x) , na exei ftarei kai na sou kanei tetia. To diko moy poliprizo eixe xalasei kai moy ekane restart o ipologistis. !
nino Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 allakse trofodotiko,sto leo giati eimai pathwn. Και γω απο ενα Q-Tec 400 watt
dreaming123 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Άλλος ένας παθών απο τροφοδοτικό Όπως βλέπεις την μεγαλύτερη πιθανότητα είναι να είναι το τροφοδοτικό...
savvasha Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Nai, alla den leei na paw na dwsw 60 euro se trofodotiko kai meta na anakalipsw oti den fteei afto Giafto rotaw an uparxei tropos na elleksoume to trofodotiko
madsc Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Nai, alla den leei na paw na dwsw 60 euro se trofodotiko kai meta na anakalipsw oti den fteei afto Giafto rotaw an uparxei tropos na elleksoume to trofodotiko Ουσιαστικός τρόπος δοκιμής μόνο με άλλο τροφοδοτικό, καινούριο/δανεικό κτλ. Αν από temps είσαι οκ, μύνημα για shutdown/ιό δεν σου βγάζει, τότε κατά πάσα πιθανότητα είναι psu. Ρίξε μια ματιά κ στο event viewer για καλό κ για κακό. /sc
savvasha Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Oxi giati vlepw tileorasi kai den tremopezei kan i eikona tin ora pou svinei o upologistis. Tespa, mallon tha dokimasw daneiko PSU. Ti specs prepei na koitaksw?
CyberWalker Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Και γω απο ενα Q-Tec 400 watt Απίστευτο! Ακριβώς το ίδιο έπαθε και ένας φίλος μου πριν δύο εβδομάδες! Και μάλιστα από τα πολλά restart του χτύπησε και ένας 30άρης Quantum Fireball και τώρα αρχίζουμε τα backup (θα σώσουμε ό,τι προλάβουμε). Να πω και κάτι ακόμα. Ίσως φταίει η μνήμη ή ο επεξεργαστής. Είναι τα αμέσως επόμενα αν και 87.2341 % είναι το τροφοδοτικό! Από specs δεν είναι εύκολο αυτό που ζητάς. Πάντως τρόπος να 'μετρήσεις' το τροφοδοτικό σου, υπάρχει αλλά καλύτερα δοκίμασε για δυό-τρεις μέρες το spare και λογικά θα είσαι ΟΚ. Φρόντισε να πάρεις ένα heroichi αυτή τη φορά. Αυτό έχω βάλει στο μάτι εγώ >>> ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ HEROLCHI 300W HEC-300AR-PT Τύπος τροφοδοτικού: HEC-300AR-PT(P4 ATX)PFC.Μέγιστη Ονομαστική Ισχύς: 300Wμε τιμές 28A στα+3.3V, 15A στα +12V, 30Α στα +5V, 0.5 A στα -5V, 0.8 A στα -12V, 2Α στα +5VSB. Πρόσθετα Χαρακτηριστικά: Hρεμη τεχνολογία Silent ((θόρυβος<32dB στο 80% της λειτουργίας). Εγγύηση:3 χρόνια. Κατασκευαστής: HEROICHI Κατηγορία: ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ Τιμή: 27 € + 4.86 € 18% ΦΠΑ = 31.86 € (10856 δρχ) Εσύ ωστόσο πάρε καλύτερα ένα 400άρι! (τουλάχιστον το heroichi είναι πολύ κοντά στα 300 και ας λέει μόνο τόσα!) Και αφού τα probs είναι από τότε που έβαλες τον σκληρό απλά κοίταξε να έχεις αρκετά amper στα +5 και +12V. Πρέπει να βρεις όπως καταλαβαίνεις τα specs του παλιού σου για να συγκρίνεις. Το 400άρι QTEC πάντως αν και πολύ καλό για τη τιμή του, δεν δίνει ΟΥΤΕ 300 WATT αληθινά!
GianniSM Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 poly pi8anon na nai i ram...yparxoun polla utilities sto net gia na tin testareis...oson afora to trofodotiko giati den dokimazeis na vgaleis ton neo disko na deis ti ginete??? oson afora tis metriseis frontise to trofodotiko na nai fortomeno me syskeves aliws mporei na sou vgazei kanonika na V pou 8es alla molis piestei ligo na peftoun...egw pantws nomizw pws einai i ram...
CyberWalker Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2004 GianniSM, δεν ξέρω αν μιλάς για το πρόβλημα του φίλου μου ή του savvasha. Πάντως αν αφορά το δικό μου έχω να πω ότι ο σκληρός τα έφτησε και ο λόγος ήταν στάνταρ το τροφοδοτικό. Σε ότι αφορά τα παλμοτροφοδοτικά και το πως παρέχουν τις τάσεις τους τα πράγματα είναι λίγο σύνθετα (ή καλύτερα μπορούν να καταλήξουν σύνθετα - και το ξέρω καλά, ΗΜΜΥ είμαι) το θέμα είναι ότι έκανα κάποιους ελέγχους και προκύπτει αναξιόπιστο. Το στείλαμε ήδη προς αντικατάσταση. Και επίσης εγώ σήμερα παρέλαβα το Herolchi το οποίο είναι γαμάτο τόσο από άποψη κατασκευής και υλικών όσο και από άποψη απόδοσης και θορύβου. Συγκρίνεται χαλαρά με το 500άρι QTEC και ήδη έχω προτείνει στον φίλο μου να το σκεφτεί καλά για herolchi και ο ίδιος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.