polidis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Kanena apo ta 2 vale Norton Goback 4 kai katharises
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Εγω το Norton Ghost το θεωρω πολυ αξιοπιστο ειδικα στην εκδοση 9 που τα κανει ολα μεσα απο τα windows.
Panosst Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Βασικα επειδη κανω συχνα φορματ θέλω να κάνω 1 image και να το έχω σε 1-2 cd ετσι ώστε μετα απο καθε φορματ να μην μου παιρνει 2-3 ωρες όπως τώρα να βαλω windows, service packs, drivers, updates, office,...κτλ αλλα μέσα σε κανα μισάωρο βαρια να μπαίνω στα windows. Πιο από τα 3 που εχουν αναφερθεί μπορεί μέσα από bootable δισκέτα / cd να πάρει το image που θα βρισκεται σε cd/cds και να το βάλει?
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Για το ghost μπορω να πω με σιγουρια οτι μπορει και οχι μονο σε cd αλλα και σε dvd το image στην εκδοση 9. Αρκει να εχεις και το recovery cd του προγραμματος . Στις πιο παλιες εκδοσεις γραφει το image μονο σε cd και χρειαζεται μονο μια bootdisk που την φτιαχνεις μεσα απο το προγραμμα.D
Divxakias Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Acronis True Image 8.0 To exo dokimasei kai einai para ma para poly kalo.............
georapt Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 tha symfoniso me ton filo divxakia.ego me to acronis "kratao" dyktio 50 h/y.mia skala anotero ap' ola!!!!
Challenger Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2004 παίδες όταν πάω να κάνω backup drives στο Norton Ghost 9, μου βγάζει error "the virtual volume imaging driver (pqv2i.sys) is not present on the system" . Ξέρετε περι τίνος πρόκειται???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.