Teacher Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Γιάννη, πάρε ένα Trust με 8 € και θα είσαι αρχηγός.
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Αν και βλεπω μεγαλη διαφορα τιμης αναμεσα σε Logitech και Plaisio...Μακαρι να το βρω. Ποια τιμή είδες στο site της Logitech και το λες αυτό :?: Στο site της Logitech το βλεπω 230 ευρω ενω στο Πλαισιο 127+ΦΠΑ=150 ευρω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Γιάννη, πάρε ένα Trust με 8 € και θα είσαι αρχηγός. Ποιο ειναι αυτο ??? Καμμια φωτο ???? :?: :?: :?:
Cue Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Αν και βλεπω μεγαλη διαφορα τιμης αναμεσα σε Logitech και Plaisio...Μακαρι να το βρω. Ποια τιμή είδες στο site της Logitech και το λες αυτό :?: Στο site της Logitech το βλεπω 230 ευρω ενω στο Πλαισιο 127+ΦΠΑ=150 ευρω. Σε αυτό που έδωσα? Γιατί αυτά είναι Canadian Dollars
*trinity Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 sta multiramma BTC einai ayto pou 8eleis 20E
*trinity Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Edw einai http://www.btc.com.tw/english/2-7-07keyboard.htm#6300
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Σε αυτό που έδωσα? Γιατί αυτά είναι Canadian Dollars Ωχχχχχχχχχ!!! Δεν το προσεξα...Sorry.Πληροφοριακα ποια ειναι η αντιστοιχια ευρω και Καναδεζικου δολλαριου ????
mvar Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 στην προσφατη comdex η penguin city ειχε ενα αρκετα ενδιαφερον πληκτρολογιο, απο αυτα που τα τυλιγεις, τα πατας, τα κανεις μπανιο και δε καταλαβαινουν τιποτα. Δυστυχως το site τους ειναι αρκετα μαπα για να μην εχει μια product info σελιδα της προκοπης..
Cue Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Σε αυτό που έδωσα? Γιατί αυτά είναι Canadian Dollars Ωχχχχχχχχχ!!! Δεν το προσεξα...Sorry.Πληροφοριακα ποια ειναι η αντιστοιχια ευρω και Καναδεζικου δολλαριου ???? 1 Canadian Dollar = 0.62433 Euro αλλά φέυγουμε out of topic!
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Τελικα πηρα το Logitech ultra x flat (δεν μπορεσα να βρω φωτο στο site της Logitech) και ειναι παρα πολυ καλο.Δεν το βρκα στη Γραμμη αλλα στο Ramshop προς 30 ευρω μονο.Σας ευχαριστω παρα πολυ. Και αυτο που προτεινει ο φιλος dploal2 ειναι παρα πολυ καλο αλλα δεν το ειχαν στο Multirama στη Στουρναρη (μονο δειγμα ειδα που το δουλευαν οι ιδιοι).
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Είναι κορυφαίο! φωτό έχει στο ποστ μου. Σωστα!!! Ας το βαλουμε κι εδω:
kyramas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Edw einai [url']http://www.btc.com.tw/english/2-7-07keyboard.htm#6300[/url] Και εγώ αυτό έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Σε συνδιασμό με την 19αρα την LG1915s είναι σαν να είμαι σε ένα σούπερ λάπτοπ. Φοβερό πληκτρολόγιο με πλήκτρα πολυμέσων και φοβερή αίσθηση στα δάκτυλα. 20? από Μουλτιράμα και εγώ.
Delta Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 ρε Γιάννη το παλιό σου keyboard τι το έκανες; μήπως το πουλάς; χαχα
kage Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2005 εγω παντως πηρα το microsoft wireless optical desktop standart http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=89&Nav_Section_Id=89&Catalog_Id=1&Product_Id=220840&Merchant_Id=1&sts_cid=3.to mono kako einai oti den exei ellhnika. κ μολισ εβαλα drivers ρυθμιστηκαν ολα αυτοματα.xp/2000 k oti δεν εχει φωτακια (logiko εφοσον ειναι με μπαταρια)που λενε ποτε ειναι caps lock,num lock,f lock anoixta panw sto keyboard aλλα στον πομπο(βγαζει βεβαια μηνυματα στην οθονη για καθε αλλαγη που κανεις) η λυση παντως για αρχαριους ειναι να γραψετε σε word τα ελληνικα γραμματα που χρειαζονται 3 ειναι βασικα το w,c,v κ να τα κολλησετε πανω sta plhktra ή μπλανκο στυλοαλλιως θα μαθετε να γραφετε αυτοματα κ τυφλο συστημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.