Προς το περιεχόμενο

Ψαχνω ενα καλο πληκτρολογιο...

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...που τα πληκτρα του να εχουν την αισθηση των πληκτρων του Laptop. Ειχα παρει αυτο το σετ αλλα ειχα προβληματα που μαλλον οφειλοντουσαν σε δικες μου λαθος ρυθμισεις.Ψαχνω λοιπον ενα πληκτρολογιο τετοιο χωρις να ειναι bluetooth ή ασυρματο αλλα με την ιδια πολυ καλη αισθηση στα πληκτρα που ηταν κορυφαια.Αν εχετε δει κατι τετοιο καπου θα το εκτιμουσα να μου το πειτε.Ευχαριστω.

Τα γνωστα Logitech και Microsoft που κυκλοφορουν τα απορριπτω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

:arrow: http://www.pc.ibm.com/us/accessories/keyboards.html

Αραγε εχει καποιο απο αυτα την αισθηση στα πληκτρα που θελω ????Σε ευχαριστω παντως. :D :D

Δημοσ.
...που τα πληκτρα του να εχουν την αισθηση των πληκτρων του Laptop. Ειχα παρει αυτο το σετ αλλα ειχα προβληματα που μαλλον οφειλοντουσαν σε δικες μου λαθος ρυθμισεις.Ψαχνω λοιπον ενα πληκτρολογιο τετοιο χωρις να ειναι bluetooth ή ασυρματο αλλα με την ιδια πολυ καλη αισθηση στα πληκτρα που ηταν κορυφαια.Αν εχετε δει κατι τετοιο καπου θα το εκτιμουσα να μου το πειτε.Ευχαριστω.

egw den katalava giati allaxes to sigekrimeno pliktrologio? den nomizo oti tha vreis kati kalitero.an ta provlimata itan lathos dikwn sou rithmiseon giati den epsxanes na kaneis tis sostes? pes mas gia ta provlimata pou ixes giati endiaferome k egw gia to sigekrimeno set pou eixes

Δημοσ.

Γιάννης_(Platano), για δες αυτό, από εδώ ;) Αν και είπες όχι ασύρματο (δεν είναι bluetooth πάντως!)

Εγώ βέβαια ακόμα το περιμένω εδώ και 1 βδομάδα...

Αν και πιστεύω πως αυτό εδώ είναι το καλύτερο για την περίπτωση σου και είναι πάφθηνο! (Αρκεί να το βρεις κάπου that is!) Εδώ το πουλάνε αλλά την συγκεκριμένη στιγμή είναι out of stock :(

Κι άλλες φώτο

Top | Media Keys

Δημοσ.

Το σωστό λινκ για τη πληκτρολογιο που εννοεί ο φίλος ο Cue είναι αυτο:

http://www.theunderground.eclipse.co.uk/PB1700011.jpg

(το αλλο σε στελνει σε μια τεράστεια σε μέγεθος εικόνα που δεν βλέπεις τιποτα...)

Και ναι, είναι το κορυφαίο και αυτό που θελεις ακριβως. Το ξέρω γιατί και εγώ αυτό θέλω! Το είδα και εγώ πρόσφατα σε ένα φίλο και μου είπε είτε MG Manager είτε Γραμμή, τσέκαρα τις σελίδες και βρήκα τον τίτλο του, οπότε μάλλον είναι αυτό:

http://www.grammi.gr/eidos.asp?eidos=55553709

Θα παω να το τσιμπήσω Δευτέρα! :D

Δημοσ.

Basika to diNovo einai psilo patata... kai as kanei 300 euro. To agorasa kai thn epomeni to piga pisw. EINAI to kalitero poiotika alla leitourgika exei arketa problimata.

Se afta einai to lag tou mx900 (se sigrisi me mx1000 kai mx510) kai fisika i aisthisi tou laptopkeyboard i opoia einai swsti men sthn pliktrogisi alla se games.... telitses!

An theleis build quality kai antoxi ---> to klasiko internet keyboard ths Microsoft

(to monadiko me siderenia stirigmata se kathe pliktro)

To akribotero den einai panta to kalitero kai fisika to oti plirwneis perneis den isxiei sta misa proionta toulaxiston..................................!

Δημοσ.

Παιδια νομιζω οτι αυτο που ψαχνω ειναι αυτο απο το Πλαισιο που λεει ο φιλος Cue.Ειναι σαν το dinovo που ειχα αλλα ασυρματο και οχι bluetooth.Αν και βλεπω μεγαλη διαφορα τιμης αναμεσα σε Logitech και Plaisio...Μακαρι να το βρω. :D :D

Δημοσ.
pes mas gia ta provlimata pou ixes giati endiaferome k egw gia to sigekrimeno set pou eixes

Εχανε χωρις λογο την επαφη το πληκτρολογιο και δεν λειτουργουσε και επρεπε να ξανακανω τις ρυθμισεις..Μαλλον κατι εγω δεν εκανα καλα γιατι ο φιλος που το πηρε δεν μου ανεφερε προβληματα... :) :) :)

Δημοσ.
Tha mas trelaneis???Edoses 300euro gia auto to pliktrologio kai psaxneis gia allo???IMARTON!!! :)

Αλλοι δινουν τοσα για μια καρτα γραφικων που εμενα μου ειναι αδιαφορη...Ο καθενας εχει τις επιλογες του... :D :D :D

Δημοσ.
Αν και βλεπω μεγαλη διαφορα τιμης αναμεσα σε Logitech και Plaisio...Μακαρι να το βρω. :D :D

Ποια τιμή είδες στο site της Logitech και το λες αυτό :?:

Δημοσ.

Πάντως θεωρω το να δώσεις πανω από 50 ευρώ είναι τεράστια σπατάλη. Με 300 βρισκεις καλή ψηφιακή μηχανή. Έτσι και αλλιώς υπάρχουν και πολώ φτινά πληκτρολόγια με σουπεπ αίσθση αλλά όχι επονημα ακόμε και με 20 ευρώ. Ο καλήτερος τρόπος να βρείς κατι τέτοιο είναι να σαρώσεις όλλα τα μαγαζιά και να τα τεστάρεις επιτόπου.... 8)

Δημοσ.

Γιάννη καλημέρα.

Κάνε μια βόλτα από ένα κατάστημα Multirama...

Έχουν φέρει δύο μοντέλλα που είναι laptop like πληκτρολόγια.

Ένα της BTC με 20 ευρώ http://hi-techreviews.com/nuke/btc6300/page_1.htm

και ένα της Coolermaster που είναι ολόκληρο από αλουμίνιο με 30 περίπου ευρώ. http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=EAK-US1&other_title=+EAK-US1+Q%20Alloy%20Keyboard

Εγώ πήρα το BTC και είμαι υπέρευχαστημένος.

Δημοσ.

Ρε φίλε συγγνώμη αλλά εγώ δεν θα άλλαζα,αυτό που έχεις είναικορυφαίο.

Πες μας τι προβλήματα είχες ,μήπως σε βοηθήσουμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...