Προς το περιεχόμενο

Πολλες ss2 ενας υπολογιστης...Γινεται?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρα...Το ερωτημα μου ειναι το εξης.Θελω σε εναν υπολογιστη να βαλω 2-5 ss2 και με καποιο τροπο(πχ.παραπανω καρτες γραφικων,αν γινεται και αυτο βεβαια)να μπορω να δινω 2-5 καναλια το δορυφορου σε διαφορετικες τηλεορασεις....Αν αυτο που ρωταω ειναι βλακεια πειτε το να ξερω τι μου γινεται :D ...Επισης αν μπορω να δωσω πολλα καναλια σε διαφορετικες τηλεορασεις με μια καρτα ss2 παρακαλω πειτε μου τον τροπο.Ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 kanalia apo ton idio transponder mporeis na deis me progs opws to Altdvb..twra gia na steileis se diaforetikes tv ktl..einai psiloistoria kai eksartatai kai apo thn karta grafikwn sou (px 8a mporouses na xrhsimopoihseis to dual view kai ena vga-svideo converter kai to tvout sou gia na anoikseis apo 1 para8yro video se 2 tv ;) ) Apo ekei kai pera an 8es gia parapanw ktl ta pragmata periplekonte...

simera epsaxna ki ego ean einai dinaton na aksiopiiso tin 2h skystar2 gia na blepo tv kai apo ta manual tis skystar 2 diabasa oti den einai dinaton na doulepsoun sto idio pc 2 skystar2 pci

einai omos dinaton na doulepsei mia skystar2 pci kai mia skyster2 usb

• 2 εβδομάδες αργότερα...

δυο ss2 μαζί σε έναν υπολογιστή δεν δουλεύουν . Άσε που θα χρειάζεσαι πολύ μεγάλη υπολογιστή ισχύ για να τις κάνεις να δουλέψουν . Χρησιμοποιούν ισχύ από την cpu , αυτή είναι και η βασική τους διαφορά με την ss1. Μια ss2 με μια ss1 δουλεύουν μαζί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...