ALX1150 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2004 ...οταν θελω να γραψω σε καποιο φορουμ. Καποτε μολις πατουσα το πρωτο γραμμα του nickname στο ειδικο πλαισιο,μου το εβγαζε αυτοματα.Τωρα εδω και μερες πρεπει να πληκτρολογω ολα τα στοιχεια μου καθε φορα....κι ειναι λιγο σπαστικο ξερετε...(ειδικα το μειλ) Τι φταιει; Εχω XP professional ελληνικα με sp2
predator Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2004 apo control panel epilegeis : :arrow: internet options :arrow: content :arrow: AutoComplete :arrow: Use AutoComplete for kai ta tickareis ola. pata ok kai eisai etoimos!
MrTryANalyzer Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2004 Στον Internet Explorer πήγαινε "Εργαλεία->Επιλογές Δικτύου". Μετά πήγαινε στη καρτέλα "Περιεχόμενο" και εκεί που λέει "Προσωπικά στοιχεία" ή "Personal Info" πάτα το πρώτο κουμπί που λέει "Autocomplete". Έπειτα στο καινούργιο παράθυρο που θα εμφανιστεί τσέκαρε όλα τα κουτάκια (και τα 4). Τέλος κάνεις click σε όλα τα ΟΚ μεχρι να βγείς στον Internet Explorer .. ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.