sarisn Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Είναι το ίδιο ρεαλιστικό με το προηγούμενο. Πολύ καλό gameplay. Επιτρέψτε μου να ξαναπώ ότι στο Live γίνεται χαμός!! Aias, αν το chip που έχεις έχει διακόπτη για να το απενεργοποιείς τότε ναι μπορείς να παίξεις στο Live. Αν δεν έχει δεν μπορείς οπότε ή θα πρέπει να αλλάξεις chip ή να το βγάλεις εντελώς ή να πάρεις άλλο ένα Xbox
Rikimaru Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Apo lag pos paei to paixnidi sto live? To exw proparagkilei apo to play.com . OTan mou erthei na vrethoume gia kana matsaki online
polakis21 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Παιδιά το παιχνίδι είναι ως γνωστό τέλειο και από τις προηγούμενες εκδόσεις του δεν χωράει συζήτηση. Τα δύσκολα έρχονται όταν παίζεις Xbox Live.Οι περισσότεροι έχουμε προβλήματα.Όταν κάνεις εσύ host παίζεις κανονικά και ο άλλος έχει lag και το κλείνεις το παιχνίδι.Κι όταν είναι ο άλλος host εσύ έχεις lag και δεν μπορείς να παίξεις.Λένε ότι οι server της MIcrosoft είναι χάλια και ότι χρειάζεται update. Όσοι δεν έχουν καθάρη 384 δεν μπορούν να παίξουν.Δηλαδή αν δεν έχεις 300Κbps και πάνω download δεν έχεις ελπίδα στο Live.Και εγώ είμαι ένας από αυτούς που πάει χάλια γιατί είμαι στο χάλια dslam καλαμακίου... Κρίμα γιατί το παιχνίδι στο Live είναι απίστευτο!!!!!!!!!!!!
sarisn Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Αν δεν κάνει κάτι ο πΟΤΕ δεν βλέπω άσπρη μέρα....
insomniac_c4po Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Aias δεν χρειάζεται να αγοράσεις τίποτα, θα βάλεις το xbmc και θα κατεβάσεις από το site αυτό το προγραμματάκι http://www.teamxlink.co.uk/ , καλό online gaming
sarisn Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Τί είναι αυτό ακριβώς? Ρωτάω γιατί με chipαρισμένο xbox δεν παίζεις online που να χτυπιέσαι (εκτός και αν έχει διακοπτάκι για να το απενεργοποιείς).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.