Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 4 για το XBOX!!! Βγήκε!!!!!!!!!!!!

sarisn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Και φυσικά το έχω στα χέρια μου :lol: :lol: :lol: . Όλα τα λεφτά δεν το συζητάω..... και στο live σκίζει :D:D:D:D:D

Γραφικά πολύ καλύτερα και από του FIFA 2005.

FIFA IS DEAD........ LONG LIVE PES 4!!!!!!!!!!!!!!!!

PS.: ababapanos :P:P:P:P:P

Δημοσ.

Αν το εχεις δει στο ps2 μπορεις να κανεις μια συγκριση?Περισσοτερο με ενδιαφερει η ταχυτητα του.,

Δημοσ.

εγώ που δεν έχω ασχοληθεί με ποδοσφαιράκια καθόλου και πήρα ταυτόχρονα το fifa2005 και το pro evo 4 για xbox, μπορώ να πώ πως μου αρέσει πιο πολύ το fifa.. Ίσως επειδή είναι πιο εύκολο ε;

Δημοσ.

egw pou to epeksa kai sto ps2 kai sto xbox, leo me sigouria oti sto xbox trexei kalitera kai pio strwta. Sto ps2 se stigmes poy iparxoyn polloi paiktes sthn perioxh (se mia sentra px) kollaei to mixanima. Antitheta sto xbox i kinish ine omalotath.

Pantos to grasidi moy fenete ligo xeirotero stin ekdosh gia xbox, se antithesi me toys paiktes kai ta proswpa toys.

Δημοσ.

insomniac_c4po, αυτό που δεν μου άρεσε στο fifa είναι ότι υπάρχει ένας σίγουρος τρόπος για να βάλεις γκολ.... με σέντρα από το κόρνερ! Όσες φορές και αν το έκανα έβαζα γκολ κάτι το οποίο δεν συμβαίνει με τη σειρά pes. Το κακό είναι ότι σε κάθε fifa υπάρχει ένας τέτοιος τρόπος για να βάζεις γκολ :(.

Για το pes 4 τώρα τί να πω? Είναι αριστούργημα. Ο απόλυτος εξομοιωτής ποδοσφαίρου στο μεγαλείο του. Τα πρόσωπα των παιχτών είναι πραγματικά απίστευτα (καλύτερα από του fifa), το gameplay άψογο, και η ταχύτητά του κορυφαία (που ρώτησε και ο φίλος πιο πάνω :)), σε αντίθεση με του fifa που κάνει μια ώρα ο παίχτης να κάνει μια κίνηση, πχ. όταν πέφτει κάτω και μέχρι να σηκωθεί ή όταν χάνει τι μπάλα και νομίζεις ότι έχασε το φως του :P.

Επιτέλους ένα ποδοσφαιράκι που θα μας καθηλώσει για πολυυυυυυυυυύ καιρό :D:D:D:D:D

Δημοσ.
Αν το εχεις δει στο ps2 μπορεις να κανεις μια συγκριση?Περισσοτερο με ενδιαφερει η ταχυτητα του.

Ρωταω γιατι πριν 1.5 μηνα εδωσα το PS2 μου και πηρα XBOX,και προσφατα οταν επαιξα το PES4 στο Play τραβαγα τα μαλλια μου...

Αντε να το <<αγορασω>> στο xbox να αποκατασταθει λιγακι η ισορροπια :)

Δημοσ.

Aias, αν έχεις dsl αγόρασε και το Live Starter Kit (μαζί με το αυθεντικό παιχνίδι) για να παίζουμε και online! Έχουμε μαζευτεί μέχρι στιγμής καμιά δεκαριά Έλληνες και δίνονται επικές μάχες στο χορτάρι :D:D:D

Δημοσ.
Aias, αν έχεις dsl αγόρασε και το Live Starter Kit (μαζί με το αυθεντικό παιχνίδι) για να παίζουμε και online! Έχουμε μαζευτεί μέχρι στιγμής καμιά δεκαριά Έλληνες και δίνονται επικές μάχες στο χορτάρι

Εχω μαυρα μεσανυχτα με τα κολπα του xbox .Το πηρα με το evolution 1 chip μεσα .Θα μπορω να παιξω online?

Και βεβαια εχω adsl,κανεις τα γρηγοροτερα ψωνια και στις καλυτερες τιμες τις αγορας! :D

Δημοσ.

Aias prepei na mpeis oposdipote sto xbox live, oti voithia thes rwtame kr tha sou pw, gia arhi agorase to starter kit apo to plaisio, kai meta tha sou pw tis ipolipes kiniseis pou prepei na kaneis

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...