Προς το περιεχόμενο

TAIYO YUDEN DVD+R 4X

iagouaros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρησιμοποιεί κανείς τo παραπάνω dvd+r για να μου πει αν αξίζουν.

Τα βρήκα σε πολύ χαμηλή τιμή και δεν ξέρω αν είναι το ίδιο καλά με τα -r.

Δημοσ.

Μάλλον μιλάμε για τα TAIYO YUDEN DVD+R 4X no logo που έχει το e-shop με 0,43€ τελική άμα θυμάμαι καλά. Άψογα μέχρι στιγμής γράφτηκαν 8χ με plextor 708A (1.08 firmware). Τώρα αν σε 5-6 μήνες αρχίζουν και έχουν προβλήματα, δεν ξέρω.

Δημοσ.
iagouaros

πόσο χαμηλή?

TAIYO YUDEN DVD+R 4X Jewel Case 5 Pack = 3.29 €

TAIYO YUDEN DVD+R 4X BULK NO LOGO = 0.35 €

Οι παραπάνω τιμές είναι από το e-shop και περιλαμβάνουν και Φ.Π.Α.

Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν έχω δοκιμάσει ποτέ τα TAIYO YUDEN που όλοι λένε ότι είναι κορυφαία.

Ωστόσο, αυτά τα bulk TAIYO YUDEN όπως τα βλέπω στο link μου φαίνονται σαν κάτι χύμα bulk της κακιάς ώρας cds που είχε παλιά το Πλαισιο.

Είναι γυαλιστερά και απ' τις 2 πλευρές ώστε να μην καταλαβαίνεις από ποιά πλευρά πρέπει να τοποθετηθούν στο drive? :)

Ειχα διαβάσει και για κάτι imitation Taiyo... Λέτε να είναι από δαύτα? :lol: Η χαμηλή τιμή με προβληματιζει?

Eγώ προτιμώ TDK και Verbatim :wink:

Δημοσ.

οκ μπορεί στα DVDs να μην μπερδεύεσαι επειδή έχουν όλα μωβ επιφάνεια από κάτω, αλλά το να είναι διαφανή από πάνω χωρίς logo θα κάνει φαντάζομαι δαχτυλιές κλπ.

Δε μου φαίνεται και τόσο ποιοτικό... Ακόμα και τα άχρηστα τα Princo ένα logo και μια βαφή την έχουν από πάνω... Τα taiyo γιατί να μην έχουν?

Δημοσ.

Για λόγους οικονομίας... Βρίσκεις και Taiyo με στάμπα αλλά είναι πιο ακριβά. Κυκλοφορούν με την εμπορική ονομασία That's (όχι That's Write... είναι άλλα). Σημασία έχει η βαφή (TYG01 για τα -R 4x). Την βαφή αυτή την χρησιμοποιούν και τα Maxell αλλά και κάποιες παρτίδες TDK (εξ ού και η ποιότητά τους).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...