Προς το περιεχόμενο

Οδηγός αγορών για ebay...

vlachaquito

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Έχω κάνει register στο paypal και όταν βάζω το νούμερο της κάρτας μου δεν την δε χετε. Έχω Εμπορική απλή χρεωστική η όπια γράφει πάνω visa. Ξέρει κάνεις αν υπαρχή περίπτωση να κάνω δουλειά με αυτή τη κάρτα? Αν όχι πιες άπλες χρεωστικές δουλεύουν σίγουρα?

Επειδή δεν έχω κάνει δοκιμές με κάρτες από διάφορες τράπεζες, θα πρότεινα μιλήσεις με την τράπεζά σου και να ρωτήσεις γιατί δεν την δέχεται στο PayPal!

@chiderboy LOL

Παιδια ευχαριστω, την απεσυρα τελικα.Ελπιζω μονο να μην μου στειλει αρνητικο feedback

Feedback μπορεί να αφήσει ο πωλητής μόνο όταν τελειώσει η συναλλαγή και μόνο στον αγοραστή (και το αντίστροφο φυσικά).

Δημοσ.
Παιδια ευχαριστω, την απεσυρα τελικα.Ελπιζω μονο να μην μου στειλει αρνητικο feedback

Αρνητικη αξιολογηση δε μπορει να σου κανει, αφου δεν κερδισες το αντικειμενο.

Δημοσ.
Άκυρος ο συναγερμός!:D :mrgreen:

Είχε έρθει ειδοποίηση από τις 5 του μηνός και ήταν κάτω κάτω στο γραμματοκιβώτιο! Μένω σε πολυκατοικία που έχει ένα γραμματοκιβώτιο το οποίο μπορεί να τσεκάρει μόνο ο σπιτονοικοκύρης. Μόλις τώρα μου το πε :P

Thnx για τη βοήθεια!:)

Πήγα και την πήρα σήμερα. 35? κερατιάτικα στα τελωνεία....:oops: Τι να κάνουμε, οι μαλακίες πληρώνονται. Τώρα που φύγε το 35αρι θα προσέχω άλλη φορά

Δημοσ.

Σκοπεύω να αγοράσω από UK κάτι και για μεταφορική χρησιμοποιεί "Sellers Standard International Rate". Πόσες μέρες θα κάνει για να έρθει σπίτι μου;

Δημοσ.
Σκοπεύω να αγοράσω από UK κάτι και για μεταφορική χρησιμοποιεί "Sellers Standard International Rate". Πόσες μέρες θα κάνει για να έρθει σπίτι μου;

Χαχαχα, καλό!

Αυτό που έγραψες έχει πλάκα..

"Του πωλητή η κανονική διεθνής χρέωση"

Δημοσ.
Πήγα και την πήρα σήμερα. 35? κερατιάτικα στα τελωνεία....:oops: Τι να κάνουμε, οι μαλακίες πληρώνονται. Τώρα που φύγε το 35αρι θα προσέχω άλλη φορά

Εγώ μια φορά ζήτησα απ' τον πωλητή να γράψει μικρότερο ποσό κτλ και δεν το έκανε. Όταν μου ζήτησαν τα φράγκα για τον εκτελωνισμό το έστειλα πίσω και του ζήτησα να το ξαναστείλει :P

Για τι αντικείμενο μιλάμε? Αν δε θέλεις να μας πεις ακριβώς, πες μας διαστάσεις και βάρος γιατί είναι καταλυτικής σημασίας.

Δημοσ.
Χαχαχα, καλό!

Αυτό που έγραψες έχει πλάκα..

"Του πωλητή η κανονική διεθνής χρέωση"

Τιμή: 100?

Προσσφορά !!! MMC 4GB turbo 200X

Στο κουτί της - Καινούργια - Αχρησιμοποιήτη

Μπήκες ποτέ σου στο ebay? ..λογικά όχι, για να πουλάς μία MMC 4GB ?100!

Δημοσ.

Ναι έχω μπει κι έχω 150 θετικές αξολογήσεις, το θέμα είναι ότι αυτός δεν είναι τρόπος αποστολής αλλά έκφραση που γράφει στο eBay.. Γι' αυτό μου έκανε εντύπωση!

Είναι σαν να ρωτάει κάποιος:

Γράφει ότι τα στέλνει με "Κανονικά έξοαδα αποτολής για επαρχία", πόσο καιρό θα κάνουν να έρθουν!

Δημοσ.
Εγώ μια φορά ζήτησα απ' τον πωλητή να γράψει μικρότερο ποσό κτλ και δεν το έκανε. Όταν μου ζήτησαν τα φράγκα για τον εκτελωνισμό το έστειλα πίσω και του ζήτησα να το ξαναστείλει :P

Εγώ δεν το ζήτησα όμως. Εντελώς αδικαιολόγητος θα είμουν αν έκανα κάτι τέτοιο:roll:

Δημοσ.
Ναι έχω μπει κι έχω 150 θετικές αξολογήσεις, το θέμα είναι ότι αυτός δεν είναι τρόπος αποστολής αλλά έκφραση που γράφει στο eBay.. Γι' αυτό μου έκανε εντύπωση!

Είναι σαν να ρωτάει κάποιος:

Γράφει ότι τα στέλνει με "Κανονικά έξοαδα αποτολής για επαρχία", πόσο καιρό θα κάνουν να έρθουν!

Αν είχες ασχοληθεί ποτέ μάλλον θα ήξερες ότι στο πεδίο αυτό δεν διαλέγει ο πωλητής τι γράφει, αλλά το επιλέγει από 8-9 επιλογές που δίνει το ebay συνοδεύοντάς το από μία τιμή. Επίσης δε θα σου φαινόταν παράξενο όταν το είδες στο post πιο πάνω γιατί για να αποκτήσεις "150 θετικές" θα το είχες συναντήσει καμιά 500αριά φορές!

Δημοσ.

Παιδιά γράφει τιμή, ρωτάω αν έχει παραγγείλει κανείς από UK και στο e-bay του έγραφε αυτό που γράφει και σε μένα, πόσες μέρες κάνει για να έρθει. Το αντικείμενο δεν είναι βαρύ.

Αλήθεια, υπάρχει περίπτωση να πληρώσω τελωνείο; Ένα καλούπι είναι, 30 ευρώ κοστίζει.

_DiMoN_ όπως πολύ σωστά διαπίστωσε ο giankyr αυτό που έγραψα είναι ΕΚΦΡΑΣΗ του e-bay.

Δημοσ.
Αν είχες ασχοληθεί ποτέ μάλλον θα ήξερες ότι στο πεδίο αυτό δεν διαλέγει ο πωλητής τι γράφει, αλλά το επιλέγει από 8-9 επιλογές που δίνει το ebay συνοδεύοντάς το από μία τιμή. Επίσης δε θα σου φαινόταν παράξενο όταν το είδες στο post πιο πάνω γιατί για να αποκτήσεις "150 θετικές" θα το είχες συναντήσει καμιά 500αριά φορές!

Το ξέρω αυτό που λές, δεν μου φάνηκε περίεργο αλλά αστείο.

Ok when it says Seller's International Flat Rate, it means that the seller that has an auction has set a price (thats the meaning of rate) that is the same (that is the meaning of Flat) for all countries except the country the auction is based (that is the meaning of the world International). If the site is the British eBay (thats for ebay.co.uk) Intrnational is ment all the countriex except UK and the may have a difference price for Irish. If the site is the American (ebay.com) International means every country except the United States.

So as you can see the when it says Sellers International Flat Rate, it means the same price for all international shipping. This price is writen next to that phrase. But that doesn't mean that he makes clear the way he will send it. He may send it (I am talking about UK) with Registered Mail which is handled by the Royal Mail which makes about 3 (or at max 6-10days) days to deliver to Greece, you will get a notice from ELTA to get your item from the local Post Office. Now it may be one of the DHL services, if it is the express one it makes 1 day to reach its destination (you). If it is UPS the slow service it will make about 7 days to reach you, it will be delivered to you. Also they may use other courier services with tracking number always, with that way the item will be delivered to you with a local courier like ACS ot Interattica, in about 10 or 11 days. At last the may sent it with Royal Mail (not registered or if it is heavy and it is Parcel (parcel force) ) and it will delivered through ELTA post offices in about 10 to 15 days.

Ελπίζω να σε κάλυψα, η εμπειρία μου δίνει αυτούς τους χρόνους από Αγγλία!

Δημοσ.

Ρε παιδια να ρωτησω κατι? θελω να πουλησω κατι στο ebay, πως βαζω "ships to: worldwide"? εβαλα κατι και εχει μονο το "ships to united states" και δεν ξερω πως να το αλλαξω.. μπορειτε να μου πειτε βημα βημα τι να κανω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...