kopa88 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 eimai edo kai ena xrono melos sto ebay kai exo meinei poli eyxaristimenos. to kako einai oti kaneis mia apli perihgish sto ebay kai vlepeis pano apo 1000 antikeimena pou den ta exeis anagki alla saresoun kai epeidi einai ftina biddareis. exo vrei to bela mou!! san narkotiko einai pleon! panta exei kati pou tha po KITA POSO FTINO EINAI! TO PERNO kai otan erxete o logariasmos tis pistotikis mporo na kalipso ta eksoda! kalitera na xete ena logariasmo opseos pou leitourgei VISA alla travaei apo ta xrhmata pou exete sto logariasmo gt allios tha katantisete san emena! oi irlandoi exoun kala kai ftina antikeimena kai stelnoun eyropi (http://www.ebay.ie) se antithesi me tous amerikanous pou to 70% stelnoun mono ameriki.
Pantelis51 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Να ρωτήσω κάτι. Σκοπεύω να αγοράσω από UK κάτι και για μεταφορική χρησιμοποιεί "Sellers Standard International Rate". Τι είναι αυτό ξέρει κανείς; Πόσες μέρες θα κάνει για να έρθει σπίτι μου; kopa88 σε καταλαβαίνω! Δεν έκλεισα ούτε χρόνο που έκοψα τις "άσκοπες" αγορές. Τώρα με το e-bay μάλλον θα ξαναρχίσω. Έχει εκπληκτικά πράγματα που ούτε καν φανταζόμουν πως υπάρχουνε! Η τιμή τους βέβαια είναι κάτι το σχετικό... Ας μη ξεχνάμε και τα έξοδα αποστολής που πολλές φορές συμβαίνει να είναι ίσα και μεγαλύτερα από τη τιμή του ίδιου του αντικειμένου!
thomasskoy Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 emm file predator edo einai to thema. edo erxomaste ston proto & aparavato kanona tou ebay, koitate to feedback. Dystixos egguysh den exeis kamia...Oso gia taxydromikh epitagh h logariasmos trapezas ginete akrivos opos to les,prota tou pane ta lefta & meta stelnei.. Apla na kratate osa email exete antallaksei me ton dealer gia pithanh egguysh... Kai na kserete oti ekatontades atoma ana to kosmo xrhsimopoioun to ebay san KANONIKH epixeirhsh (vlepe ta ebay stores),me stock pragmata apodeikseis klp... Ara otan kapoios exei ypsilo feedback den ton symferei na kanei patatia, tha to steilei sigoura to dema sou me to antikeimeno pou leei...Ta arnhtika feedback ponane... den exw pswnisei akoma alla telika synferei apo oti katalaba. alla den kserv tipota kai fobamai.an mpoteis to messenger moy einai [email protected] tha protimoysa na milhsoyme an epitrepetai
chiderboy Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Παράγγειλα έναν επεξεργαστή από Αμερική στις 27 προηγούμενου μήνα. Μου τον στέλνει και στις 3 μέρες μετά ο επεξεργαστής φαίνεται να είναι Ελλάδα σύμφωνα με το site της USPS. Απο κεί και πέρα η παραγγελία έχει κολλήσει σε αυτό το σημείο >Out of Foreign Customs, November 30, 2006, 6:35 pm, GREECE Έχει ιδέα κανείς τι μπορεί να φταίει; Υπάρχει περίπτωση να τον έχασα;:???::neutral:
giankyr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Παράγγειλα έναν επεξεργαστή από Αμερική στις 27 προηγούμενου μήνα. Μου τον στέλνει και στις 3 μέρες μετά ο επεξεργαστής φαίνεται να είναι Ελλάδα σύμφωνα με το site της USPS. Απο κεί και πέρα η παραγγελία έχει κολλήσει σε αυτό το σημείο >Out of Foreign Customs, November 30, 2006, 6:35 pm, GREECE Έχει ιδέα κανείς τι μπορεί να φταίει; Υπάρχει περίπτωση να τον έχασα;:???::neutral: Αυτό που σου λέει είναι γενικό. Για μένα σημαίνει πως αυτή την ημερομηνία και ώρα βγήκε από τις US. Όταν αγόραζα αντικείμενα από αμερική μέσα σε 10 μέρες το πολύ έφθαναν, αλλά τώρα εξαρτάται από τις ρυθμίσεις που έκανες για το τελωνείο! Φυσικά έρχονται και χριστούγεννα, που σημαίνει ότι ο φόρτος στα ταχυδρομεία παγκοσμίως είναι λίγο ανεβασμένος.
gerontas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Αυτό που σου λέει είναι γενικό. Για μένα σημαίνει πως αυτή την ημερομηνία και ώρα βγήκε από τις US. Όταν αγόραζα αντικείμενα από αμερική μέσα σε 10 μέρες το πολύ έφθαναν, αλλά τώρα εξαρτάται από τις ρυθμίσεις που έκανες για το τελωνείο! Φυσικά έρχονται και χριστούγεννα, που σημαίνει ότι ο φόρτος στα ταχυδρομεία παγκοσμίως είναι λίγο ανεβασμένος.Φίλε giankyr, συνήθως αυτή την ένδειξη (Out of Foreign Customs) την βλέπω αφού έχουν προηγηθεί "στάσεις" στα αμερικανικά αεροδρόμια και σε κάποιο ευρωπαϊκό transit και την ερμηνεύω με έξοδο από το τελωνείο του Ελ. Βενιζέλος. Μετά από δυό-τρεις εργάσιμες το αντικείμενο είναι στα χέρια μου. Στα υπόλοιπα που λες συμφωνώ. BTW, συγχαρητήρια για την τεράστια βοήθεια που έχεις προσφέρει πολλές φορές σ' αυτό το θέμα. @chiderboy: Δεν θα ήταν άσχημο να ενοχλήσεις το Πόρτα-Πόρτα της περιοχής σου.
chiderboy Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Πρώτα πρώτα να ευχαριστήσω για τις γρήγορες απαντήσεις! Από κει και πέρα Αυτό που σου λέει είναι γενικό. Για μένα σημαίνει πως αυτή την ημερομηνία και ώρα βγήκε από τις US. Όταν αγόραζα αντικείμενα από αμερική μέσα σε 10 μέρες το πολύ έφθαναν, αλλά τώρα εξαρτάται από τις ρυθμίσεις που έκανες για το τελωνείο! Φυσικά έρχονται και χριστούγεννα, που σημαίνει ότι ο φόρτος στα ταχυδρομεία παγκοσμίως είναι λίγο ανεβασμένος.Δηλαδή δεν έχουν πολύ σχέση αυτά που λέει το log με την πραγματικότητα; Δεν ήξερα και απλώς του είπα να μην το ασφαλίσει για να μην φαίνεται η αξία του παρόλο που κατά λάθος πλήρωσα τα 5$ που ήθελε για ασφάλιση. @chiderboy: Δεν θα ήταν άσχημο να ενοχλήσεις το Πόρτα-Πόρτα της περιοχής σου.Ποιο Πόρτα-Πόρτα; Στα ΕΛΤΑ; Τι ακριβώς να τους ρωτήσω; Αν έχει έρθει δέμα για μένα; Πιο αναλυτικά το log του USPS έχει ως εξής >Detailed Results: [b]*Out of Foreign Customs, November 30, 2006, 6:35 pm, GREECE *Arrived Abroad, November 30, 2006, 1:16 pm, GREECE *International Dispatch, November 27, 2006, 10:17 pm, SAN FRANCISCO AMC *Enroute, November 27, 2006, 10:16 pm, SAN FRANCISCO, CA 94128 *Enroute, November 27, 2006, 5:45 pm, SAN JOSE, CA 95101 *Acceptance, November 27, 2006, 4:46 pm, SAN JOSE, CA 95101[/b]
FocusX Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Γεια χαρά σε όλους Κέρδισα από ebay(Αμερική) μια δημοπρασία για επεξεργαστή. Για να είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα σωστά ώστε να αποφύγω μπλεξίματα με τελωνείο: -Πρέπει ο αποστολέας να δηλώσει αξία κάτω από 45 $ και -Να μην βάλει την απόδειξη στο κουτί. Η αποστολή θα γίνει με USPS Global Express Mail. Αν δε γίνουν αυτά για τι ύψος επιβάρυνσης μιλάμε εφόσον το τσιμπήσουν στο τελωνείο; (η τιμή πήγε στα 500$)
giankyr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Στα υπόλοιπα που λες συμφωνώ. BTW, συγχαρητήρια για την τεράστια βοήθεια που έχεις προσφέρει πολλές φορές σ' αυτό το θέμα. Ευχαριστώ πολύ φίλε Ποιο Πόρτα-Πόρτα; Στα ΕΛΤΑ; Τι ακριβώς να τους ρωτήσω; Αν έχει έρθει δέμα για μένα; Επικοινώνησε με την Εξυπηρέτηση Πελατών ΕΛΤΑ στο freephone 800 11 82000 και πες τους ότι στο Online tracking της USPS βλέπεις ότι βγήκε από τα ελληνικά τελωνεία στις 30 Νοεμβρίου! Γεια χαρά σε όλους Κέρδισα από ebay(Αμερική) μια δημοπρασία για επεξεργαστή. Για να είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα σωστά ώστε να αποφύγω μπλεξίματα με τελωνείο: -Πρέπει ο αποστολέας να δηλώσει αξία κάτω από 45 $ και -Να μην βάλει την απόδειξη στο κουτί. Η αποστολή θα γίνει με USPS Global Express Mail. Αν δε γίνουν αυτά για τι ύψος επιβάρυνσης μιλάμε εφόσον το τσιμπήσουν στο τελωνείο; (η τιμή πήγε στα 500$) Ακριβώς όπως τα λες. Καλύτερα θα είναι να ρωτάς τον πωλητή πριν τη συναλλαγή όμως, γιατί κάποιοι έχουν εταιρίες και δεν μπορούν να το κάνουν επειδή θεωρείται "παρανομία".
zeys13 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Καλησπερα σε ολους.Θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα απο ebay επειδη ειμαι ανιδεος.Εκανα μια προσφορα εχω την υψηλοτερη τιμη και θελω να αποσυρω την προσφορα.Πως μπορω να το κανω.Στην σελιδα του προιοντος δε βρισκω κατι που να μπορω να αποσυρω την προσφορα.Παιδια βοηθστε γιατι χανομαστε.... Α το προιον ειναι το παρακατω. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ih=001&sspagename=STRK%3AMEBI%3AIT&viewitem=&item=110065455974&rd=1&rd=1 ή 110065455974 Παιδια ευχαριστω προκαταβολικα.
hydrogen Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 πιστευω οτι καποιος θα δωσει ποιο πολλα απο εσενα μεχρι το τελος της δημοπρασιας εχει πολυ χρονο ακομα. Για να το ακυρωσεις πρεπει να το κερδισεις πρωτα.
FocusX Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Ωχ έτσι την πάτησα κι εγώ... Έκανα την προσφορά 4-5 μέρες πριν τελειώσει η δημοπρασία και δε βρέθηκε κανείς να την ξεπεράσει. Νόμιζα ότι ήταν και χαμηλή... ίσως μπορείς να την αποσύρεις. Δες στη βοήθεια λέει κάτι για "bid retractions" Giankyr thanks Από χθες που τελειωσε η δημοπρασία έχω στείλει του τύπου 3 email και δεν απάντησε ακόμα. Είναι μέσα στα πλαίσια αυτή η καθυστέρηση; Εννοιείται ότι δεν έχω πληρώσει ακόμα... Power seller είναι δεν πιστεύω να γίνει καμιά στραβή ?
giankyr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Στέλνεις ένα μήνυμα και λες απλά ότι θέλεις να ακυρώσεις το bid σου. Είναι πολύ απλό και δεν το αρνείται κανένας!
Ortikofagos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Έχω κάνει register στο paypal και όταν βάζω το νούμερο της κάρτας μου δεν την δε χετε. Έχω Εμπορική απλή χρεωστική η όπια γράφει πάνω visa. Ξέρει κάνεις αν υπαρχή περίπτωση να κάνω δουλειά με αυτή τη κάρτα? Αν όχι πιες άπλες χρεωστικές δουλεύουν σίγουρα? Ευχαριστώ Γιώργος
chiderboy Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Επικοινώνησε με την Εξυπηρέτηση Πελατών ΕΛΤΑ στο freephone 800 11 82000 και πες τους ότι στο Online tracking της USPS βλέπεις ότι βγήκε από τα ελληνικά τελωνεία στις 30 Νοεμβρίου!Άκυρος ο συναγερμός! Είχε έρθει ειδοποίηση από τις 5 του μηνός και ήταν κάτω κάτω στο γραμματοκιβώτιο! Μένω σε πολυκατοικία που έχει ένα γραμματοκιβώτιο το οποίο μπορεί να τσεκάρει μόνο ο σπιτονοικοκύρης. Μόλις τώρα μου το πε Thnx για τη βοήθεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.