Προς το περιεχόμενο

Οδηγός αγορών για ebay...

vlachaquito

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι είναι αυτό που αγόρασες?

Όταν λες γράμμα εννοείς από ταχυδρομείο? Αν ναι ποιος ακριβώς είναι ο αποστολέας? Δηλαδή από ποια χώρα?

Δεν νομίζω ότι γίνεται δικαστήριο... Ιδαίτερα αν μιλάμε για κάτω από 300Ε... Αρνητική αξιολόγηση σίγουρα...

Αλλά αφού δεν ήξερες γερμανικά τι ακριβώς παρήγγειλες?

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

na prosexeis ta papoutsia pou paragelneis apo usa k genika proionta megalou megethous...polles fores kollane sto telwneio k meta gg.....

mou exei tuxei 2 fores na perimenw poli kairo gia kapoio item k den mou irthe pote....k to paypal an thimamai kala sou dinei mono 30 meres prothesmia na kaneis aitisi gia refund money...egw distixws den ekana giati o seller mou eipe oti mallon exoun kollisei sto telwneio k tha argisoun k etsi ekana tin vlakeia k ekana k exasa ta lefta...

Δημοσ.
Παρήγγειλα κατά λάθος από E-bay.de ένα προϊόν επειδή δεν ξέρω γερμανικά.

Χτες μου ειρτε ένα γράμμα που έλεγε ότι αν δεν στύλο τα λεφτά θα μου κάνουν δικαστήριο. Τι να κάνω?

Άραξε και άστον να τρέχει στα δικαστήρια, μην αγχώνεσαι., απλά θέλει να σε "τρομάξει".

Δε μπορεί να σου κάνει τίποτα!

Προσοχή βέβαια άλλη φορά... άμα δεν είμαστε σίγουροι, δεν πατάμε κουμπάκια... :-D

Δημοσ.

Αρχικό μήνυμα απο savabk

"Παρήγγειλα κατά λάθος από E-bay.de ένα προϊόν επειδή δεν ξέρω γερμανικά.

Χτες μου ειρτε ένα γράμμα που έλεγε ότι αν δεν στύλο τα λεφτά θα μου κάνουν δικαστήριο. Τι να κάνω?"

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ναι ήρθε γράμμα με ταχυδρομείο. Δεν ξέρω αν βοηθάει αυτό(άρνηση αγοράς) αλλά η παραγγελία έγινε από δημόσιο PC στον οπαίο έχει πρόσβαση καθένας. Συνάπτω το έγγραφο.

Δημοσ.

Σήμερα γράφτηκα στο e-bay και επειδή έδωσα webmail address μου ζήτησε αριθμό πιστωτικής κάρτας.

Έπειτα από 2 ώρες είδα μια διαφορά στο λογιστικό υπόλοιπο του λογαριασμού μου κατα 1 ευρώ λιγότερο...

Γνωρίζει κανείς αν πρόκειται για process validation του e-bay ή μήπως συνέβει τπτ άλλο περίεργο;;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ευχαριστώ!

Αλλά επειδή το topic έχει 91 σελίδες(!!) δε μπορώ να κάτσω να τις διαβάσω όλες μήπως και έχει κάποιος απάντηση στο ερώτημα μου. :-(

Ξέρει κανείς ρε παιδιά;

Δημοσ.

Σήμερα γράφτηκα στο e-bay και επειδή έδωσα webmail address μου ζήτησε αριθμό πιστωτικής κάρτας.

Έπειτα από 2 ώρες είδα μια διαφορά στο λογιστικό υπόλοιπο του λογαριασμού μου κατα 1 ευρώ λιγότερο...

Γνωρίζει κανείς αν πρόκειται για process validation του e-bay ή μήπως συνέβει τπτ άλλο περίεργο;;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Είναι validation policy. Μόλις εισάγεις τα 3 τελευταία ψηφία της συναλλαγής αυτής όπως αυτή εμφανιστεί στις κινήσεις της κάρτας σου, θα έχει γίνει το validation και το ποσό θα επιστραφεί.

Το τόπικ μεταφέρεται στο Internet προκειμένου να γίνει merged με το βασικό.

Δημοσ.

Ok thanks!

Ψάχνω να αγοράσω κάτι συγκεκριμένο και η αλήθεια είναι πως έχω πελαγώσει. 2 είναι αυτά που με προβληματίζουν, το αν θα το στείλει και το αν θα χρεωθώ τελωνείο. Όσο αφορά το δεύτερο παραγγέλνω χρόνια από το internet και δε μου ʽχει προκύψει ποτέ το παραμικρό πρόβλημα. Τώρα είναι που το φοβάμαι…

Επίσης γνωρίζει κανείς ποια είναι η χρέωση του ebay για να πουλήσει κάποιος - κάτι;

Δημοσ.

1. γιατί να μη το στείλει?

2. για το τελωνείο αν διαβάσεις κανα2-3-4 σελίδες προς τα πίσω θα δεις από τι εξαρτάται!

Για να πουλήσεις ο τιμοκατάλογος είναι ατέλειωτος και εξαρτάται από την κάθε λεπτομέρεια που θέλεις να βάλεις στην παρουσίαση του αντικειμένου. Όταν ξεκινήσεις την πρώτη σου πώληση θα σου πάρει καμιά ώρα, ίσως και παραπάνω επειδή θα κοιτάζεις κάθε τιμή και θα σκέφτεσαι ποιο να βάλεις και ποιο να βγάλεις. Από την δεύτερη και μετά θα είναι υπόθεση δεκαλέπτου :)

Δημοσ.

Μα είναι δυνατόν να μη γράφουνε πουθενά πόσα είναι τα έξοδα για να πουλήσεις κάτι; Με το που πατάς SELL σου ανοίγει φόρμα για πιστωτική κάρτα και γράφει κάτι για monthly payment! Δηλαδή πουλήσω - δε πουλήσω πρέπει να πληρώνω πάγιο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...