giankyr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Με το πρώτο αντικείμενο που θα βάλεις για πούλημα, ίσως να φάς κανένα 2ωρο αν θέλεις να το στήσεις προσεκτικά και να το κάνεις attractive. Από το δεύτερο και μετά θα είναι παιχνιδάκι Εγώ χρησιμοποίησα ΕΛΤΑ (που είναι το αντίστοιχο του αγγλικού Royal Mail). Στα έξοδα αποστολής πάντα έβαζα ένα φουσκωμένο ποσό για να είμαι μέσα, ένα tip που υπάρχει και μέσα στις τεχνικές προώθησης προϊόντων του ebay. Το drop ship που λες δεν έχω ιδέα τι είναι!
dimitris74 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Για τα διαδικαστικα πος θα μαθω? Συσκευασιες κοστος μεταφορικων που θα ζιτισω ? Τα ελτα μου φαινονται αρκετα τσιμπιμενες οι τιμες? Το ρουαλ μαιλ που μου εστειλαν κατι, τι ειναι , υπαρχει αντιστοιχο στην ελλαδα. Το drop ship αξιζει. Παντως για προμηθευτες μου αρεσε πολυ το http://www.alibaba.com εχει πολυ πραγμα. για ελτα, εστειλα ενα δεμα προσφατα στην γαλλια βάρους 1.5 κιλων συστημενο και ασφαλισμένο για 200 ευρώ. το κοστος αποστολής ηταν 15 ευρω εκ των οποίων τα 3 ηταν η ασφάλιση. αντίστοιχο δεμα που ρωτησα σε courrie μου ζηταγαν περίπου 45 ευρω
aspirin Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 παιδιά αν κάποιος ξέρει το esnipe, μήπως μπορει να μου απαντήσει το εξής ερώτημα. Θέλω να χτυπήσω mp3 player, αλλά θέλω να συμμετέχω σε πολλές δημοπρασίες ταυτόχρονα μήπως μου κάτσει μία απ'αυτές. Απλα θέλω να θέσω π.χ. 10 δημοπρασίες κ αν μου κάτσει η 6η να ακυρωθούν οι υπόλοιπες αυτόματα. Μη βρεθώ να έχω κερδίσει καμιά 10αρία mp3 player κ τρέχουμε. Αααα αν ξέρετε κανά καλό μέρος να χτυπήσω κανά creative muvo, πείτε το. Θα μείνει μεταξύ μας
hydrogen Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 εγω που ηθελα να παρω ενα ποντικι τα χτυπαγα ενα ενα καθε φορα αναλογα με το ποιο ληγει ποιο προσφατα. Ενα τετοιο εργαλειο που ζητας με ενδιαφερει και μενα. Αλλα επιμενω για το drop ship = εταιριες που στελνουν αυτες απευθειας τα προιοντα τους στον πελατη , εσυ αυτο που κανεις ειναι να κανεις τις πωλήσεις δηλαδη το πουλας στο ebay παιρνεις τα λεφτα , και μετα το κανεις αγορα απο τιν drop ship εταιρεια και τους βαζεις διευθινσι αποστολης την διευθινσι του πελατη σου απο το ebay . Ετσι εσυ κερδιζεις τη διαφορα. θα πειτε καμια γνωμη πιες ειναι αξιοπιστες και τι προιοντα εχουν περασει? Υπαρχει κανενας με ΜΒΑ να μας διαφωτισει. Αρα η ανεργεια τι μας βαζει και κανουμε!!!!!!!!!!!!!!
aspirin Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 ουσιαστικά πουλάς αέρα κοπανιστό!!!!!!!! χαχαχαχα καλό εεεεεεε
hackfree3 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 εγω που ηθελα να παρω ενα ποντικι τα χτυπαγα ενα ενα καθε φορα αναλογα με το ποιο ληγει ποιο προσφατα. Ενα τετοιο εργαλειο που ζητας με ενδιαφερει και μενα. Αλλα επιμενω για το drop ship = εταιριες που στελνουν αυτες απευθειας τα προιοντα τους στον πελατη , εσυ αυτο που κανεις ειναι να κανεις τις πωλήσεις δηλαδη το πουλας στο ebay παιρνεις τα λεφτα , και μετα το κανεις αγορα απο τιν drop ship εταιρεια και τους βαζεις διευθινσι αποστολης την διευθινσι του πελατη σου απο το ebay . Ετσι εσυ κερδιζεις τη διαφορα.θα πειτε καμια γνωμη πιες ειναι αξιοπιστες και τι προιοντα εχουν περασει? Υπαρχει κανενας με ΜΒΑ να μας διαφωτισει. Αρα η ανεργεια τι μας βαζει και κανουμε!!!!!!!!!!!!!! ksereis kapoies drop ship etairies? sxetika me kinita kai alla hlektrika eidh(apo usa einai? den kserw an pernane kinita omws edw xwris telwneio...kai ws gift me 40 eyro onomastikh aksia,pali sto telwnio tha to anoiksoune,kai siga mhn pistepsoun oti to kinito kanei 40 eyro! px ena 8800 sirocco pou thelw...) genikws thelw na ependisw sto drop ship mpas kai bgalw kana lefto giati h anergia kobei flebes! alla an to pareis esy apo to site pou kanei drop ship,kai to dwseis pio akriba,o allos pou tha to parei tha kserei poso to phres esy? genikotera tha katalabei oti ton epiases ligo kotso?
kyrnikos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 επειδη αρκουδι πολυ χαζο...επειδη αρκουδι δεν επιασε το νοημα... επειδη αρκουδι μαλωμενο με Alpha Bank... μπορω paypal me Attica gift card? αυτο δεν καταλαβα! Αρκουδο , πάντα μπορούσε να γίνει εγγραφή στο paypal με την attica gift card Μάλιστα τώρα έγινε visa και την προωθούν τώρα ,"για ασφαλείς αγορές μέσω internet". Δες εδώ : http://www.bankofattica.gr/index.htm
Trixwto-arkoudi Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Αρκουδο , πάντα μπορούσε να γίνει εγγραφή στο paypal με την attica gift cardΜάλιστα τώρα έγινε visa και την προωθούν τώρα ,"για ασφαλείς αγορές μέσω internet". Δες εδώ : http://www.bankofattica.gr/index.htm εισαι θεος κυρ νικο να παω να χτυπησω μια!
sergio1 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Προσπαθησα ωα γραφτω στα αγγλικο ebay και μοθ βγαζει οτι ειναι λαθος ο τ.κ. και το email yahhoo.com Δεν μπορω να γραφτω εδω και καιρο. Εσεις πως γραφτηκατε;
hydrogen Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Λοιπον hack βλεπω σου αρεσε η ολη ιδεα. Θα κανουμε καμια εταιρεια!! Αμα το παρει φθινοτερα ο αλλος απο οτι το βρισκει σε μαγαζι τοτε θα αισθανεται οκ(που να μπει στη διαδικασια να πληρωνει συνδρομη για να εχει λιστα με drop ship εταιρειες ωστε να παρει φθινοτερα ενα μονο πραγμα που τον ενδειαφερει) θελω για πελατη τον ταπεινο μεσης εκπαιδευσης αγγλο πολιτη. Το θεμα ειναι να κανεις πωλησεις και για να γινει αυτο πιστευω θελεις καινοτομα προιοντα (πρεπει να ειναι χρηστικό, εντυπωσιακο αλλα αν ειναι και αναλωσιμο τοτε γιναμε πλουσιοι) εχω σκεφτει κατι. Ξερει κανεις τι παιζει με τα τροφιμα αν τα δεχεται το e-bay τι χαρτια οι πιστοποιησεις χρειαζονται.
hackfree3 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 e fisika kai mou arese h olh idea.to xartziliki na bgazeis.....alla thelei poly douleia kai psaksimo.....kai propantos proionta pou ta pairnei o allos eukola.pou exoun zhthsh. na kanoume kana sinetairismo...
aspirin Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 θεωρώ ότι τα ηλεκτρονικά κινούνται στο ebay. Οτιδήποτε άλλο δε θα πιάσει
hydrogen Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Ok κινουνται τα ηλεκτρονικα αλλα πως να συναγωνιστης τους κινεζους ή αυτους που κανουν μαζικες παραγγελιες και χτυπανε καλυτερες τιμες ή αυτους που ειναι χρονια στο τομεα πχ καποια ηλεκτρονικα μαγαζια στην αγγλια και εχουν τις ακρες τους σε προμηθευτες κτλπ. Αλλου πιστευω πρεπει να χτυπησεις. Μετα απο την οργανικη χημεια που δινω σε δυο βδομαδες θα κανω ενα πειραμα με το ebay. Θα σας πω τις εξελιξεις.
hackfree3 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 basika to kolpo einai na ta parousiazeis teleia sto emarket,etsi wste o allos na to limpistei kai na to parei....kai analogos th poulas paei to kerdos pou tha exeis...oso pio akriba proionta toso pio megalo kerdos pistebw analogws poso tha to dwseis bebaia.me mikra pragmata prepei na skarfisteis kapoia magkia,etsi wste na poulas polla thn hmera,kai na exeis kai ena sebasto poso kerdos.....mallon tha arxisw na psaxnw gia douleia parallhla me tis spoudes....etsi wste na me ekmetallebonte...(giati oi foithtikes douleies einai sketh ekmetalleush ektos bebaia an exeis kapoio gnwsto-siggenh.ti na sou kanei kai h epithewrhsh ergasias...ta papa....ia ths ksinei...)
hydrogen Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Εγω απο την παραπαιδεια εβγαλα καποια χρηματα οταν ημουν σαλονικα. Εχει ψωμι η υποθεση αρκει να βρεις ακρες. Αν μπορεις να πουλας σωστα τις γνωσεις σου τα κονομησες. Μια απο τις χειροτερες φασεις ειναι οταν εισαι ανεργος. Το topic ομως εχει ξεφυγει, μαλλον πρεπει να ανοιξουμε καινουγιο για να πουμε τον πονο μας. Και κατι που πρεπει να το πω ''ο προυπολογισμος προβλεπει 7,5 εκατ e για καθαριστικα και ενα εργοστασιο για βιοντηζελ στοιχιζει 6 εκ euro με το κλειδη στο χερι , ε πως να παει μπροστα αυτη η χωρα. Μεσα σε δυο χρονια μπορω να λυσω το μισο προβλημα της ανεργειας στην ελλαδα, τι αλλο μισο θελει πολλα χρονια γιατι πρεπει να αλλαξεις την νοοτροπια των νεοελληνων με το βολεμα στο δημοσιο τομεα. Ας αφησουμε το τοπικ του ebay υσυχο απο τα παραπονα μας http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=1384065#post1384065
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.